Po jebeni zimi in pomladi se je vreme čez noč spremenilo v peklensko vročino. Nažiga kot zmešano, vročina puhti iz vsakega kvadratnega centimetra asfalta in betona, zrak pa težko pritiska človeka k tlom.

No, da se ne bom samo pizdil čez vreme – za marsikaj sem mu tudi hvaležen. Deklice ki so se skoraj 8 mesecev prido zavijale v nešteto slojev oblačil, so se kar naenkrat na ulicah pojavile v oprijetih topih, minicah, mini oblikicah, hlačkah, tistih belih razvlečenih majčkah, ki so tako pogosto nošene v kombinaciji s črnimi modrci in človeku mešajo glavo, v hlačah pa povzročajo pomanjkanje prostora…

Vsakič ko sedim na troli in gledam ta telesca ki se ležerno v vročini premikajo po ulicah mi je težje… Težje obdržati mirno glavo in preusmeriti tok misli. K faksu. Ja, sredina izpitnega obdobja, najbolj jebeni čas celega leta. Pozimi se še nekako da, poleti pa je naravnost nemogoče. Ne vem kaj je imel v mislih tisti, ki si je ta sistem izmislil, gotov pa sem, da je moral biti nek robot, ali pa nek čustveno otopel zadrtež, ki sploh ne ve kako težko je shajati za knjigami v tem času.

Tako en dan sedim v sobi za knjigami, pasja vročina, gledam v zapiske. V bistvu gledam v isto stran že kake pol ure, prebral pa nisem niti črke. Misli mi uhajajo domov. Doma je čas obiranja češenj, eno izmed najlepših opravil na kmetiji, jaz pa se tukaj v tem asfaltnem peklu ubijam s teoretiki, ki so razmišljali o nevem čem. Fuka pa nisem dobil že več kot 5 dni. S tem mislim dobrega fuka, ne tistega hitrega, ko mi deklina nahitro nastavi njeno tamalo po pasje, vsega skupaj pa je konc v 15 minutah, ker se ji mudi nekam, nima časa. Iz otopelosti me zdrami sitno brnenje telefona. Rahlo razživčen in jezen kot zmeraj v izpitnem obdobju začnem brskat po žepih hlač na postelji in razmišljam kdo me rabi. Pogledam in vidim sms. In to od nje… Vsega skupaj dve besedi: »Kje si?«

Sprva nočem odpisati, po tolkem času mi pošlje sms kje sem? Očitno se res dolgočasi in nima boljšega dela. Sicer pa verjetno dobro ve kje sem… Kje hudiča pa naj bi bil?!

Po parih minutah odpišem skopo: “V stanovanju, zakaj?”

Hiter odgovor: “Nekaj te rabim.”

“Kaj me pa rabiš?”

“V bistvu rabim tvojega kurca, pridi hitro, mokra sem do kolen!”

Še enkrat čudno pogledam v telefon, nato pa že hitro nase vlečem hlače in majco, hitro stlačim v žepe še cigarete in denarnico in hitro pičim proti postaji. Spotoma se v centru ustavim in kupim dva paketka kondomov. Sadnih, vem da jih imaš najrajše. Ko grem mimo merkatorja pa skočim še po par radlerjev, žejen sem kot sahara vode, ti boš pa prav gotovo kasneje, če sedaj še nisi….

Na poti do tebe zgrešim postajo, dolgo časa že nisem bil na obisku pri tebi, sploh pa ne na takšnem. Med hojo proti tvojemu stanovanju pizdim čez vročino in mojo bebavost. Ena mi samo omeni da ima mokro pičko in sem že zmešan kot kura. Vročina me prisili da že po poti načnem enega od radlerjev.

Končno mi uspe izmed 8 blokov dobiti tvojega. Super, domofon ne dela. Kličem te, javiš se mi po kakih 3 klicih, počasi sem že razkurjen. Vstopim v blok, pa vidim da dvigalo ne dela. Jebiga, če sem že tolko prepešačil, me teh par stopnic ne bo ubilo.

