Imel je sloves ženskarja, ki lahko dobi vsako žensko. Rad se je zabaval in ni mu ušla nobena zabava. Med tednom se je vsak dan s kolegi opijal in zakajal. Ravno je bila za mano resna zveza, ko sem ga spoznala in me je začel vabiti ven. Znal je pihati na dušo in punca se je ob njemu počutila resnično posebno. Kar nekaj časa sem prestavljala najino pijačo, nakar sem ga nekega večera poklicala, ko sem bila v njegovi bližini. Bil je presenečen, a vesel in prišel me je iskat na dogovorjeno mesto. Objel me je, prijel okoli pasu in me pospremil do hiše. Še preden sem vstopila, sem sklenila, da se bom z njim malo poigrala. Bil mi je resnično všeč in nisem želela, da bi mislil, da sem lahka. Želela sem, da bi se malo namučil. Mogoče sem si tudi želela, da se sčasoma kaj razvije med nama.

Ves večer se mi je poskušal približati in me poljubiti, a sem se mu vedno znova izmikala. Bil je popolnoma osupel in me je spraševal kaj dela narobe, da ne razume, kako se lahko kar odmikam. Pravil, da se mu to še ni nikoli zgodilo. Jaz sem se le smejala.

Vsakič sem mu pustila malo več. Pri drugem zmenku, poljubček na lička. Pri tretjem, poljub na usta. Pri četrtem, se je lahko dotaknil moje riti in pri petem mojih jošk. Vsakič sem od njega odšla popolnoma mokra.

Prišel je najin šesti zmenek in prišel je ravno na valentinovo, ko sem se odločila, da je čas za naslednji korak. Podaril mi je plišasto igračko in šopek vrtnic. Bil je pozoren in odprl je celo šampanjec, da sva nazdravila. Sedela sva na kavču, ko me je porinil, da sem se ulegla. Odprl mi je hlače in se ulegel name. Z roko mi je šel pod tangice, ko me je poljubljal po vratu. Dobro je vedel, kako postanem vzburjena od poljubov po vratu. Zastokal je, ko je začutil, da sem popolnoma mokra. Prst mi je porinil v pičkico, zraven pa mi pravil kako všeč mu je, da sem čisto pobrita. Ni dolgo trajalo, ko sem mu odmaknila roko, ga porinila s sebe, ter si zaprla hlače. Vedno znova je poskušal in vedno znova sem se mu spet izmikala ter mu pravila ne. Ko ni mogel več, mi je napol slekel hlače, se ulegel name, si odprl zadrgo in ga silovito porinil vame. Bil je majhen, da sem ga komaj čutila. Po prvem razočaranju je sledilo še eno. Prišlo mu je v roku ene minute in ko je končal, se je ulegel zraven mene, ter zaspal. Hotela sem oditi, a ko sem se premaknila, se je zbudil. Povlekel me je nazaj, se ulegel name in spet ista zgodba. V roku ene minute, je končal na mojo majico. Spet sem hotela iti, ko je rekel v tretje gre rado, me obrnil na trebuh in me vzel od zadaj. Pri njemu to žal ni držalo. V tretje ni šlo rado, ne v četrto in še manj v peto. Končno se je po dolgem prepričevanju, da naj prespim pri njemu, le vdal in me pustil oditi. Pri vratih me je še vprašal, če mi je prišlo in če me je zadovoljil. Nisem mogla zadrževati smeha, še zadnjič sem ga poljubila in odšla.

To je bilo najino zadnje srečanje, čeprav me še sedaj občasno pokliče, klikne na facebooku in me vabi na kavico k njemu. Kako že reče Samantha Jones: Fuck me badly once, shame on you. Fuck me badly twice, shame on me! 🙂

Ela

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!