Valentinovo. Sovražim Valentinovo. Skomercializiran in prekomerno osladen dan zaljubljencev, ki najeda notranji mir vseh samskih tega sveta. Tudi ona dnevu vsespolšne zaljubljenosti in pretiranega materialističnega izkazovanja le te, nikoli ni bila naklonjena. Sploh sedaj, ko je boleče razkritje partnerjeve nezvestobe izvedlo atentat na sleherni kanček vere v ljubezen ter romantično vizijo prihodnosti dveh, ki se ljubita. Oba torej odkrito sovraživa jebeno Valentinovo.

Skupnega sovražnika sva pred dnevi identificirala na popoldanski kavici, ki se je zavlekla v večerne ure. Dolgo se nisva videla, zato sva si vzela čas in nadoknadila zamujeno. Ko je kavice zamenjal alkohol, je pogovor postal globlji, vsebina žgečkljiva. Nič kaj prijateljsko sem si ogledoval njene čvrste obline, zapeljiv dekolte ter mamljive ustnice, ki so vsaki izrečeni besedi poklanjale kompliment. Ob obujanju spominov na strastno in vročo noč, ki sva jo nekoč skupaj preživela na maturantskem izletu in jo dan kasneje označila za napako, se mi je v misli prikradla ideja…

Oba sva samska, oba potrebna…dotikov, iskrice privlačnosti v očeh so očitne, in nenazadnje – sladka pregreha na praznik zaljubljencev bi bil prvovrsten fuck you tej nesmiselni šaradi. Sestavine so prave, recept bo pisala domišljija. Opogumljen s povišano vsebnostjo alkohola v krvi samozavestno ter brez ovinkarjenja izpovem svoje misli, svoj plan, postavim izziv. Anti Valentinov večer v dvoje – nič romantike, nič osladnosti, nič prisiljenega izkazovanja čustev s prežvečenimi frazami, samo in zgolj samo pohujšljiva mesenost, poželenje, fuk. Premislek je bil kratek, odgovor prav tako. Da.

Vznemirjen in poln pričakovanja sem gledal na uro. Še malo, še nekaj minut, in prišla bo. Vse je bilo pripravljeno. Kljub zapovedani antiromantiki sem podlegel čutu za svečanost in pripravil steklenico penine, jagodni sladoled s smetano ter prižgal nekaj dišečih svečk. Definitivno primerno dogodku.

¨Bodi pripravljen na presenečenje:-P¨, je stavek, ki sem ga od nje prejel v obliki sms sporočila kakšno uro nazaj. Stavek, ki v vsej svoji preprostosti in skrivnostnosti buri domišljijo. Le na kakšno presenečenje naj bom pripravljen? Noro dober fuk? Na to sem že pripravljen. Posebej za to priložnost izbrano sexy perilo? Hmmm, mogoče. Uporaba cele artilerije raznih pripomočkov? Mamljivo. Igranje vlog?

Na vsa možna presenečenja sem bil pripravljen, vse možne scenarije sem si v mislih odvrtel, nikakor pa si nisem drznil pomisliti na tisto, kar me je čakalo.

Ko je končno prispela, sem skorajda otrpnil, dih mi je zastal, z osupljostjo in popolno nepripravljenostjo so se končala vsa moja ugibanja. Prišla je – a ne sama! Prišla je s prijateljico… Moje presenečenje je torej iz mesa in krvi, s simpatičnim obrazom, lepo postavo ter očarljivim nasmehom. Ostal sem brez besed.

Iz trenutne okamenelosti me je zdramil glasen smeh. Obe je moja zaprepadenost očitno zelo zabavala, močan vonj po alkoholu pa je izdajal njune predpriprave ter metode sproščanja pred vsem, kar bi naj sledilo. Po uradni predstavitvi sta takoj hiteli pojasnjevati, kako sta se ga skupaj napili, kako sta se pričeli rajcati, kako si želita ženskega dotika, in kako sta se odločili, da se hočeta druga z drugo na vsak način dat dol, sam pa lahko pri tem aktivno sodelujem. Ob naštevanju vsega tega sta si skakali v besedo, se objemali, nagajivo hihitali ter poredno dotikali po svojih okajenih, a prekleto poželjivih telesih.