Pridem pred tvoja vrata in pozvonim. Čez trenutek vidim da si pogledala skozi kukalce. Nasmehnem se ob misli, kako lepo te je mama naučila biti pridna punca, ki se zmeraj prepriča kdo je pred vrati. Kaj bi si ta ista mama mislila ko bi izvedela kakšne stvari počne njena pridna punčka s fanti ki pridejo mimo njenih vrat. Odpreš mi vrata, samo toliko da lahko pridem skozi. Šele ko povsem vstopim vidim razlog. Prasička, oblečena si zgolj v tangice in korzet, prava mala packa v črno-rdeči kombinaciji.

“Kje si hodil toliko časa??” Ne sprašuj, budalije…. “Vidim da nisi zgubljal časa,” ko zagledaš napol poln radler v mojih rokah…tudi ti ga nisi, vidim kako dihaš, gotovo si ves ta čas ko si me čakala preživela s tvojim rozastim zajčkom v hlačkah.

Ne izgubljaš časa, takoj se prisesaš z ustnicami na moje, roke ti pa brklajo po mojemu pasu in zadrgi. Med prepletanjem jezikov ti skušam dopovedati da imam radlerje za v hladilnik. Pokimaš in potegneš z mene hlače in boksarce, primeš me za tiča in odpelješ proti kuhinji. Radlerje vržem v hladilnik, in s sebe slečem še majico.

“Pacek, ves si poten!”

“Kaj pa čem, če je zunaj vroče kot v peči. Ti pa mi nič ne pomagaš pri temu da bi se ohladil.”

Pogledaš me, odpreš zmrzovalnik in potegneš iz njega lučko.

“Ni zate, počakaj,” in se je lotiš.

Pogrizeš jo do polovice, šele nato jo ponudiš meni, ti pa se spustiš na kolena in takoj zgrabiš tiča z usti. Fak, pozabil sem kako lepo je čutiti tvoja usta, ki se prisesavajo na mojega trdega tiča in kako lepo plešeš po glavici z jezikom. Ne bom dolgo s takim tempom, te opozorim. Zasmeješ se in se dvigneš, jaz pa vtaknem roko v tvoje hlačke in pod njimi začutim tvojo mokro pičko. Lepo, obrita kot vedno. Čakaj, nekaj je novega. Od kdaj imaš pirs spodaj??

“Marsikaj je novega odkar si bil nazadnje pri meni…in marsikaj novega znam,” se mi nasmehneš.

Med poljubljanjem in z rokami v tvojih hlačkah, skoraj odpleševa proti tvoji sobi, kjer me porineš na posteljo. Aha, sem ti rekel da sem vedel kaj si delala ko si me čakala, ko zagledam zajčka na nočni omarici.

“Jah kaj, poredna sem bila, kot vedno.”

Danes si želim malo drugače kot ponavadi mi poveš, in od nekje privlečeš par jermenov in lisice. Prave policijske lisice ki sem ti jih dal pred nekaj leti, ne tisto puhasto plastik fantastik sranje, ki se zlomi takoj ko ga malo bolj grdo pogledaš. Zvežeš me za vzglavnik…in se spustiš do mojega tiča. Spet si ga vzameš v usta in pričneš obdelovati tako kot znaš samo ti, počasi, hitro, glavico, z jezičkom čez celo dolžino, izmenično mi ga drkaš z roko in vlečeš, ko opaziš da sem že na meji se ustaviš in me samo gledaš.

“Kako lepo te je gledati takega.”

“Daj, nadaljuj, ne delaj mi tega sedaj ko sem zvezan in te ne morem zgrabiti.”

“Vse ob svojem času, tudi jaz moram priti na vrsto.”

In pred usta mi ponudiš tvojo omočeno pičko. Pričnem počasi, rahlo zaokrožim z jezikom po njej, parkrat z ustnicami povlečem tvoj pris, nato pa se osredotočim na sedaj že nabrekel gumbek. Zmeraj težje dihaš, sunkovito se dvigneš in obrneš z hrbtom proti meni, vzameš v roke mojega tiča in se na njega nasadiš do konca. Oba zadrhtiva od užitka. Jahaš me kot bi bil konj, name se nabijaš z vso težo, jaz pa ti pridno pomagam. Zamižim od užitka. Naenkrat začutim da si ga vzela ven, pogledam in zagledam tebe s tubo lubrikanta v rokah.

