Skupaj sva bila nekaj več kot dve leti. Z vzponi in padci.

Veliko sva pohajkovala okrog, po bližnjih travnikih in gozdičkih, vselej sem imel v nahrbtniku s seboj nekaj pijače ali celo kako pivo ter dekco. Tokrat sva se odpravila proti ruševinam gradu na bližnji vzpetini, a je bilo vroče in se nama ni dalo kar takoj, horuk do vrha. Tako sva našla prijeten kotiček na jasi, kjer sva razgrnila deko, se ulegla nanjo, naredila nekaj požirkov tistega kar sva imela s seboj in se pogovarjala.

Med pogovorom je eden od naju zvil joint.

Če sem imel travo, je zvijanje prepustila meni, če pa sem se po kakem naključju dokopal do hašiša, pa je na vsak način hotela zvijati ona. Z vžigalnikom je grela kocko shita, vdihovala dim, ki se je dvigoval od maročana, ter ljubko pripominjala:“Mmmh, kako lepo diši.“ Kar se ji ga je prijelo na prste, je oblizovala s svojimi polnimi, čutnimi ustnicami, ki so kar žarele z njenega malce bledega obraza. Gledal sem jo kako zvija, spretno in potrpežljivo. Opazovaje njeno zvijanje, ko si je oblizovala prste in zvijala jolo, se mi je dvignil. Ko je na koncu polizala rizlo in ga zlepila pa je bil že trd.

Zrla mi je v oči in skrivaj pogledovala proti mojem mednožju. Kadila je in me gledala.

S kazalcem in sredincem sem ji nakazal naj mi ga poda. „Počakaj…“ se je nasmehnila:“ Boš dobil…“ in mi pomežiknila. Pokadila ga je skoraj do polovice, oslinila prst in pomazala slino pod gorečim vrhom. V pol ležečem položaju sem kadil in jo opazoval. Prisedla je bližje, me poljubila in zvrnila na hrbet. Odpela mi je hlače, mi jih potegnila do kolen in me poljubljala po stegnih, po modih, tič pa mi je štrlel kot najstniku. Sesala mi je kurca. V čepe z moje desne, a ji nekaj ni bilo pogodu, tako, da je vstala, mi mahoma potegnila hlače do gležnjev, sunkoma sezula superge, ter se ulegla na trebuh med moji nogi.

„Boš en dimček?“, sem jo malo podražil? Potegnila je en, mi vrnila zvitek, izpihnila dim in se lotila fafanja. Lakomno ga je požirala, vse do jajc in me pri tem gledala. Lepa je bila. S kurcem v ustih in priprtimi očmi. S kazalcem sem jo povabil k sebi. Povzpela se je gor in se pričela poljubljati z menoj.

Ker je bilo precej toplo sem ji brž slekel majico in trenirko, jo prevrnil na deko, ter ji ga vtaknil v pičko. Poljubljala sva se, vtikal sem ji ga z vso vnemo, takrat pa me je prijela za rame in me odrinila.

Dvignil sem se z nje in jo porival v tem položaju.

Gledal sem njen obraz, njene ustnice in joške, z levico je bila uprta v moj trebuh, me božala po prsih, z desno pa je lovila mojega kurca v dlan, kadar sem ga izvlekel in mu dajala zalet, kadar sem znova in znova prodiral vanjo. Začela je kratko in plitko dihati.

„A…aa…aaah, aaah, ja, ja,.aah, aah…“

Sede na svojih petah, sem jo držal za gležnje ter njeni iztegnjeni nogi držal široko narazen. Začel sem suvati še hitreje, naposled pa sem začutil kako mi s češpljico ožema batino, da sem končal vanjo in me je streslo, kot bi zagrabil za električni kabel. Še vedno sem ga tiščal vanjo, usta pa sem imel povsem suha.

„Daj mi…. huh… a mi daš za pit?“

Podala mi je plastenko, odpil sem nekaj požirkov in ji jo malo bolj priseben vrnil.

„Pička jim materna!“

„Kaj?“

„Prekleti kurci mali…“

„Kaj ti pa je?“

„Daj obleci se…“

„Kaj te pa trga? A si koga videl?“

V tistem sem se začel na glas smejati, tisti mulci, ki sem jih videl v daljavi, pa so jo že zdavnaj ucvrli, zato se nisem kaj dosti sekiral. Mobiteli niso bili prav pogosti, tisti, ki so bili, pa niti pod razno niso imeli tako zmogljivih fotoaparatov, kot jih imajo danes. Razložil sem ji, da sem nekoga videl, da so naju najbrž opazovali in jih ni več videti.

„O shit, o fuck, kaj pa zdaj!?“

„Kaj pa se ti sekiraš?“, sem jo vprašal :“Saj tebe niso mogli prepoznati, mene se je videlo, ko sem nabijal k norc.“

Temu vzponu na hrib je sledil prepir, češ, če so prepoznali tebe, jim je bilo menda jasno, da si z mano, razen če … yadda yadda. Vse očitke o varanju sem gladko zanikal, saj so bili iz trte zviti, za nekaj časa sva bila ‘skregana’, naslednjič, ko sva sexala zunaj, pa sva bila malo bolj previdna.

Malo.

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!