Vstopil je v spalnico in ko jo je zagledal, mu je zastal korak, čez obraz pa se mu je razlezel nasmešek, ki ni skrival navdušenja. Pričakala ga je udobno zleknjena na postelji, v samostoječih nogavicah, prosojno črn najlon je krasil fino vtkan vzorec pajkove mreže, na širok rob iz čipke so bili pripeti trakovi pasu za nogavice, tistega klasičnega, ki se nosi visoko nad boki in je skupaj s korzetom, ki je objemal njen život tako lepo poudaril njen vitek pas. Hlačk ni imela.
Sveže oprani lasje so ji padali prek ramen, obraz pa ji je krasil nasmeh, tak malce poreden.
Zaprl je vrata za sabo in počasi stopal proti postelji, ona pa se je lenobno dvignila, se z dlanmi uprla ob posteljo in se pretegnila kot mačka. Že je hotel nekaj reči, pa kot da se mu je beseda zataknila nekje v grlu od presenečenja, za trenutek je samo stal in buljil, nato je izbruhnil v smeh. ”Pa menda ja nisi!” je izdavil med smehom. ”Kot vidiš sem.” se je namuznila in visoko dvignila tisto rit, ki jo je krasil košat lisičji rep.
Ko sta pred časom gledala neke stvari na netu in mu je pokazala takšen anal-plug, se je smejal in rekel da njemu je to čudno, tudi njej se je zdelo malce čudno, hecno, hkrati pa nekako kinky, perverzno in ni ji dalo miru in je opravila ta čudaški spletni nakup. In ko je prejela paket in zadevo preizkusila, se je stoje pred ogledalom pripravila do orgazma, ki jo je spravil na kolena. Stvar jo je neverjetno vzburjala in tudi sedaj, ko je na vseh štirih čakala kaj bo storil, je imela pičko popolnoma premočeno, dihala je plitvo, odsekano in srce ji je noro razbijalo od vznemirjenja.
Pokleknil je poleg nje na posteljo in jo pobožal, prek hrbta, ritnic, po stegnih. ”Mmm, te nogavice…” je mrmral. Nato je pobožal rep in narahlo pocukal zanj, da se je zdrznila.
”Ti je všeč?” je dahnila in ga pogledala. Dobival je tisti odsoten, divji pogled in vedela je, brez da bi ji odgovoril.
Planil je pokonci, si povlekel majico čez glavo in odpel hlače, ni izgubljal časa, da bi jih slekel, samo spustil jih je malce nižje kolen, jo zagrabil za boke, potegnil k robu postelje in ji v enem sunku zasadil kurca, da je zaječala. Eno roko ji je položil med lopatici in jo tiščal ob posteljo, z drugo jo je grabil za rit, stegna, segal po joških, medem ko je kot obseden suval vanjo kot kamen trdega kurca. Grabila je po postelji, se zvijala pod težo njegove roke in mešala z ritjo, mu prihajala nasproti, krasno sta se ujela v divjem ritmu, nato se je on malce umiril, upočasnil ritem, segel po njenih laseh, si jih navil okoli dlani in ji povlekel glavo nazaj, z drugo roko se je oklenil njenega vratu in jo prisilil, da se je dvignila. Tako ukleščena ni mogla niti migniti, zmanjkovalo ji je zraka in prsti na vratu so malce popustili, a za lase jo je zagrabil še bolj grobo in zopet pospeševal ritem. Fukal jo je kot poblaznel, zvilo jo je v orgazmu in kjub moči v njegovih rokah se ji je nakako uspelo stakniti s kurca. Zaklel je, spustil njen vrat in jo podrl ob posteljo, njene lase je še vedno držal v roki, povlekel ji je glavo nazaj in zasikal ”Ne delaj tega!”, se sklonil naprej po poljub, medtem pa je vtaknil kurca v njeno tesno pičko, tokrat počasi, da je čutila vsak milimeter prodirajoče batine.
Fukal jo je najprej počasi, nato je začel pospeševati, nekajkrat je prav divje sunil vanjo in dahnil tisti ”O fuck, fuck! Prišlo mi bo!”, ona pa je skoraj proseče šepnila ”Spusti mi v usta…” in že v naslednjem trenutku je izvlekel batino in spustil njene lase, da se je lahko pobrala in skoraj planila proti kurcu, stiskal ga je v dlani in ga uperil proti njenemu obrazu. Hlastnila je po njem, njene tople ustnice so zdrsele proti korenu in čutila je tisto utripanje, nato ji je usta napolnil s toplo spermo, kot vedno je pazila, da ni šla v nič niti kapljica.
Gladil jo je po laseh in nežno suval v njena usta, oblizovala in sesala mu je kurca, njegovo telo pa je trzalo od užitka, strašansko mu je bilo všeč, če je s tem početjem nadaljevala še nekaj časa potem, ko mu je prišlo.