“Sem ti povedala da hočem drugače danes,” in počasi nastaviš tiča na tvojo luknjico. Mehko se polagoma nasajaš na njega, dokler ne izgine cel v njo. Ozka kot devica in počasi vem da ne bom zdržal več dolgo.

“Naj ti ne pride dokler ti ne dovolim!” mi zakričiš in se zmeraj hitreje nasajaš na njega.

Čutim da prihaja tudi tebi, čutim tvoje drhtenje in sedaj že pridušeno stokanje. Pride ti kot potrebni kurbici, tako kot zmeraj samo tebi. Počasi obmiruješ, stakneš se z mene, potegneš mi kondom s tiča in mi ga pričeš fafati kot nora. Brizgnem ti v usta tako močno da se skoraj ustrašiš, zastokaš in ga daš iz ust, jaz pa končam še na tvojem obrazu in dekolteju. Zasmeješ se in pogoltneš, s prstki pa pridno nosiš kar je šlo mimo v usta…

Odvežeš me in se uležeš poleg mene, jaz pa skočim v hladilnik po radlerje. Pobrskam po hlačaš in privlečem iz žepa cigarete. Prižgem dva in ti ponudim enega. Tiho kadiva in se srebava radler…. Počasi se oživljava. Cigaret odložim na pepelnik, in te s hladno steklenico pobožam po bradavičkah, ti pa se pričeš jeziti in zvijati. Par kančkov radlerja ti polijem po tvojih čvrstih joških in z užitkom se spravim nanje z jezikom, bradavičke pa kljub hudi vročini postajajo zmeraj bolj trde in nabrekle. Nekaj radlerja ti zlijem na popek in posrkam, medtem ko se ti jeziš da se boš vsa lepila… Počasi se spustim nižje in se lotim še tvoje pičke z jezikom. Predeš kot muca med božanjem, iz ekstaze pa te zbudi šele škrtanje lisic.

“Kaj imaš pa sedaj v mislih?”

“Kaj, malo ti bom vrnil za prejšnje draženje.”

Obrnem te na trebuh, z nočne omarice pa vzamem lubrikant in zajčka. Pobrskam malo po predalu in v njem dobim še gag. Glej jo prasičko malo, pa je res napredovala odkar sva nazadnje. Mislil sem da bo zadostoval kakšen robec, pa vidim da si bolje opremljena. Gag ti zatlačim v usta, ritko pa ti rahlo pridvignem. Zajčka namažem. Dvakrat ti še pljunem na ritko in se te lotim. Kmalu je cel v njej. Dvignem te na vse štiri, tiča ti porinem v pičko in te pričnem nabijati, hkrati pa te še obdelujem z vibratorjem. V sekundi pričneš stokati, kolikor ti gag dopušča. Kmalu pa se stokanje spremeni v nemočno javkanje, ki nakazuje prihajoči orgazem. Ne, ne bom dovolil da ti že pride, vibrator zamenjam z mojim kurcem. Prav počasi in z užitkom ga porivam vate, z prsti se pa igram s pirsom na tvoji mucki. Parkrat te spravim skoraj do vrhunca, a zmeraj pazim da se tik preden ti pride ustavim. Čutim da tudi sam nisem daleč, še parkrat porinem… Vsa se treseš, nemočno hropeš in drgetaš, ritaš z ritko in se nabijaš name. Nato obmiruješ. Poležem te na hrbet, kurca pa dvignem nad tvoj obraz. Gag ti vzamem iz ust in ga hitro nadomestim z mojim tičem.

“Zloben si, da veš,” se trudiš med grgranjem.

Da, tak kot vedno. Tiča vzamem iz ust, pride mi po tvojem obrazu in dekolteju. Ti pa pridno poližeš vsako kapljico… Zvrnem se poleg tebe, vzamem pozabljen cigaret s pepelnika, prižgem in z užitkom vdahnem…. Jebena vročina!

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!