Pogledam na uro. Ura je šest, obiski se še kar niso ‘spokali’ domov, jaz lovim njihove otroke in jih poskušam zabavati. Smrdim, vsa sem prepotena, nisem imela niti 5 minut časa, da bi se preoblekla.
Čez pol ure se končno odpravijo. Pogledam na telefon, čaka me sporočilo: »Pridem čez pol ure«. Super. Izmučena sem, ne počutim se prav nič privlačno in če sem iskrena, ne da se mi več!
Pospravim posodo nato vržem smrdeče cunje s sebe, nisem imela čas za tuš zato sem se samo malo navlažila z mokro brisačo in se posprejala z dezodorantom. Res super!
Že zamujam, dobim neučakan sms: »sem že tu!«. Hitro vržem nase hlače in jopico, ponošene čevlje in smučarsko bundo. Izgledam res nadvse čudovito in privlačno. Šprintam na postajo kot da se mi gre za življenje, ampak zraven imam še vseeno čas za razmišljati ali si sploh še želim to. Ampak potem ga zagledam, zunaj pred avtom in se znova vprašam zakaj za vraga me tako pritegne?!
Stopim do njega, želim mu poriniti jezik do grla, ampak ga raje užgem po ta zadnji in rečem: »no, a greva al’ bova sam stala tuki?«
Spraviva se v avto in se odpeljeva na običajno mesto, nekje zraven nekega polja. Že par dni je lilo kot iz škafa ampak na to seveda nobeden od naju ni pomislil, ampak sva lepo zapeljala na razmočeno travo. Čez nekaj trenutkov sem že stala za avtom in ga porivala, on pa je pritiskal na gas. Nimam pojma koliko časa sva to počela, kmalu sva obupala, se smejala temu kako sva si sama za vse –karma, ter se spraševala kaj zdaj.
Ostalo nama ni drugega kot da sva poklicala avtovleko. Verjetno ni težko ugotoviti izraza na obrazu tipa, ki naju je prišel rešit! Ponižanje pa pol. Ampak nama se je samo smejalo.
Oba sva bila blatna in umazana, ampak to naju ni ustavilo. Zapeljala sva se pred šolo in tam začela z akcijo. Vsak se je sam slekel, ni se nama dalo zavlačevati, pa še štorasto se je v avtu slačiti. Spravila sva se na zadnje sedeže, usedla sem se nanj in začela sva se poljubljati. Morem priznati, da v tistem trenutku nisem bila prav nič v moodu in sem bila zelo srečna ko se je odločil, da bo šel ‘down on me’ (v angleščini se bolje sliši). Ne vem kaj on dela z jezikom in prsti, ampak tip obvlada. To sploh ne veš kaj se dogaja s teboj in… sploh ni besed za to, ne znam opisat. Kmalu me je zadel orgazem, prekmalu. Potem je bil na vrsti on. S težavo sem ga vzela v usta, res je obdarjen, moja usta pa so premajhna za njegovega Herkula. Vlekla sem ga kolikor sem ga lahko, potem pa sem ga zajahala. Najprej počasi, da sem se navadila tega velikega tiča, res ne vem kako ima lahko tako velik penis, ker je suh kot zobotrebec, potem pa se je tempo stopnjeval dokler nisem zmogla več in sva se postavila v misijonarca. In potem še od zadaj. Kar njega neverjetno rajca, zato mu je kmalu prišlo.
To je bilo to, nobene romantike, nobene ljubezni, prej stare zamere in nerazložljiva privlačnost. Brez okrasnih pridevkov, brez olepšav.
Oblekla sva se, odpeljal me je na postajo.
»No, ajde!« odprem vrata, »a to je vse kar dobim?« vpraša.
Obrnem se k njemu ga poljubim, čeprav se mi zdi to totalno nepotrebno in stopim iz avta. Ko hodim domov med nogami še vedno čutim Herkula.
Doma slečem blatne cunje in jih vržem v košaro, grem pod tuš in v posteljo.
Na telefonu si nastavim budilko in pošljem popolnemu fantu sms: »Ljubim te, lahko noč!«
Kljub vsemu to ni bila laž.

khaleesi

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!