Včasih me zagrabi takšna napadalnost, da se je še sama ustrašim. Še trenutek prej sem vsa mehka in sladka in nežna in pridna. Potem pa, kot bi me obsedel hudič. Hočem trgat, grist in napadat svojo žrtev. Ta žrtev si danes ti!

Ležala sem na tvojem trebuhu in poslušala tiktakanje tvojega srca. Ti si me z eno roko božal po golem hrbtu, z drugo roko pa si se igral s šopom mojih las. Ovijal si jih okoli prstov. Tako mirno sva ležala, ko se je popoldansko sonce uprlo v sobo in jo prebarvalo v ognjene barve jeseni. Dvignila sem pogled. Ti si se mi nasmejal in me potegnil višje k sebi. Poljubil si me na lase in vzel moj obraz med svoje dlani. Nekaj trenutkov sva strmela, z le komaj opaznim nasmeškom, drug v drugega. Potem pa sva se brez pravega in jasnega razloga nagnila drug proti drugemu. Ustnice so se zlile v poljubu, roke so pletle okoli teles svoj ples. Poljubljala sem vsak delček tvojega telesa, ki mi je prišel blizu. Uho. Vrat. Trebuh. Roka. Čelo. Veka. Prav vsakemu koščku tvojega telesa sem hotela sporočiti: »Ljubim te!«. Od vse te nežnosti in ljubimkanja sem postajala vedno bolj divja. Gibi, ki so bili še malo prej počasni in nežni, so postajali vedno bolj hitri in agresivni. Majico sem ti že skoraj malo na silo potegnila preko glave. Za trenutek si me začudeno pogledal in se spraševal le kam je šla tista mirna mucka, ki se je še malo prej cartala ob tebi. Ker si mislil, da me boš lahko ukrotil, si me porinil na hrbet in mi v enem potegu slekel spodnje hlačke. Jaz pa namesto, da bi kot premagana obležala, sem se še z večjim zanosom zakadila vate. Moje roke so vedno bolj hlastale po tvojem telesu. Videla sem, da se že malce umikaš.  A kljub temu si zopet napadel. In mi prijel v položaj, ko nisem mogla kaj dosti. Z jezikom si polizal mojo rit. Se obliznil. In nato jezik globoko zaril v mojo luknjico. Od ugodja sem začela presti kot mačka. Še bolj sem izbočila rit in ti jo molila pred nos. Z desnico si mi na hitro eno primazal po tazadnji. Jaz pa sem jo še bolj porinila vate. Obrnil si me na trebuh in mi ga od zadaj zabodel. Nič nisi čakal. Nič nisi bil previden. Nisi pa pričakoval, da te bom odrinila nazaj. Skoraj poletel si preko najinega kavča. Jaz pa sem skočila nazaj na tebe, kot tiger ko ulovi svoj plen.  Skakala sem po tebi in zraven grabila po tvojem telesu. Močnim prijemom so se vedno bolj in bolj pridruževali še ugrizi in praskanje. Bolj kot sem pod nohti čutila tvojo kožo in mišice, bolj močno sem vanje zasajala svoje kremplje. Tako sem se že skoraj na vrhuncu norenja zvijala v tvojem naročju in praskala po hrbtu, ko si iz nenada poskočil in zavpil. Kot majhna mucka sem te nedolžno pogledala. Preko ramen sem pogledala tvoj hrbet in vrat, kjer so moje roke najbolj grabile. Tvoj hrbet je bil čisto rdeč, vrat na določenih mestih podplut, po rdečini hrbta so se vedno bolj izrisovale sledi mojih nohtov. Tvoj krik, pa je bil posledica globoke razpraskanine nad desno lopatico. Pravo razdejanje! »Joj, sem jaz to naredila?«, sem se čudila in si ogledovala svoj izdelek. »Oh, ti bogi moj mucek!« V svoje naročje sem vzela tvoje telo in ga nežno božala in ljubimkala naprej.

Ti pa si gledala vame, z očmi začudenja, presenečenja in pričakovanja…mogoče tudi malce strahu. Ni ti bilo jasno od kod se je vzela in kam se potem zapodila tista tigrica, ki je še malo prej mesarila tvoje telo.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!