Erotična zgodba

Zapeljem iz glavne ceste na stransko in ustavim avtomobil. Pogledam v ogledalo in si na hitro malo skuštram lase. Iz avta pred mano izstopi, kdo drug kot – gospod policist. Gledam ga, ko prihaja proti meni.. Uff.. Od nekdaj me palijo uniforme. In vedno sem si želela, da bi me ustavil policaj, da bi bil bolj “poredne” sorte, da bi poleg dokumentov, zahteval še kaj drugega. Ampak, so me v vsem času, ko imam izpit, ustavili le 3 krat. Tako, da bolj malo možnosti za kaj takega.

Pozdravi in zahteva dokumente. Medtem, ko mu jih podam, ga požiram z očmi. Res je hud tip, prav tak, kot so mi všeč. Temnolas, visok, postaven…Upam, da je tudi krotek kot mucek. V mislih mu slačim srajco .. Mmm.. Položim dlan na prsa, ga poljubim na vrat.. Pogled mi uide in obstane na njegovem mednožju. Dvignem glavo, srečava se s pogledom, zdi se mi, da mu je malo nerodno, ker sem ga gledala “tja”.

Nasmehnem se mu, vrne nasmeh. Zdaj ali nikoli, si rečem. Izstopim iz avtomobila, on stopi rahlo nazaj z začudenim pogledom. “Ali zna biti tak maček v uniformi, tudi v podrejenem položaju? Pred mano npr?” Stopim mu za hrbet, položim dlan na ritko in ko grem okoli njega, vlečem roko čez bok.

sex-tablete

Ko pridem pred njega, ga pogledam v oči, roko pa položim na tiča. “Mmm..” rečem “Že trd..” Dvignem roko, kazalec dam u usta, ga poližem.. Položim na njegove ustnice, ki potegnejo vase moj prst.. Sesa ga.. Mmm.. Pustil se je ujeti.. In zdaj je moj. Zopet mu stopim za hrbet, s težo telesa ga prisilim , da stopi naprej in se nasloni na moj avto… Odpnem mu pas in zadrgo..

Hlače mu padejo dol. Pritisnem se nanj .. Roke ga poželjivo preiskujejo, prsti si želijo njegove kože. Obrnem ga, pogleda se ujameta, potegnem mu boksarice malo dol.. Z nohti ga božam nežno po jajčkah, z drugo roko pobožam tiča in ga začnem drkati. “Boš polizal mojo muco? ” ga vprašam. “Z veseljem,” mi odvrne. “Sleci mi hlačke!”

Z rokama gre nežno pod krilo, potegne hlačke dol, sedem v avto, da imam noge zunaj, ju dvignem, da mi potegne hlačke še čez petke. Krilo potegnem gor, razširim noge “Spravi se na kolena in na delo!” mu ukažem. V trenutku je že z jezikom na moji muci. Ufff, fakk.. Jaa, miško.. Poliži me.. Čutim njegov jezik na ščegetavčku, v muci.. Prste v muci.. Fakk.. Je dober.. Moji vzdihljaji so vse glasnejše.. Uhh, še malo.. Orgazem traja in traja..

Ko se umirim, se s prsti pobožam po mokri muci in mu jih potisnem v usta. Takoj za tem ga strastno poljubim. “Sleci se in se spravi na zadnji sedež.. Hočem te v sebi.. Hočem čutiti, da ti močno pride v meni! “

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.6 / 5. Število glasov: 14

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!