Odmajala je tisto svojo rit v kopalnico, se nagajivo ozrla čez ramo in mi namignila naj pridem za njo. Čez minuto sem vstopil,  sedela je na školjki, tiščala skupaj kolena, stopala pa je imela obrnjena navznoter.

Kot bi to še ne bilo zadosti ljubko in poželjivo, je imela za nameček med zobe stisnjen kazalec desne roke in zrla v strop. Ko me je ugledala, je pobliskala s trepalnicami, spustila prst izmed zob in mi pomigala z vsemi petimi skupaj.

»Čao.«
»Nisi hotela, da naj pridem za teboj?«
»Ja počakaj! Če pa lulam.«

Ženske in njihovo lulanje. Tudi kadar ščijejo so sexy. Še curek je slišati sexy.
Stopil sem k njej, jo zagrabil zadaj za lase in ji nagnil glavo nazaj. Sekundo ali dve sem jo tako držal in jo gledal v oči, kot bi iz nje hotel izsiliti priznanje, potem pa sem jo strastno poljubil. Roko mi je položila na trebuh, me odrinila ter si odvila papir z rolice.

Obrnila se je, da bi potegnila vodo, kotliček  je bil nameščen visoko pod stropom, vrvica pa je bila precej kratka. Stopila je na prste, meni pa se je roka kar sama sprožila in plosko pristala na njeni lepo zaobljeni riti.

»Au –a, noo!«  je nagajivo pripomnila.

Stopila je v tuš kabino, ki je bila komaj za enega, kaj šele za dva. Nekaj časa sem jo gledal, nakar je moj dvigajoči se kurac, že kazal smer v katero sem kasneje stopil. Stala je pod tušem in se milila, meni pa je ob pogledu na njeno mokro telo že štrlel …

Stopil sem k njej in počepnil v kabino. Nogo mi je položila čez ramo, da sem pred nos dobil njeno volhko pičkico, ki mi jo je nastavljala. Z dlanjo sem jo prijel in ji vtaknil sredinca vanjo, z jezikom pa sem obliznil njen ščegetavček, a sem se hitro umaknil, saj mi je dobesedno začela teči voda v grlo.

Izpljunil sem jo, vstal in jo zalizal. Tako dobro se je poljubljala. Prijel sem jo za
rame, jo obrnil in pritisnil ob steno.

Začel sem jo poljubljati po ramah, se spuščal po hrbtu, do bokov, jo obliznil prek riti, potem pa sem jo ugriznil v levo ritnico, po desni pa sem jo počil z dlanjo, da je kar poskočila in zavzdihnila. Čepel sem v kabini  za njo, ji poljubljal ritnici, z dlanjo pa sem ji segel med nogi in jo narahlo dražil po češpljici.

Vedno bolj je tiščala z ritjo vame. Držal sem njena hlebca v rokah, ju gnetel, poljubljal, grizel, da sem bil že ves nor.

Vstal sem, in ji od zadaj uperil kajlo pred pičko ter ji ga zabil do jajc.
Zavzdihnila je, se skoraj snela z njega, potem pa se je z vso silo nasadila nazaj nanj ter zamešala s tisto ritjo, da sem jo moral prijeti za boke. Zasajal sem ji ga v pičko, ona se je nabijala in brez kakršnekoli usklajenosti sva fukala v tisti tesni kabini.

Odrinil sem jo, jo pritisnil ob steno in izruval kurca iz njene pičke.
Segel sem po brisači in jo ovil vanjo, sam pa sem kar moker stopil za njo, se prižel k njej in jo usmerjal proti postelji. Položil sem jo na hrbet, ona pa se je nasmihala in gledala mojega štrlečega tiča. Prijela me je za jajca in me narahlo stisnila.

Vzpel sem se na njo, ona pa ga je stisnila med joški in hlastnila po svetleči se glavici. Med fafanjem je z roko segala po nahrbtniku.

»Kaj pa iščeš?«
»Mmmmh …«
Pričel sem se režat.
» Ne govori s polnimi usti!«
»Prasec!«

S prsti me je počila po kurcu in vstala. Iz nahrbtnika je potegnila majhno belo škatlico.
»Nisem pozabila na obljubo …«

Pred kakim tednom ali dvema sva stavila ali je na teletekstu TCM-a spored na 102 ali 112. Jaz sem trdil, da je na strani 102, ona 112.

»Če imam prav, me pelješ na večerjo.«
»Če imam pa jaz prav, te pofukam v rit!«

No, spored je bil na obeh straneh in na večerji sva že bila.

»Samo ne bodi grob …«

Sedla je na posteljo in snela pokrovček s škatle.

»Veš kako mi je bilo nerodno v lekarni…«

Oba sva bila vzburjena, ona malce nervozna, zato nisem kar takoj težil k temu, da bi ji ga vtaknil v rit. Poljubljala sva se, fukala, potem pa sem med  tem, ko sem jo nabijal od zadaj, tča naperil proti riti, ga natrl z vazelinom in ji ga povsem narahlo porinil noter.

Zastokala je in me z rokami držala na razdalji. Počasi je izginjal vanjo. Izvlekel sem ga in ga ponovno potisnil noter. Dvakrat, trikrat, potem pa me je nehala zavirati in povsem gladko sem jo fukal v rit.

Z glavo na pernici, naslonjena na komolce je klečala na kolenih, kvišku molila rit, jaz pa sem s pokrčenimi koleni stal nad njo, jo držal za boke in ji ga zabijal v njeno tesno luknjico. Kar naenkrat sem začutil, nek dodaten pritisk na kurcu.
Z dvema prstoma je segala v pičko in ju prislonila na tiča.

»Oooh, ti packa nenasitna!«
»Daj,daj, fukaj me!«

Končal sem ji v rit, ga izvlekel in omahnil na posteljo.
Ulegla se je k meni in naslonila glavo na moje prsi.

»O, šit, šit, kako je bilo pa to dobro, pa tako me je bilo strah … Še dobro da si dal zadosti vazelina.«
»Aha, ja, ja,… zadosti sem ga dal.«

Pogledala je škatlico, iz katere sem vzel le za vzorec maže, ter me klofnila čez obraz.Prevalil sem se na njo in ji držal roke nazaj.
Pihala je od jeze in se me skušala otresti.
Spustil sem jo šele, ko se je umirila.

»Saj naslednjič bova pa potem lahko kar brez vazelina, a?«, je zaključila.

Naslednjič je bilo še isti dan. Večkrat … Ko sem si zaželel malce pičke za spremembo in sem ji ga iz riti mimo njenih prstov, ki si jih je tiščala v muco porinil noter, je zarjovela.

»Ne, ne, v rit mi ga daj, daj mi ga v rit!«

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.9 / 5. Število glasov: 12

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!