Vsako novo leto s sabo prinese nov začetek. Ampak midva sva se zagledala še v starem. Na daleč te vidim, manjka ti, tako kot manjka meni. Mogoče zato tako zlahka zdrsneva drug do drugega, tako hitro se spoznava, nato pa, jasno, alkohol. Potrebuješ pogum, jaz pa rabim tebe.

Sol za drugo tekilo ti poližem z vratu, po tretji si mokra že ob joški. Do četrte ne prideva, “ponesreči” sem začutil, da ne rabiš nobene predigre več, mokra si tudi tam, kjer te nisem lizal, še ne. V kopalnici te dvignem ob ogledalo, sploh ne vem, kdaj sem te slekel, najprej jezik, nato še prsti, eden, dva. Kdaj si mi ga vzela v usta, ne vem, samo tako mi sede. Očitno obvladaš, tako globoko ga ne spravi vsaka, tako močno si ga ne upa zagrabit amaterka. Ampak dovolj je igranja, zdaj si moja, naslonim te s trebuhom na steno, porinem vate, z roko ti zaprem usta (preglasna si, ti zašepetam). Obožujem mlade pičke, tvoja ni izjema, ozka, voljna, narejena za fuk.

Te porivam že pol ure, sva komaj začela? Obožujem tvoje tiho stokanje, ob vsakem sunku zaječiš, čutim, da zadržuješ dih, vem kaj to pomeni. Blizu si, v usta ti porinem dlan, ugrizni vanjo, tako ne boš preglasna. Ko te stresajo še zadnji krči, končam še sam, ženski orgazem me zrajca bolj kot kar koli, vedno me je.

Pet minut kasneje sva že na zabavi, vsak na svojem koncu. Bilo je spontano, vroče, umazano, bil je preprosto sex.

Pa slišim za hrbtom: Spij tekilo z mano…