Hitro sem si napolnil kozarec s penino, na dušek spraznil in si prižgal cigareto. Najbolj tipična moška fantazija o trojčku z dvema bejbama se mi je v živo, kot v kakšnem klišejskem porniču, odvijala pred očmi. Ohromljen pod težo uresničitve lastnih sanj sem obsedel v naslonjaču in s čikom v roki opazoval pohujšljivi ples razvnetih teles. Glasnost muzike sem privil do konca. Psihično sem se pripravljal na seksualni podvig življenja, presenečenje je zamenjalo pričakovanje, hlače so postajale neudobne.

Ni dolgo trajalo, da sta druga drugi slekli večino odvečnih cunjic. Pred očmi sem imel panoramski razgled na prelepi ženski telesi, ki se slečeni vse do spodnjega perila strastno poljubljata, dotikata in ližeta. Sladki globoki poljubi so se kar vrstili, smeh se je počasi pričel umikati vzdihljajem ugodja.

Od vzburjenja se mi je zazdelo, da prižgan cigaret ni več edini, od katerega se kadi.

Z roko sem segel v hlače, zgrabil vedno bolj neučakanega prijatelja, ter nadaljeval s pasivnim voayerističnim opazovanjem. Kot da bi se zavedli, da sta pri svojem početju brezsramno opazovani, sta usklajeno sneli modrčka in jih igrivo zalučali vame. Ples in rajcanje sta se sprevrgla v popolno predigro z lizanjem vratu, masiranjem ter poljubljanjem joškic, vihravega prepleta jezičkov, ter ponovnega vzajemnega raziskovanja vročih in trdega fuka potrebnih teles. Vonj po pohoti nežno, a vztrajno vlaži z dišečimi svečami odišavljeno ozračje.

Zvijajoč kot divji mački sta se približali kavču, odvrgli še zadnji krpici ter se gibčno in hitro spravili v položaj 69. Intenziteta erotičnega naboja bi dosegla 10. stopnjo po Richterjevi lestvici, če bi le ta obstajala. Ni lepšega kot pogled na dve čudoviti pohotnici, ki s slastjo okušata in obdelujeta svoji mastni in potrebni špranjici.

Ob opazovanju te brezkompromisne fantazije sem si slekel hlače ter pričel močneje krotiti nabreklino, ki je že kar vpila po vročem ter vlažnem objemu ženske. Slinil sem se kot pes z nagobčnikom, pred katerega je nekdo nesramno postavil zvrhan krožnik mesnih dobrot, medtem ko sta se moji Valentinovi starleti okušali, lizali in dražili nabrekla ščegetavčka s prsti. Dovolj pasivnosti, dovolj voayerizma, čas je bil, da vstopim v kader dogajanja!

Na hitro sem zmetal s sebe vsa oblačila in lačen akcije pristopil. V izbruhu pohote sploh nisem več ločil, katera je katera, zame sta bile v tistem momentu eno. Počasi sem se z obrazom približal napeti in pohujšljivo dvignjeni ritki tiste, ki je bila zgoraj. Z užitkom sem vdihnil vse arome njene na široko zevajoče breskvice ter s slastjo obliznil celoten razporek od ščegetavčka pa tja čez ritno luknjico. Hotel sem okusiti vso njeno sočnost, preden jo živalsko nasadim nase.

Pograbil sem nabreklega tiča, in ga kot dejstvo postavil pred vlažne ustnice spodaj ležeče uživačice. Lačno ga je pograbila ter s plesočim jezikom navlažila. Od ugodja sem skoraj zavrel. Povzpel sem se na kavč, se postavil na kolena in brezkompromisno zabil junaka v brezsramno nastavljeno špranjo. Začutil sem, kako se ji je telo streslo od naslade, močno sem jo zgrabil za ritnici in nabijal, sprva malce zadržane hitrosti, nato pa čedalje hitreje, sunkovito in odločno. Tempo je bil nepopustljiv, dihanje plitko in ekstatično. Čutil sem kako ji telo stresa šok orgazma, v spremstvu glasnih krikov ji je silovito prišlo.

Počasi sem vstal ter jo povlekel s sabo. Čas je bil, da še druga občuti moč pokončno stoječe energije. Medtem ko sta se ponovno prepustili boju prepletajočih jezikov, sem pograbil njene vitke noge, jih dvignil na svoja ramena, ter vstopil v njen košček nebes. Pograbil sem jo za nabrekle prsi in jih skladno s sunki gnetel ter obdeloval. Globoki vzdihljaji so se mešali z glasnim ploskanjem nabijanja, njene krike je dušilo strastno poljubljanje prijateljice. Nasajal sem jo do konca, čutil sem, da ji to ugaja. Poplava orgazmičnih sokov in močan stisk nožnice so naznanili uspešno dobljeno bitko; vojna s pohoto pa s tem še zdaleč ni bila končana.

