Zgodba se začne popoldne v hotelski sobici v Krakowu. V mojo sobo sta kar naenkrat prišli Katarina in Estera. Zdele sta se mi zelo navihani in nekaj sta imeli za bregom. Nato sta vzeli ključ in zaklenili vrata. Takrat se mi je začelo svitati, kaj hočeta početi in sem kar malo vzdrhtel. Porinili sta me na posteljo in mi dali dol kavbojke. Za boke sem prijel Estero in jo potegnil bližje k meni. Polizal sem jo po vratu in ji slekel majico, da se je pred mano znašla v spodnji majčki, ki je rahlo zakrivala njene joškice.

Rahlo sem jih stresel, jih poljubil, nato pa sem se posvetil še Katarini. Tudi njo sem najprej malo zalizal, nato pa ji dol slekel majčko in zagledal sem Katarino v seksi sivem modrčku. Prav obožujem njene velike joške. Nato sem obe položil na posteljo, potem pa sta me z nogami začeli rajcati. Tokrat mi je Estera molila noge pred usta in z užitkom sem sesal njene prstke čez nizke črne štumfke. Katarina pa se je osredotočila na mojega tiča in ko se ga je prvič dotaknila s svojo malo nogico v sivih nizkih štumfkih, mi je rahlo prišlo.

Nato sta se še zamenjali, potem pa sem jaz začel rajcati njiju. Slekel sem jima tesne kavbojke in Estera je nosila čipkaste Guess gatke, Katarina pa oprijete Calvin Klein. Nekajkrat sem ju udaril po riti, potem pa sem jima najprej polizal pizdici čez gatke nato pa še brez gatk. Potem sem eni lizal pizdo, drugo pa sem drgnil s prstki. Kako dobri pizdi sta imeli in kako sta se drli. Po nekaj minutah orgazmiranja sem se odločil, da bom najprej pofukal Estero. Razširil sem ji noge, ji plunil na pizdo in ga vtaknil v njeno tesno pizdo. Vmes sem jo masiral pa joškah in se lizal z Katarino.

Čez nekaj minut smo se zamenjali, da je lahko še Katarina dobila svoj orgazemček. Prav tako me je zelo rajcalo tudi njuno lezbanje. Ko sem začutil, da mi prihaja, sem ga dal ven in začel drkati na njuna obraza. Ko sem se dotaknil Katarininega jezika mi je prišlo. Obe sem prošprical po obrazu, ritki in trebuhu. Nato sta ena iz druge polizali spermo, se oblekli, pe še enkrat zalizali, nato pa sta odšli iz sobe.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.4 / 5. Število glasov: 24

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!