Ležala sta na postelji, tesno prižeta en ob drugega, srkala poljube z ustnic, dolge in globoke kakor smaragdna reka, osvežujoče in razburljive obenem.
Ljubeče sta si zrla v oči, njuni telesi sta se prepletali, medtem ko sta delila poljube po razgaljeni koži, kratke in hitre poljubčke, kakor sinička, ki kljuva drobtinice, sta hitela sejati, kot bi tekmovala, kdo bo koga hitreje prekril z nevidnimi odtisi ustnic.

Z dlanmi sta pogladila poljubljeno mesto, kot bi hotela vtreti poljube v kožo, preden izpuhtijo, preden jih lahkotna poletna sapa odnese skozi okno.
Njuno ljubljenje je spominjalo na ples dveh teles, ki sta do potankosti usklajeni. Združeni v eno samo zapeljivost. Kot bi opazoval lista, s katerima se poigrava veter in ju vrtinči v zraku, ju položi v bister potok, tam pa se mirno prepustita toku in elegantno drsita po gladini in čez igrive brzice.

Poljubljal je njeno nogo, začenši prav pri konici prstov, prek kolena in stegna, potem pa je svoje poljube brž preselil na drugo nogo in jih delil s tako vnemo, kot bi se zbal njene užaljenosti, da je ni začel poljubljati že prej. Ona ga je gladila po prsih, poljubljala njegov život, trebuh, mu mršila lase in nagibala glavo nazaj v sladostrastju, ko so se poljubi z obeh nog združili pod njenim trebuhom.

Njene čudovite prsi so se dvigale med njenim vedno hitrejšim dihanjem.

Z gibi je svojega ljubimca spodbudila naj dvigne glavo. Nežno mu je šla z roko prek lica, ta pa se je odzval, ji poljubil dlan in se povzpel k njej. Soj raznoraznih sveč, razporejenih po prostoru, je dajal ravno toliko svetlobe, da sta se videla med ljubkovanjem, njihov sladkoben vonj se je mešal z vonjem njune strasti in po sobi so skakale nagajive sence, prekopicevaje se preko njunih golih teles, da bi se umirile skupaj z njima, ko sta si zasopla padla v objem in nadaljevala z zasipanjem s poljubi prepolnimi pozornosti in miline.

Vstala je s postelje, se sprehodila do mize, on pa je opazoval njeno zapeljivo hojo, slok hrbet in privlačno zadnjico, ki sta se združila v silhueto, še najbolj podobno peščeni uri. Sedla je na stol za mizo, odprla stekleničko temnordečega laka in si ga začela s čopičem nanašati na nohte. Približal se ji je od zadaj, jo poljubil na vrat, in ji ponesel pramen njenih črnih las za uho. Z rokama ji je šel preko ramen, komolcev, do zapestij, ju ponesel za naslonjalo stola, kjer ju je prijel v eno roko, z drugo pa je okoli njiju zadrgnil zanko.

»K … Kaj pa počneš?«, je presenečeno vzkliknila.

S strani jo je pograbil za obraz, ji v usta potisnil eno od nogavic v katerih je bil ves prešnji dan, ji usta prelepil s sivim lepilnim trakom, se sklonil najprej k levi nogi, jo prijel za gleženj in jo privezal k zadnji nogi stola. Enako je storil tudi z desno nogo. Zvlekel jo je proč od mize na sredino prostora, da se je lahko neovirano premikal okoli nje. Zvezana, z zamašenimi usti, z zmedenim pogledom in z dvema sveže nalakiranima nohtoma je z razkrečenimi nogami gola sedela na lesenem stolu in gledala, kako si je  pred njo prinesel stol, ga obrnil proč od nje, se razkoračil čezenj ter sedel. Z rokama se je za trenutek naslonil na naslon in si jo ogledoval, nenadoma je planil pokonci, da se je zdrznila ter izginil spred njenih oči. Skušala ga je poiskati s pogledom, vendar zaman.

Tudi poskusi, da bi ga priklicala, so bili neuspešni. Momljanje je bilo nerazločno in komaj slišno. Prostor je zgubljal svetlobo. Skoraj temen je postal. Upihoval  je svečo za svečo. Iznenada se je pojavil z njene desne z živo rdečo, kakih petnajst centimetrov visoko svečo, z debelino metlinega ročaja, ki je že prej gorela na eni od omaric. Držal jo je na desni ob sebi in osvetljeval njeno telo.

Njena koža se je lesketala, njeni skladni boki, vitke noge, njene prsi in njene modre oči so ga vzburjale. Ud se mu je začel dvigovati,  in čeprav je bila v nič kaj zavidljivem položaju, je opazila nabrekanje njegovega kurca. Pogled ji je kar obstal na tiču on pa jo je z levico pobožal po rami, se spustil do njenih prsi in zaokrožil okrog njene leve dojke. Ponesel je kazalec v usta, ter ji z njim pomel bradavičko, na kar jo je močno uščipnil vanjo, in jo tako ukleščeno pocukal in privil.

