Priznam, da sem bil zaradi sinočnjega srečanja kar na trnih. Čeprav smo si do sedaj že napisali kako vrstico ali dve prek maila, se še nismo videli.
Že prejšnji teden smo se dogovorili, da se dobimo v enem od ljubljanskih lokalov, nakar dan prej prejmem sporočilo, če jo lahko poberem na danih koordinatah.
Ker je bilo spotoma sem odpisal le ‘Lahko.’ ter na dogovorjenem mestu dobil sopotnico.

Medtem, ko sem iz žepa vlačil cigarete in vžigalnik, je z nagajivim nasmeškom na obrazčku izdavila prikupen ‘Živjo!’ in mi podala roko.
“Zdravo!”, sem ji kot bivši pionir odzdravil, jo z drugo roko objel in jo cmoknil na lice.
/Jebemti kakšni joški!/, sem nemo zakričal.

Čeprav sva klepetala, sem se oziral okrog, opazoval odsev njenega telesa v stranskem steklu avtomobila in preklel tiste frdamane aladinke v katere je bila oblečena.
Natanko takšna je, kot sem si jo predstavljal …
Tukaj pričakujete oris njenih atributov, kajne?  A ga ne boste deležni.
Nalašč je ne bom opisoval, ker sem si jo ogledal tako podrobno, da bi jo po mojem opisu Interpol izsledil v manj kot pol ure.
Zagotovo bo znala to gesto ceniti, saj sem več kot prepričan da si nikakor ne želi, da bi jo kdo na postaji za mestni avtobus usekal po riti, rekoč:” Kwa je Maycheee, ti maš rada t’ko bolj na rough pa te scene, a ne?”

‘Oho!”, poreče tisti, ki se spomni najinih kurjaž in Micove prerokbe, da sva si usojena in se bova prej ali slej spečala.

Ah, ko bi le šlo za tovrstno štorijo, kjer bi vam opisoval njo golo sede na robu postelje, jaz pa stojim pred njo s trdim tičem ter jo z dlanjo na rahlo usekam prek lica, ona pa mi prisoli zaušnico, potem jo jaz prevrnem na hrbet in si denem njene noge na rame ter se z jezikom lotim njene pičkice, da bi ji ga čez nekaj minut lahko zapeljal v špranjo, kasneje pa v usta, kamor bi ji tudi končal.
A žal tega ne morem storiti …

Nisva se dobila zaradi fuka, ampak zato, ker sva se že prej, tako ona kot jaz, z Micem pogovarjala o tem, kako naj bi blog69 deloval naprej.
Ko sva prišla v neomenjeni lokal, ki ga ravno tako ne bom izdal, kajti kdo ve, če se ne bomo tam sestali tudi kdaj v prihodnje in še s kom, ki ima podobne namene in načrte z blogom, na čigar straneh berete tale zapis.

Onadva sta se menda že srečala, Mic in jaz pa sva se videla prvič. Njega vam lahko opišem do zadnje podrobnosti, ki sem jo utegnil zaznati.
Ima temne lase. Ni pritlikav. Ko se stemni si natakne očala. To bi bilo to. Čeprav je sedel nasproti mene.
Morda bi me znal on kaj bolje opisati, a ga imam nekako na sumu, da je tudi on bolj gledal Maycheee kot mene. Jaz sem se namreč nekajkrat zalotil pri bolščanju.

Po dveh pivih, pol škatle cigaret in prgišča arašidov smo se okvirno dogovorili, kaj da bomo storili in počeli z blogom.
Torej …
Blog69 bo. Predvsem bo tak kot je že sedaj.

Malce ga bomo preuredili, malo nališpali, počistili po zaprašenih policah in omedli pajčevino po kotih. Menimo, da bo tudi kar nekaj škatel smeti.
Še vedno pa bo vsebinsko tak, kot se nas je večina trudila, da bi bil – surov, direkten, razburljiv in vzburljiv, po domače rajcig. V mislih imamo tudi nekaj novosti, ki pa so še zgolj zametki zamisli in o teh kdaj drugič.

Še vedno pa ste vabljeni k sodelovanju VSI, ki menite, da bi vaša zgodba, bodisi resnična ali pak fantazijska znala razvneti bralce in bralke.

Ne kucajte jih mokre, ne pišite jih s trdim! (Kaj že pravijo o nasvetih, ki se jih sam ne držiš?)
Če jih že boste –  pa potem, ko bo razsodnost malo bolj prisotna, presodite, če je res dobra, če ste nemara pisali preveč pogovorno in bi kak bralec z drugega konca kokoške potreboval prevajalca, predvsem pa ne stremite k temu, da bi prekosili Braneta Kastelica, ker vam utegne uspeti, kaj bomo pa potem!?Bodite iskrivi, nagajivi, poredni in packasti.
Take imamo radi in take nas imate – vsaj upamo – radi tudi vi.

Seveda pa lahko v komentarje spodaj pripišete svoje ideje, prebliske, želje, predloge, v glavnem kar se vam zahoče.

P.S.
Medtem, ko sem tole pisal,  smo ponovno vzpostavili vez tudi s facebookom. Zaenkrat smo, koliko časa bomo, ne ve nihče, a četudi bi nas tam ponovno odpikali, bomo še vedno tukaj. Na isti frekvenci.
blog69.si
BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!