Za rojstni dan sem si zaželel posebne čokoladne torte in po krajšem brskanju po internetu najdem slaščičarstvo Sandra, kjer so me premamile slikice slastnih tortic.

Ni mi bilo do naročanja preko neta, zato sem kar poklical na objavljen telefon in prijaznemu glasu na drugi strani povedal svoje želje o slastni čokoladni torti, ki jo rabim za sodelavce v službi. Dogovorim se za dostavo v poznih popoldanskih urah dan preden imam rojstni dan.
V četrtek popoldne prejmem še MMS s sliko torte in uro dostave, potrdim jim, da bom sigurno doma in hkrati opazim živo rdeče obarvane nohte ob črno čokoladni tortici. Mmmmm, njami ko pomislim na rdečo črno kombinacijo in pogoltnem slino, ki se mi je nabrala.

Ko čez čas pozvoni najprej za spodnja vrata bloka, jih odprem na daljavo in preko domofona samo javim stanovanje 13 v drugem nadstropju. Zaslišim korake in odprem stanovanje, saj ob teh dostavah želim samo hitro plačati.
Odprem in pogled je takoj na torti pod prozornim pokrovom, “perfektna je,” mi takoj gre skozi misli :-). V stotinki kasneje pa opazim tiste rdeče nohtke, ki sem jih opazil že v MMSu. Opaaaa, kot kaže slaščičarka tudi sama dostavi, pridna punca!
Ker nekako začuti, da nimam pojma o torticah, mi pove, da jo moram čez noč dati nekam na hladno, da bo ohranila svežino do jutra. Ker imam polne roke denarnice in kovancev za plačilo me vpraša, če jo odnese v dnevno do mize. Ni problema in vmes jo vprašam, če je kaka posebna umetnost razrezat njene torte.
“Daj mi nož in ti pokažem,” mi odgovori. Odloži tortico na pult v kuhinji in podam ji največji nož iz predala, ona ga spretno segreje pod toplo vodo in razloži, da ga je vedno treba ogreti pred rezanjem. Pripomnim, da tako kot se moramo mi ogreti pred športanjem, nežno se zasmeji in samo prikima.
Ob torti na pultu mi reče, da naj potem, ko jo bom rezal samo enakomerno vlečem z močnimi potegi od sredine navzven, ker jo verjetno bolj bukovo gledam, saj nisem ravno vešč v kuhinji, mi reče, naj jo primem za roko, da mi bo pokazala ob tortici.

Ko tako stojim tik za njo zopet opazim njene rdeče nohtke, ki držijo dolgi nož, hmmmm … pregloboko vdihnem sladkobni vonj njenih las. Ups zaslišala, oziroma začutila je, da ji ovohavam črne laske in to jo prestrašilo, saj je samo nepremično obstala in se zavedla situacije, da sem za njo, oba pa v rokah drživa dolgi nož.
Nevarna situacija sva si verjetno mislila oba in nastala je mučna tišina.

Čez trenutek nalahno pihnem v njene laske na vratu, da se odmaknejo in ji rečem, da bom že nekako jutri razrezal tortico in da lahko sedaj odloživa nož. Smeje se odgovori, da verjetno res ni taka znanost in odloži nož, hkrati pa naredi korak nazaj, da se zaleti ritensko vame.
Obstane, ne umakne se in zopet za trenutek tista mučna tišina, ko ne veva kaj bi. Ko na pultu zopet opazim živo rdeče nohtke si rečem sedaj ali nikoli.
Z ustnicami se nežno dotaknem zadnjega dela njenega vratu in ker Sandra nič ne reče ali se ne odmakne, se dotik spremeni poteg jezička po njenem vratu in na koncu poljubček na nežno dišečo kožo.
Še vedno se drživa za roki, kot bi držala nož in ker ne ugovarja nadaljujem igrico in sklenem najini roki v višini njenega popka in jo še bolj stisnem k sebi.
Sedaj začutim, kako se je tudi ona bolj stisnila ritko proti meni … hmmm, no sedaj Sandra ve, da se meni že dogaja saj je sigurno začutila oteklino skozi kavbojke, si mislim.

Nadaljujeva jo direktno vprašam ? Samo pokima.
Z rokama, pod katerima so njene dlani, grem više in ustaviva se na njenih joškicah. Neprijetno ji je, ker v bistvu sama sebe boža, se zamislim. Ah naj, saj sama sebe najbolje pozna.
Zopet opazim torto in z njenim in mojim prstom se zarineva v mehko čokolado, ona pa krikne: “NEEEEEEEEEE!” kot kaže je za trenutek zopet preklopila misli v slaščičarko. A ko ji prsta ponesem med njen ustnici, samo nežno posesa vso čokolado z njega. Oba prstka potem prestavim pod moj jeziček in ji zašepetam: “SLADKA SI 🙂 .” Ni več ni zavor v najinih glavah in čez nekaj trenutkov se z ritko skozi kavbojke drgne ob mojem kurcu, jaz pa se trudim pod njeno majčko, saj sta moji roki že spodaj. Hitro sva zgoraj brez, ko zopet opazim tortico in se mi zasvetijo učki :-))
Sandro primem za vrat in ji potunkam obraz v sočno čokolado na vrhu torte, da tam nastane njen odtis. Vsa črna od torte, me sedaj z nekaj jeze pogleda, saj sem unićil njeno mojstrovino a, ko jo zaližem in sta jezička prepletena, ni več čutiti jeze ampak samo še čokoladni okus v ustih.
Ko nadaljujem nižje ne rabiva več okusa torte in do popka se ta že porazgubi v mojih ustih … Sedaj so v mojih ustih samo še okusi njene pičkice. Ko tako sedi na pultu me z nogama uklešči, da mi počasi že zmanjkuje zraka, ko sem potopljen v njo. Ne vidim je, a slišim, kako ji paše, za trenutek njem oprijem stegen popusti in vtaknem ji kazalec in ga nato dvignem do njenih ustnic, ona ga oblizne in posesa vse svoje okuse.
“DOVOLJ!” ji rečem, “PRIDI!” in jo potegnem do kavča, se usedem in jo posedem nase, za trenutek obsediva, potem pa se prepletena nabijava drug v drugega …. “SLAŠČIČARKE RABIMO SMETANO!” mi zakriči … opa si mislim, upoštevam namig in se spraznim vanjo.
Obsedi na meni in ko čez trenutek moj mehki kurac spolzi iz nje mi pomežikne in reče “PRIDI, SEDAJ MORAVA DO JUTRI NAREDIT NOVO TORTO 😉 .”

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!