Po službi se je rad sprehodil mimo galerije do svojega stanovanja. Nekaj v svežem večernem zraku ga je pomirilo, dolg delovni dan je v trenutku izginil iz spomina. Vsaj za nekaj minut, dokler ni prispel do stanovanja, kjer je pogosto še nadaljeval z delom. Včasih pa se je zgodilo, da se je na poti dovolj zamotil. Včasih je ostal zunaj še pozno v noč. Včasih, če je le našel razlog.

Tokrat je razlog opazil skozi steklo atrija galerije. Bil je četrtek zvečer, v galeriji pa le nekaj obiskovalcev, čeprav so bile razstave zelo oglaševane. Njegovega pogleda pa ni pritegnila kakšna izmed razstavljenih umetnin sodobne umetnosti … No, pravzaprav je bila umetnina. Ravno pravšnja kombinacija slike in skulpture, toplo-hladna mojstrovina, skoraj prelepa zanj. Ni se cenil ravno nizko, bil je precej samozavesten, a vseeno se mu je na prvi pogled zdela skorajda izven njegovega dometa. Čista desetka. Elegantna ženska njegovih let, skoraj trideset, v oprijeti beli večerni obleki, s sofisticiranim, nekoliko zasanjanim pogledom. Onkraj stekla, tako blizu, a tako daleč. Naj se ji približa? Kaj naj reče?

Korak se mu je ustavil že ob prvem pogledu v notranjost galerije, srce pa je začelo hitreje biti šele potem, ko si je umetnino ogledal od njenih ravnih črnih las do čevljev v petkah, ki so sijali v zlati barvi. Stala je pred razstavljeno sliko, ki je zavzemala večji del stene razstavnega prostora, ter kramljala z gospodom, ki na srečo ni izgledal kot njen ljubimec. Vstopil je. V obleki iz službe je bil dovolj urejen, da med ostalimi obiskovalci ni izstopal. Skrivnostna gospodična je še vedno stala ob isti umetnini, tokrat brez spremljevalca. Je morda kustosinja? Pristopil je, z mešanimi občutki in nejasnimi pričakovanji. »Krasna umetnina«, je rekel, premeril gospodično od glave do peta in namignil na sliko. Skrivnostna gospodična je presenečeno pritrdila, nato pa se je z nasmeškom predstavila. »Avtorica«, je dodala. Takoj sta se ujela. Začetna negotovost je izginila, drug drugemu sta bila zanimiva, privlačna. Kramljanje o umetnosti je preraslo v pogovor o tem in onem, nato je sprejela pogumno zastavljeno povabilo na večerjo …

Odpeljal jo je do svojega stanovanja. Po poti ni mogel razmišljati o ničemer drugem kot o njeni obleki in tistem, kar se je skrivalo pod njo. Pohoto je komaj še skrival, v hlačah jo je že čutil. Tudi ona ni razmišljala o večerji. Iskrica je preskočila že ob prvem dotiku v galeriji, ob prihodu v stanovanje pa se je ogenj dokončno razplamtel. Oba sta vedela, da je bila večerja samo izgovor. Želel je okusiti le njene ustnice, njen vrat, in raztrgati njeno obleko, poljubljati njeno vitko telo. Že na pragu sta bila v objemu, vrata zaloputnila za sabo in se v zmedi strastnih poljubov komaj prebila do kavča. Naramnice obleke so spolzele z ramen, sekundo kasneje je tudi nedrček popustil in razkril popolne joškice, ne prevelike in ne premajhne, bradavičke, drhteče v strastnem pričakovanju. Pobožal jih je, požgečkal s svojimi prsti, a ni mu bilo dovolj, želel jih je okusiti!
Njegove ustnice so se ločile od njenih, še vedno s poljubi so se pomaknile do vratu in nižje. Tiho je zastokala, zavedala se je, da poti nazaj več ni – raztrgala je gumbe na njegovi srajci, pas pa z enim gibom potegnila iz hlač.

Njena obleka je še prekrivala spodnjo polovico telesa, a ne za dolgo. V pričakovanju, ki se je poigravalo z njegovim umom in spremenilo njegovega tiča v kamen, je s poljubi sledil poti od joškic proti popku in jo sproti slačil … Presenečenje – hlačk ni bilo! Kot bi vedela, da bo po razstavi sledila takšna zabava! Pričakoval je svilene tangice, namesto njih pa je proti njeni voljni muci kazala urejena tanka črtica, njegova najljubša frizura. S poljubi se ni ustavil pri popku – njena pičkica je bila že tako mokra, da je ni bilo treba lizati, a z veseljem je zakopal svoj jezik med vlažne hribčke in poiskal ščegetavček … Od užitka je zdaj že skoraj jokala.

Z levo roko je stiskala svoje joške, z desno pa želela sleči še njegove hlače in končno zgrabiti njegovega kurca. Ni ji še dovolil. Všeč mu je bilo, da jo je že z jezikom spravil na rob orgazma, užival je v tem, ko se je v valovih užitka odzivala na ples njegovih prstov v njeni pički, iz katere je zdaj že kapljalo! Kmalu pa tudi on ni več zdržal. Z obema rokama je le dosegla njegove hlače, ga slekla in potegnila k sebi, da bi ga z usti obdelala še ona. Njegov tič pa je imel druge načrte. Porinil ga je naravnost v njeno muco, globoko vanjo. Zakričala je od nepričakovanega užitka!

Končno se je le začelo zares! Od pohote sta bila že oba tako prevzeta, da sta si prav oddahnila, ko je začel ritmično prodirati vanjo. Do konca, vse do njegovih jajc. In spet. In spet … Čutila je vsak njegov centimeter, vsak sunek je pospremil val užitka, ni več mogla zadržati glasnih vzdihov. Prste desnice mu je porinila v usta, da jih je oslinil, nato se je začela igrati s svojim ščegetavčkom, hkrati pa tipala njegov penis, ki je drsel vanjo. Pogled na njeno črtico, ki se je kazala med gibi njene desnice, ga je neskončno vzburjal, v kurca je pognal vso kri, kar je je še premogel v telesu. Že predigra je oba spravila skoraj do konca, vedel je, da v takem tempu ne bo dolgo zdržal, a bilo je vseeno – tudi ona je bila že čisto pri koncu

Stopnjevala je drkanje ščegetavčka, on pa je od užitka zamižal in porival kot še nikoli. Zdaj sta kričala oba. In tako, v eksploziji strasti in vrhuncu pohote, se je končalo. Kombinacija globokega fukanja in masaže ščegetavčka jo je pripeljala do orgazma tik preden je on svojega korenjaka izvlekel iz nje ter izstrelil spermo po njenem trebuhu vse do joškic, po njeni roki, po črtici in po pički. Zasopla in potešena sta omahnila na svileno prevleko kavča, zadovoljna, da sta se po naključju spoznala.
Naključje jima je pričaralo nepozabno noč, ki pa je bila le prva od mnogih. Začel je pogosteje zahajati v galerijo, ona pa je točno vedela, kdaj ga lahko pričakuje. Odlično sta se ujela.

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!