Zatulila je. Primazal ji je klofuto. Lasje so ji padli čez obraz. Vstal je, prinesel njeno roževinasto sponko in ji lase, ki ji jih je prej pogladil nazaj, zadaj spel v čop. Vrnil se je nazaj na svoj stol, privzdignil svečo s tal, začel kapati vosek po njenih prsih, ta pa je tvoril kapniško zaveso prek njenih nabreklih bradavic in jošk. Opletala je z glavo sem ter tja in se premetavala po stolu, da je že skoraj zlezla z njega. Pomagal ji je namestiti se nazaj, in ko je njeno bujno rit potegnil z roba stola nazaj na sedišče, je videl mokroto na stolu, tako da je sedaj že s povsem trdo batino pokleknil prednjo in ji cel sredinec vtaknil v vlažno češpljico.
Zaprla je oči in vrgla glavo nazaj. Njene oči so se na široko razprle, ko je potegnil prst iz nje, tako da ga je v svetlobi sveče videla, kako si oblizuje njen sok s prsta.

Segel je na mizo po škatlico cigaret, iz nje vzel eno ter si jo s svečo prižgal. Prižgal je še dve manjši sveči in ju postavil na mizo za seboj. Odprl je pločevinko piva, naredil dva krepka požirka, tretjega pa ji je pljunil v obraz, da se  ji je stekal po licih in kapljal na tla. Kurac mu je stal pokonci, da je glavica škrlatno žarela. Potegnil je globok dim in ji ga pihnil naravnost v oči. Njeno telo je bilo prekrito z živo rdečim voskom, vse od jošk, bradavičk, trebuha pa vse tja do stegen je imela sledi sveče. Medtem ko je kadil in ji puhal dim v obraz, ji je trgal zaplate voske, da se je vsakič, ko je kako odluščil, ječe z ritjo dvignila s stola, ter jo spustila nazaj na vedno bolj moker stol.

Pihnil je v gorečo cigareto, da je razplamtel žerjavico in se z gorečim čikom približal njeni trdi bradavički. Sedaj je trpinka močno začela zmajevati z glavo, ga proseče gledati s svojimi solznimi in od dima vnetimi očmi, a se za to ni zmenil. Skoraj ji je že pritisnil čik na bradavico, a ga je umaknil in se sedaj z njim bližal njenim sramnim dlakam, ki so čisto narahlo zacvrčale, ogorek pa je končal v lužici med njenimi nogami.

Ravno odleglo ji je, globoko je dihala, ko ji je mučitelj v pičko potisnil svečo, si prižgal še eno cigareto nad njenim plamenom in ga s prstoma ugasnil.
Umaknil je stol in jo stoje opazoval, kako se trudi vtakniti  svečo čim globlje v svojo mokro pičko. Kako minuto jo je opazoval, potem pa je vrgel cigareto v pepelnik,  z nožem prerezal vrv, ki je držala njene gležnje, rešil še njene roke, jo prevrnil na vse štiri, nehote prevrnil še stol, izvlekel svečo, in ji ga v počepu v enem samem sunku od zadaj zabil v povsem razvneto pičko. S pokrčenimi koleni je stal nad njeno ritjo, jo držal za boke in suval vanjo. Z ust si je odlepila trak in izpljunila smrdljivo in premočeno nogavico, ter kriknila.

»Zakaj mi to delaš!? Zakaj me tako mučiš!?«

Močno jo je usekal  po riti. Pa še enkrat in še enkrat. Vse dokler mu ni prišlo. Tedaj je začutil tudi krčenje pičkice, v katero je prej namočil prst, zarinil svečo, zabil svojo batino, jo prej ljubeče obdeloval z jezikom, in ki jo je naravnost oboževal.

Obsedel je na hladnem laminatu z glavo v dlaneh, ona  pa je po kolenih prišla k njemu.

»Ej, si  v redu?«
»Ja. A ne pričakuj tega spet kaj kmalu.«
»Vem. Bom pridna in potrpežljiva muca, prav?«
»Prav«, ji je odvrnil.

Pomagal  ji je vstati, objeta sta odšla v kopalnico, natočila vode v banjo, najprej je vanjo zlezla ona, on pa se je usedel za njo.

»Rada te ‘mam, veš?«
»Vem.«

Z desnico je zamahnila po gladini vode in po mehurčkih, ga poškropila po obrazu in prijela za roko.

»Si me res mislil ožgati s cigareto?«
»Ne povem.«
»Pacek.«

 

BoneR

Za maycheee

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!