Kasneje, ko sta ležala na postelji, ona na trebuhu, on na boku poleg nje, jo je prav ljubeče božal, po hrbtu in riti, po stegnih, igral se je z repom in zopet prasnil v smeh.
”Ti lisica, ti! Kako ti mene vedno obrneš…”
Pomenljivo se mu je nasmehnila in se nagnila naprej po poljub. Tako krasno se je poljubljal, kar ni se naveličala in v nedogled se je lahko prepuščala njegovim ustnicam in jeziku, prav ob pamet jo je spravljal že samo s poljubi. Ko se je končno uspela odlepiti od njega, mu je s prsti popravila pramene las, ki so mu ušli in čopa in ga pogladila po razmršeni bradi.
”No, ti je bilo všeč?” ga je igrivo vprašala.
”Fuck da mi je res bilo. Takrat nisem bil ravno navdušen, zdelo se mi je trapasto, kar nekaj, ma tole dans je bilo pa noro, utrgalo se mi je skoraj, tako huda si mi s tem repom in v teh nogavicah!”
Dvignil se je in jo pobžal po nogah, prsti so nežno drseli po najlonu, vse do gležnjev in potem po notranji strani nazaj. Pocukal je za rep, da se je zahihitala.
”Te nič ne moti, ti ni čudno, mislim občutek?” je vprašal.
”Ma ne, od začetka je malo hecno, potem pa se navadiš in kot da ni nič notri.” Poljubil jo je na rit in nežno ugriznil, nato jo je prijel za boke in jo dvignil na kolena. Z licem se je podrgnil ob rep in jo gladil po stegnih. Malenkost ji jih je razmaknil, odmaknil rep in s palcem pobožal pičko. Sklonil se je, jo ugriznil v stegno, tik na robom nogavic in se ji zalizal v pičko. Z ustnicami se je prisesal na ščegija, ga oblizoval, ji vtikal jezik v špranjico, medtem pa jo je grabil za rit in jo vlekel na obraz. Ječala in stokala je in se zvijala, mu tičala pičko ob jezik, pa se spet umikala. Za hip je prenehal in ji v pičko zarinil dva prsta.
”Fuck kako imaš ti lepo pičko, to je neverjetno!” je mrmral, medtem ko je suval vanjo s prsti.
”Najlepšo pičko na svetu imaš, pa fuck! kako je dobra, ma cel dan bi ti jo samo lizal!” in se prisesal obnjo. Prav prositi ga je morala, da ji je vtaknil kurca in jo spet pofukal, tokrat malce bolj umirjeno, nežno, orgazmi pa niso bili nič manj intenzivni. Ko je kasnenje ležala v njegovem objemu in mu mršila goste, skodrane dlake na prsih, se ji na obrazu izrisoval zadovoljen nasmešek. Fino se ji je zdelo, da je vse skupaj izpadlo, kot je, v kar pa niti ni dvomila, saj se je nad vsem, kar sta počela, odzival z izrednim navdušenjem.
Pobožal jo je po licu, s palcem pogladil lok obrvi in jo nežno frcnil po nosu. Nato je prijel njen obraz v dlani in jo poljubil.
”Fuck, kako si ti lepa…” je mrmral tik ob njenem ušesu. ”Ti si meni tako lepa, prav…mmmm…jaz sem tako srečen, da sem te našel…” je šepetal, jo poljubljal in se drgnil z brado ob njeno lice in vrat.To srečo je občutila tudi sama, kajti najti nekoga, ki te spravlja v smeh ravno tako pogosto, kot do orgazmov, nekoga, s katerim je fuk fantasticen brez bolečih in morečih občutkov se ji je zdelo nemogoče. Ampak zgodilo se je in en drugega sta popolnoma obnorela, vso intenziteto, ki se je dogajala med fukom, je zgladila njegova sproščenost in prismuknjenost, tako da se nikoli ni spraševala ”wtf se je ravno zgodilo?!”.
Nadaljevala sta pozno v noč, fukala divje in strastno, ljubeče in nežno, se božala, poljubljala, dotikala, iz postelje sta vstala le toliko, da sta odšla do kuhinje po vodo in takrat je hodil za njo, ona pa je migala z ritjo, da je rep ljubko opletal sem in tja. Nasmeh mu kar ni izginil z obraza, strmel je v njeno rit in skoraj vpil od navdušenja ”Aaaaaa, fuuuuck!! Kako si huda, ne me jebat, kako si huda!!”
Med smehom sta se vrnila v posteljo, uspela politi vodo po vzglavnik in se predajala drug drugemu, dokler nista izmučena, v tesnem objemu zaspala.

MoodyBlues

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!