Vsedel sem se nazaj na svoj naslonjač ter si privoščil nekaj požirkov penine. Prevzet od nepričakovanega poleta v svet fantazije in izpolnjenih želja sem za trenutek zaprl oči in se poskušal odločiti, kako nadaljevati. Do zaključka nisem prišel, predramil me je vlažen ter topel objem ustnic na moji spodnji glavici.

Prijateljica prijateljice, ki si očitno še ni popolnoma opomogla od ekstatičnega delirija, je nemo opazovala svojo Valentinovo partnerico, kako z usti obdeluje mojega potrebnega kurca. Požiral sem jo z očmi, ko je počasi srkala penino ter opazovala izraze ugodja, ki so se slikali na moj obraz. Razkrečila je svoje noge in si s prstki počasi in nežno božala svojo dišečo ter od sokov cedečo muco. Težko bi rekel, kaj me je v tistem momentu bolj razvnemalo – mehke in polne ustnice, ki božansko fafajo in ližejo mojo moškost, ali pogled na prečudovito mačko, ki sama sebi nenasitno izkazuje sladke nežnosti.

Nežno sem odrinil obraz s svojega orodja ter zavzeto in strastno poljubil ustnice, ki so me dodobra navlažile. Zgrabil sem jo za roko, se ulegel na preprogo ter prevzel pobudo. Brez oklevanja me je zajahala kot žrebe, se nasadila, ter se z rokama uprla na moja prsa. Energično je poskakovala in narekovala svoj tempo – tempo kontrolirane orgazmičnosti in fuka. Opazoval sem, kako ji prsa poskakujejo in poplesavajo, nabrekli bradavički pa kot konici dirigentske palice narekujeta ritem intimne simfonije.

Kmalu se je pridružila še druga.

Poredno in izzivalno se je postavila v razkorak naravnost nad moj preznojen obraz, tako da sem zopet ugledal njeno na črtico pobrito pičkico, ki si jo je poprej tako fenomenalno obdelovala s prstki. Objela je svojo jahajočo prijateljico in počasi spustila svojo čvrsto ritko k mojim ustnicam. Prevzet od dišav ter lepote ponujenega rožnatega cveta sem jo zgrabil za ritnici ter jo lačno in hlastavo okusil.

Z jezikom sem raziskoval ustnice, ščegetavček, lizal sokove ljubezni, medtem ko sem z rokama grobo stiskal njeno ritko. Njune vzdihljaje ter krike ugodja je znova dušilo pohujšljivo lizarjenje in poljubljanje, združeni smo bili v popoln trikotnik pohote in naslade.

Valovi ekstaze so udarjali silovito, kot razburkano morje, ki veličastno izkazuje moč vztrajnosti. Hitrost in intenziteta vzdihljajev je naraščala s stopnjevanjem moči nabijanja, fukanja, nasajanja, poljubljanja ter lizanja.

Čutil sem, kako se pripravlja vihar vseh viharjev, erupcija vsemogočne snovi življenja, poplava občutkov zadovoljstva in zadovoljenosti. Prebrala je opozorila, ki so jih z velikimi tiskanimi črkami pisali krči vseh mišic, z eno roko objela prepolna jajca in mi ga z drugo grobo, a učinkovito zdrkala do ultimativne senzacije, imenovane orgazem.

Polet je bil nepopisljiv, postorgazmični sunki so kot turbolenca stresali moje telo.

Izgubljeni v oblakih naslade smo obležali na mehki, s spermo ter fukabilnim znojem prepojeni preprogi. Zdelo se je, da se je čas ustavil, in nam za trenutek v vsej svoji veličini pokazal sliko popolnega trenutka.

Težko rečem, kako dolgo je trajalo, preden smo se vrnili nazaj v posvetne dimenzije ter kot odvisniki nadaljevali s to prekleto jebeno fantastično brezčustveno pohujšljivostjo pozno v noč, vse do onemoglosti. Spomnim se le, da sem v nekem momentu znova pomislil na Valentinovo.

Jebeno Valentinovo. Ga še vedno sovražim? Absolutno. A maščevanje je bilo sladko. Nepozabno in jebeno sladko.

Poredn M.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!