Bilo je sredi tedna, dneva se ne spomnm, ko sem hodil po ulici, padal je dež. Bilo je že rahlo temačno, da sem komaj videl kam stopam. Na enkrat sem na rami začutil dotik, ki me je rahlo prestrašil. Pogled in telo sem obrnil proti desni in pogledal blondinki naravnost v oči. V tisti temi sem videl le njene zeleno-rjave oči, ki so kar žarele. Nism vedel ali naj znorim, ker me je od straha skoraj kap, ali naj ji povem, kako me njene oči ubijajo. Vse skupaj sem premišljeval le par sekund, a zdelo se mi je da traja že celo večnoost. Ko sem hotel iz sebe dati tiste besede se je slišalo “aaa, mmm ahm”. Nikakor ni šlo iz mene, ona pa se je samo nasmehnila me pogledala od glave do nog, me prijela za roko, rekla ni nič … samo vodila me je dalje po tisti temačni ulici.

Takrat je iz nje prišel tisti sladek neopisan glas, ki me je vprašal ali vem kam greva. Govoril nism nič, saj je bil v grlu že ves čas velik cmok, le skomignil sem z rameni in se počutil … ja, debilno. Hodila sva mogoče še kakih par minut, ko me je blizu neke hiše zagrabla in me naslonila ob steno. Bil sem šokiran in hkrati zelo trd v mojih hlačah, z njeno levo roko mi je zlezla pod majico in se dotikala mojih kock …Sam sem kmalu spoznal, kaj si želi in tako z rokami segel do njene riti. Ne prevelika in ne premajhna … z desno roko sem jo začel počasi gnesti, z levo pa sem lezel pod njeno majčko, ki je bila od dežja že rahlo mokra.

Govorila nisva prav nič, le nadaljevala sva vsak svojo pot z rokami. Poljubljala me je po vratu in se počasi spuščala proti trebuhu, ki je bil že čisto odkrit. Res da ni bilo zunaj 30°C, a se mi je zdelo precej vroče. Z njenimi mehkimi ustnicami je šla nižje in nižje … in se ustavila pri mojem trdem tiču. Začela je odpenjati hlače, ko sem jo začel grabiti po njenih blond laseh. Tisto odpenjanje je trajalo dolgo, a hkrati je bilo tako hitro, da ga je že imela v svojih rokah in ga počasi z jezikom lizala od jajčk do glavice in nazaj. Trd je bil, kot še nikol v življenju. Dala ga je v usta … globooko v usta. Takrat se je slišal glas stokanja … dvignila je pogled vame in ga fafala naprej. Bil je pošteno moker, ko ga je dala iz ust in rekla: “Daj me …” <3