Moje mišice so utrujene in težke, odločim se za večerni obisk savne. Savna je prostorna, obiskovalcev pa zelo malo, ljudje se ob nedeljah zvečer najraje drže doma, počasi jih objema tesnoba novega delavnika.

Uživam v golem plavanju, zadremam v finski savni, telo se preraja, tudi um postaja lahkoten in brezskrben. Zavijem v turško savno, prostor je ovalen in poln pare. Notri sta dva moška, takoj opazim prisotnost nekakšne zadrege, enemu blago stoji, drugi skriva genitalije z roko. Verjetno sta se igrala. Usedem se, ne mine niti minuta, ko vstopi še visoka ženska srednjih let in sede poleg mene. Rahlo se odmaknem, prostora je sicer dovolj, gib vljudnosti. Ženska prisede in naredi nenavaden gib, pokrči eno nogo in jo posadi na višino sedala. Poteza je brezbrižna, deluje pa  izzivalno. Moška eden za drugim zapustita prostor, očitno to ni njuno področje zanimanja.

Sediva vzporedno, pogledujem jo na kratko, tudi na kratko vrne brezizrazen in brezpomenski pogled. Ugibam, čutim, da njega gesta z nogo ni bila naključna, čutim naraščajočo napetost med nama, mentalno ukvarjanje drug z drugim. Gola tujca, v zatemnjenem vlažnem prostoru, blizu skupaj.

Položim si roko v naročje in se s palcem dotaknem kurca. Blago ga božam, malce oteka. Ženska zazna, pogleda, kot brez zanimanja umakne pogled. Nadaljujem, zdaj že očitno. Če bi jo motilo, bi zapustila prostor. Zdaj vem da ve, kaj počnem (torej božam svoj kurac) in ona ve, da vem da ve.

Očitno drkam, počasi sicer, slišim njeno glasnejše dihanje. Nogo, ki je na tleh, malce pomakne proti meni. Zdaj bom naredil odločilno potezo igre. Pomaknem roko do njene in moja prosta dlan se dotakne njene. Ne umakne roke. Vrata negotovosti so prekoračena. Plenilec je zaskočil svojo žrtev. Nekaj trenutkov vztrajam v dotiku, nato rahlo pobožam hrbtišče njene dlani, vztrepeta, vrne dotik, najini prsti se prepletejo in čutno se božava.

Sklonim se k veliki, polni, težki dojki, Obliznem, malce posesam bradavico. Takoj zaznam, da potrebuje močnejšo in bolj grobo obdelavo, a ne tvegam. Z roko sežem v mednožnje, obrita pizda, presenečen sem, da še precej suha. Božam, prst počasi zdrsne noter. Sediva nerodno, poskuša me prijet za kurac. Presedem se nasproti, potegnem jo k sebi. Rada pride, drži me za kurac, ki pa je zaradi vročine le napol v erekciji. Začne ga drkat malce histerično, to mi pove, da verjetno niti ni zelo izkušena. Nekdo vstopi v predprostor, ona se odlepi od mene in zapusti savno.

Zunaj jo poiščem, sedi sama. Ogovorim jo, zdaj je nekako v krču in kot da jo je sram. Nikoli nisem še kaj takega počela, pravi. V prijaznem razgovoru jo nahecam za mobi. Zapustim savno, ona ostane. Tisti večer bi jo gotovo pofukal, če bi jo počakal.

Kak dan kasneje izmenjava nekaj sms. Njeno pisanje mi ni preveč všeč, vendar jo vseeno želim pofukat. Napiše, da sem jo zelo zrajcal v savni. Povabim jo, da bi se dobila, vendar se neumno izmotava. Čez kak teden izbrišem njeno številko iz mobilca.

 

Anan

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!