Čeprav mislim, da je bila ta tema že odprta, bi jo rada še enkrat začela. Tabuji. Drage dame, čeprav sem sama ženska, moram povedati,  da se bom tokrat v nekaterih pogledih postavila na moško stran. In ta članek danes bolj leti na vas punce. Pa ne me narobe razumet pa me imet za ne vem kakšno. In sicer bi rada predstavila oz. izpostavila nekaj tem.

Prva v vrsti so vsem znani trojčki, za katere priznam da jih še nisem bila deležna, ampak vseeno. Vem, nekatere boste rekle, kaj pa monogamija pa varanje, pa vam je dovolj, če ste samo ve in vaš partner. Ampak ali ni malce dolgočasno, ko padeš v neko rutino? Saj ne rečem, da so trojčki obvezni, pač po želji vsakega para. Ampak, kaj je res tako groznega, ko je zraven še nekdo, pa naj  bo to punca ali fant? Okej, so določene stvari, ki jih sama ne bi poskusila že zaradi njihove bizarnosti, ampak jaz pravim, da dokler nečesa ne poskusiš, ne veš. No, okusi so različni.

Naslednja stvar, ki bi jo rada izpostavila, so porniči. Zakaj se vam dekleta to tako gnusi? Kot pa da ve ne seksate. Samo da pač opazujete na ekranu. Ali je kakšna punca tukaj med bralkami, ki si je dejansko pogledala v celoti kakšen pornič, da jih tako kritizirate? Vsaj enega? Ali pa da bi celo posnela svojega?Dobro, snemanju lastnega porniča sama nisem ravno podvržena.

Fafanje. Po branju na različnih forumih, ko so se punce razpisale čez fafanje, je veliko damic, ki ga ne marajo, ampak to vseeno delajo samo, da bi ugodile tipu. Ravno to je napaka, punce moje. Če ga tipu vlečete, potem to delajte, ker vam je všeč. “Oralc” se mi zdi, da je celo najboljša stvar pri seksu, ki jo lahko nudite svojemu dragemu. Čeprav izgleda kot da ste mu podrejene, ampak vseeno opravljate z njegovim korenjakom tako kot se vam zdi. Z njim lahko delate, kar se vam zaljubi.

In pa koliko med vas je že imelo odkrit pogovor s svojim tipom debato o tem, kaj vam ugaja? Ja, vam? Kot sem že zgoraj omenila forumčke, potem punce jamrajo, kako so nezadovolje in nepotešene ravno zato, ker “decu” ne povejo svojih želja. Aaaaa!!! Nekaterim bi kar dala eno čez rit.

Zadnja stvar, kateri bi se posvetila, pa je v rit. No ja, tukaj sem pa bolj na vaši strani. Saj zapaše občasno, da te tip pofuka v rit, samo ne pa spet tako močno, da se potem ne da normalno sedet, ali pa da hodi bejba kot kavboj. Ali ni tako? Ali pa da se to samo meni zdi?

No, za danes bi končala s temi zadevami, pa upam da ste uživali v branju. Sicer pa: “Vsake oči imajo svojga malarja” ali pa v nekaj v tem smislu =)

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!