Na Facebooku sem zasledila, da bereš ta blog. Moram ti nekaj povedat. Se spomneš tistega žura v Cvetličarni? Imel si punco, vsi so vedeli, da jo imaš. Pa vendar si mi cel večer pisal sporočila. Naj te spomnim. Oblečena sem bila v črno, kot po navadi, okoli zapestja sem imela zavozlano roza rutko. Tisto, za katero si mi namigoval, da mi jo boš zavezal okoli vratu in me “nažgal od zadaj”.

Bil si tam s svojo družbo. Priznam, da si mi izmed vseh največ pogledov ukradel prav ti. Nisi me gledal v oči, temveč ves čas le v moje noge, v mojo ritko. Všeč mi je bilo. Rajcal me je, da te rajcam. Čutila sem, da me fukaš s pogledi. Hlačke so postajale vse bolj mokre, viski je tekel hitreje kot po navadi. Še bolj sem se ti kazala. Še višje sem potegnila krilo.

“WC?” je bil eden tvojih zadnjih smsov. “Ti sporočim v katerem” sem ti odgovorila. Dobila sva se na ženskem WC-ju, tistem predzadnjem. Odprla sem ti hlače, potegenila bokserce prek že cel večer trdega kurca, ga vzela v usta in vlekla do onemoglosti.

Glasna glasba, šepetanje deklet iz sosednjega WC-ja, zvok umivalnikov in padlih steklenic, kozarcev. Jaz pa s tvojim mokrim, vse bolj mastnim tičem v ustih. Nikoli še nisem tega naredila, da veš. Nikoli. Ti si bil prvi, ki sem mu pustila, da mu pride v usta. Bil je nor občutek. Od takrat naprej sem odvisna od tega, priznam. Okus me je prevzel …

Vem, da se ne bo nikoli več ponovilo, toda bilo je vredno.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 5

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!