Pestrost je začimba življenja. Lahko rečem, da ženske rad intimno spoznavam zaradi njihovih tako različnih značajev, pa tudi velikosti, oblik in barv. Kako plitko, površinsko, kajne? A res zabavno: kar zmeša se mi lahko, če pomislim na vse različne tone kož, barve oči, las, telesne višine in širine, velikosti in oblike riti, jošk, trebuščkov, stegen, meč, ustnic, lic, na različne intimne pričeske, sramne ustnice, ščegetavčke, bradavičke, vonje in okuse … ki sem jih in jih še bom imel čast skusiti.

Najraje, najraje pa odkrivam, kako vam puncam pride.

Res pestra paleta. Od tistih (hvala bogu redkih), ki le malce zamrmrate, morda pomežiknete in vas je treba vprašat, če je bilo to to. Do popolne izgube nadzora nad telesom, obrazom, glasom in še čem. Nenadzorovan, huronski smeh. Jok s solzami v potokih. Krči, da lako poškoduješ sebe in druge. Sramežljivo cviljenje, kot pujsek na kolinah. Hropenje na vso moč. Trpljenje na obrazu, stok in dretje, kot bi te jemali iz kože. Kričanje, da bi te najraje odvlekel na odprto morje, saj te sosedje čudno gledajo, v hotelu pa itak kličejo policijo. Kričanje imena, mojega ali kogarkoli. Tudi poistovetenje Slovenke z ameriško porno produkcijo, ko se začne dreti “fuck me! fuck me!”. Ali pa vse druge svinjarije po domače od punce, ki med lulanjem petkrat potegne vodo.

Boleče mučenje za kratek vrhunec. Ali pa neskončna serija med sabo povezanih ali nepovezanih potresov. Pred- in po-potresnih sunkov.

Grimase s široko odprtimi očmi, spačenimi usti ali do krvi pregriznjeno spodnjo ustnico. Lastnoročno stopnjevanje užitka z divjanjem s prsti na ščegetavčku, v riti ali na bradavičkah. Spektakularen brizg iz nožnice, ki ti namoči jogi. Koža s tvojega hrbta za njenimi nohti. Gledanje v oči ali skrivanje v blazino. Sramežljivost ali neskončna odprtost. Fuk ali ljubljenje.

Potem pa nezavest, mravljinci v udih in po obrazu. Ali pa takoj čisto rutinsko seganje po brisački, da si obrišeš mojo spermo. Potreba po neskončnem crkljanju ali pa v hipu skok pod tuš.

Noro, ali ne? Zato sem včasih zadovoljen tudi le z opazovanjem orgazma, z njo z roko pod namočenimi hlačkami, z nogami na armaturi njenega družinskega avtomobila. Ali pa kako si zabija velik ponaredek iz umetne mase, odeta v seksi spodnje perilo. Jaz pa si ga poleg lepo vzamem v roko.

Nemo

Fotografija beautifulagony.com

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!