Danes je odličen dan za savno. Kot že veste, sam obožujem savno in kar nekaj zapisov sem namenil tej temi. Zunaj je še hladno in odločil sem se, da si malo ogrejem telo in dušo.

Odšel sem v savno, ki je v bližini Ljubljane in je zelo lepo opremljena. Ima različne vrste savn, od Turške, Finske, IR do bio savne. Seveda je dodaten plus bazen, kjer lahko zaplavaš, pa še manjši topli bazenček z mehurčki za masažo ter mali ledeni bazen, ledenica, v kateri se giblje temperatura med 05 in 08 stopinj Celzija.  Sam grem rad v ekstreme in ta bazen je eden od ekstremov. Seveda moraš biti 100% zdrav, da se iz prihoda iz vroče savne, kjer je med 80 do 100 stopinj Celzija, namočiš v ledenico. Občutki so ledeni, ampak za mene božanski. Ko stopiš v ledenico te zabolijo kosti, od ledene vode, ampak zame je to vrhunsko.

Ko sem prišel v savno sem si najprej malo razgledal. V savni nas ni bilo veliko. Nekaj parov, starejših in mlajših, nekaj samih moških in nekaj samih žensk. Najprej sem vstopil v Turško savno. Vročina, para, hudo dobro. Tu se potiš sto na uro in okus dišave smreke še izboljša užitek. Po dobrih 15ih minutah je sledila ledena kopel. Danes je bila kopel še posebej hladna. Na displeju je kazalo 5 stopinj Celzija. Ko sem stopil vanjo me je zmrazilo, kosti na nogah so me zabolele, ampak bilo je odlično. Ker je ledenica na sredini savn, sem imel odličen razgled na okolico. Takrat sem zagledal njo. Bila je s prijateljico. Takoj mi je padla v oči. Lepo in vitko telo, velike, lepe joške in lepo pobrito pičko. Ko sem stopal iz ledenice, saj me je že po kosteh pošteno peklo, je pogledala proti meni. Nekaj je prišepnila prijateljici in obe sta se zasmejali. Imel sem občutek, da je prijateljici prišepnila nekaj v zvezi z mano, saj je gledala v mojo smer, imel sem občutek, da direktno med moje noge. Seveda sem vedel, da je bil moj kurac v tistem trenutku »mini me«, saj sem bil v ledenici pri 5ih stopinjah Celzija. Pri sebi sem si rekel, ti bom že pokazal, da moj kurac, ko je v erekciji, le ni tako majhen in da se lahko ekstremno poveča.

Po kratkem počitku na ležalniku sem odšel v vročo finsko savno. Notri je bilo nekaj čez 90 stopinj Celzija. Dekleti sta se mi kmalu pridružili. Ko nas je peklo, sem ju vprašal ali lahko polijem vodo na vroče kamne. Dekleti sta se strinjali in »moja« je rekla, da upa, da bo vročina dobro vplivala name in da bo pokazala kaj več, kot je ledenica. Vsi skupaj smo se zasmejali. Nato sem zbral pogum in jo povabil, da se mi potem pridruži v ledenici. Odvrnila mi je, da mogoče pa res. Po 15ih minutah sem odšel iz finske savne v ledenico. Ko sem stopil vanjo sem imel občutek, da se je dvignila para iz ledenice, ker sem bil tako vroč. Ko je minil prvi šok, sem si dejal, da bom mladenki dokazal, da nimam tako majhnega kurca, kot je bilo videti, ko sem plezal iz ledenice. Počasi sem ga pričel drkati. Moram vam reči, da so to posebni užitki. Ko primeš kurac in ga pričneš drkati imaš občutek, da so ti jajca zaledenela. Z vsakim gibom roke, ko gre koža z glavice navzdol in nato gor je občutek boljši. Ko mi je kurac počasi rastel in postajal vse večji sta mladenki prišli iz savne. »Moji« sem pomahal, da naj se mi pridruži in da ji imam nekaj za pokazati. Zasmejala se je in odvrnila, da še ni bila v ledenici in da se boji, da ji bo prehladna. Odvrnil sem ji, da ji zagotovo ne bo prehladno in da bom poskrbel, da je ne bo zeblo. Zasmejala se je in se le opogumila. Ko sem gledal njeno telo, ko se mi je približevala, sam bil noro zrajcan in sem si ga še naprej drkal. Ko je vstopala je opazila, da si ga drkam in se nasmehnila. Ko je vstopila v ledenico je bil za njo kar majhen šok. Sedla je zraven mene in zašepetal sem jim, da jo bom ogrel. Z roko sem se približal njenim nogam, ki jih je avtomatično razširila, tako da sem takoj začutil njeno pičko. Počasi sem ji pričel s prstom drseti po luknjici navzgor do ščegetavčka, ki se je skril pred ledenico, vendar sem ga vseeno našel. Čutil sem, da ji paše in da se počasi ogreva. Medtem je tudi ona z roko poiskala moj kurac, ki je bil seveda leden, ampak vseeno je počasi naraščal. Nagnila se je k meni in zadovoljno zapredla, da je to čisto nekaj drugega, kot je videl prej, ko sem izstopal iz ledenice. Tako sva počasi nadaljevala s segrevanjem. Jaz sem ji ogreval pičko in opazil sem, da zelo uživa. Njene joške so me zelo vzburjale, saj je ledenica poskrbela za to, da so bile njene bradavičke štrleče in trde. Zvišala je tempo drkanja, ko so iz savne izstopali drugi obiskovalci. Nihče ni niče rekel, ampak imel sem občutek, da vedo, da se v ledenici nekaj dogaja. Mladenka je tik preden bi mi prišlo, upočasnila tempo, ker sem ji dejal, da bolje, da ne posvinava ledenico.

Ker je bila prezebla se je hitro skobacala iz ledenice in mi rekla, da upam,da se vidiva še kdaj. Jaz pa sem moral klub prezeblosti še malo počakati, da sem lahko zlezel iz ledenice, da mi je kurac uplahnel, ker res bi bilo nekulturno se s trdim kurcem postavljati pred drugimi.

Avtor: Mike1968

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!