Za rojstni dan sem si zaželel posebne čokoladne torte in po krajšem brskanju po internetu najdem slaščičarstvo Sandra kjer so me premamile slikice slastnih tortic.
Ni mi bilo do naročanja preko neta zato sem kar poklical na objavljen telefon in prijaznemu glasu na drugi strani sem povedal svoje želje o slastni čokoladni torti ki jo rabim za sodelavce v službi. Dogovorim se za dostavo v poznih popoldanskih urah dan preden imam rojstni dan.
V četrtek popoldne prejmem še MMS s sliko torte in uro dostave, potrdim jim da bom sigurno doma in hkrati opazim živo rdeče obarvane nohte ob črno čokoladni tortici. Mmmmm, njami ko pomislim na rdečo črno kombinacijo in pogoltnem slino ki se mi je nabrala.
Ko čez čas pozvoni najprej za spodnja vrata bloka jih odprem na daljavo in preko domofona samo javim stanovanje 13 v drugem nadstropju. Zaslišim korake in odprem stanovanje, saj ob teh dostavah želim samo hitro plačati.
Odprem in pogled je takoj na torti pod prozornim opkrovom, perfektna je mi takoj gre skozi misli :-). V stotinki kasneje pa opazim tiste rdeče nohtke ki sem jih opazil že v MMSu. Opaaaa, kot kaže slaščičarka tudi sama dostavi, pridna punca!
Ker nekako začuti da nimam pojma o torticah mi pove da jo moram čez noč dati nekam na hladno da bo ohranila svežino do jutra. Ker imam polne roke denarnice in kovancev za plačilo me vpraša če jo odnese v dnevno do mize. Ni problema in jo vmes vprašam če je kaka posebna umetnost razrezat njene torte.
Daj mi nož in ti pokažem mi odgovori. Odloži tortico na pult v kuhinji in podam ji največji nož iz predala, ona ga spretno segreje pod toplo vodo in razloži da ga je vedno treba ogreti pred rezanjem. Pripomnim da tako kot se moramo mi ogreti pred športanjem, nežno se zasmeji in samo prikima.
Ob torti na pultu mi reče da naj potem ko jo bom rezal samo enakomerno vlečem z močnimi potegi od sredine navzven, ker jo verjetno bolj bukovo gledam saj nisem ravno vešč v kuhinji mi reče naj jo primer za roko da mi bo pokazala ob tortici.
Ko tako stojim tik za njo zopet opazim njene rdeče nohtke ki držijo dolgi nož, hmmmm … pregloboko vdihnem sladkobni vonj njenih las. Ups zaslišala oziroma začutila je da ji ovohavam črne laske in to jo prestrašilo saj je samo nepremično obstala in se zavedla situacije da sem za njo, oba pa v rokah drživa dolgi nož.
Nevarna situacija sva si verjetno oba mislila in nastane mučna tišina.
Čez trenutek nalahno pihnem v njene laske na vratu da se odmaknejo in ji rečem da bom že nekako jutri razrezal tortico in da lahko sedaj odloživa nož. Smeje se odgovori da verjetno res ni taka znanost in odloži nož, hkrati pa naredi korak nazaj da se zaleti ritensko vame.
Obstane, ne umakne se in zopet za trenutek tista mučna tišina ko ne veva kaj bi. Ko na pultu zopet opazim živo rdeče nohtke si rečem sedaj ali nikoli.
Z ustnicami se nežno dotaknem zadnjega dela njenega vratu in ker Sandra nič ne reče ali se ne odmakne se dotik spremeni poteg jezička po njenem vratu in na koncu poljubček na nežno dišečo kožo.
Še vedno se drživa za roki kot bi držala nož in ker ne ugovarja nadaljujem igrico in sklenem najini roki v višini njenega popka in jo še bolj stisnem k sebi.
Sedaj začutim kako se je tudi ona bolj stisnila ritko proti meni … hmmm, no sedaj Sandra ve da se meni že dogaja saj je sigurno začutila oteklino skozi kavbojke si mislim.
Nadaljujeva jo direktno vprašam ? Samo pokima.
Z rokama pod katerima so njene dlani grem više in ustaviva se na njenih joškicah. Ji je neprijetno ker v bistvu sama sama sebe boša se zamislim? Ah naj, saj vsaj najbolj pozna sebe.
Zopet opazim torto in in z njenim in mojim prstom se zarinem v mehko čokolado, ona pa krikne: NEEEEEEEEEE, kot kaže je za trenutek zopet preklopila misli v slaščičarko. A ko ji prsta ponesem med njen ustnici samo nežno posesa vso čokolado z njega. Oba prstka potem prestavim pod mj jeziček in ji zašepetam: SLADKA SI. 🙂
Ni več zavor v najinih glavah in čez nekaj trenutkov se z ritko skozi kavbojke drgneš ob mojem kurcu, jaz pa se trudim pod tvojo majčko saj sta roki že spodaj. Hitro sva zgoraj brez ko zopet opazim tortico in se mi zasvetijo učki :-))
Sandro primem za vrat in ji potunkam obraz v sočno čokolado na vrhu torte da tam nastane njen odtis. Vsa črna od torte me sedaj z nekaj jeze pogleda saj sem unićil njeno mojstrovino a ko jo zaližem in sta jezička prepletena ni več čutiti jeze ampak samo še čokoladni okus v ustih.
Ko nadaljujem nižje ne rabiva več okusa torte in do popka se ta že porazgubi v mojih ustih … sedaj so v mojih ustih samo še okusi njene pičkice. Ko tako sedi na pultu me z nogama uklešči da mi počasi že zmanjkuje zraka ko sem potopljen v njo. Ne vidim je a slišim kako ji paše, za trenutek njem oprijem stegen popusti in vtaknem ji kazalec in ga optem dvignem do njenih ustnic, oblizne ga in posesa vse svoje okuse.
DOVOLJ ji rečem, PRIDI in jo potegnem do kavča, se usedem in jo posedem nase, za trenutek obsediva potem pa se prepletena nabijava drug v drugega …. SLAŠČIČARKE RABIMO SMETANO mi zakriči … opa si mislim in upoštevam namig in se spraznim vanjo.
Obsedi na meni in ko čez trenutek moj mehki kurac spolzi in nje mi pomežikne reče PRIDI, SEDAJ MORAVA DO JUTRI NAREDIT NOVO TORTO 😉

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.6 / 5. Število glasov: 8

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!