Se je še kateri zgodilo, da mora svojega fanta prositi za seks? Piševa si seksi sporočilca, pošiljava nagajive slike, s čimer si nabirava gradivo za rajcanje kadar nisva skupaj. Vidiva se bolj malo, že skoraj 2 leti. Jaz tako pohotna, da gledam za vsako osebo moškega spola, v vsakem vidim potencialnega jebača, ki bi me na hitro lahko obdelal. A me ne.

Končno sva se spravila skupaj za kaj več, kot kosilo ali na hitro pijača. Pogledala si bova film. Ko sem prišla, je bil že v pripravljenosti, film seveda, poleg ekrana sem videla 2 ogromna kozarca in pa steklenico mojega najljubšega vina. Oči so se mi zasvetile, danes bo končno ponovno potešil mojo muco, ki v zadnjem mesecu tako obupano kliče po trdem kurcu, ki bi jo zapolnil do zadnjega kotička. Ponavadi ne pride v poštev film brez seksa pred njim, pa še parkrat vmes. Jaz sem se že udobno namestila v posteljo, že samo ob misli na vse skupaj sem bila popolnoma mokra, ko se je ulegel poleg mene in me začel strastno mečkati po vsakem cm2 telesa.

Ob njem se počutim seksi, enostavno se obožujem, obožujem njega. Kot strela z jasnega so se zaslišala škripajoča vrata, vstopil je cimer. V tistem trenutku sem občutila vse muke in tegobe ljudi tistih dežel, ki jih je prizadela najhujša katastrofa, tudi on je glasno zavzdihnil in se spravil dol iz mene. Prijazno naju je pozdravil in na hitro zamrmral nekaj v smislu ‘sj js kr grem’.

Pritisnila sva play in začela s filmom, počasi sem srebala hudičevo dobro vino in si oblizovala ustnice, nakar sem mu namenila ’tisti’ pogled, v tem trenutku pa mi je s pogledom potrgal vsa oblačila iz mene. Minilo je 15 minut, ko sva ostala spet sama in vse do takrat sva se rajcala na vse možne načine, brez, da bi koga motila. V istem trenutku sva ponovila od prej nedokončano vajo, še preden se je stisnil k meni je bil trd kakor diamant, jaz pa poplavljena v hlačkah, izbranih samo zanj. V istem trenutku sem bila spodaj brez, takoj sem si prilastila njegova kurca, oh kako ga obožujem, sesala, goltala in lizala sem ga bolj kot kadarkoli prej. Kako rada ga gledam ko uživa v tem, oči ima zaprte, skozi ustnice, ki narišejo polnasmešek, se sliši pritajeno vzdihovanje. Prestavila sem v višjo prestavo, nakar me je zagrabil za lase in me dvignil in ukazovalno rekel ”A-a”, vrgel me je na posteljo in živalsko začel nabijati od zadaj tako, da sem glasno kričala, ostala oblačila so izginila kar sama od sebe.

Sem ena izmed tistih, ki jih malo podražiš in sem že na vrhuncu, tako da sem bila tik pred koncem, ko me je prijel za lase še bolj močno in privil k sebi. Z eno roko mi je gnetel joške, z drugo pa obdeloval že tako nabreklega ščegetavčka. Prišlo mi je tako, da sem občutila vso srečo, zadovoljstvo tega sveta, nakar sva slišala ponovno odpiranje vrat. Zopet sem mislila, da bova nehala, a ne, zaščitniško me je obrnil na drugo stran, da me ne bi še kdo poleg njega videl nage. Drugi cimer je vstopil s svojim prijateljem v sobo poleg najine, ter zaklical živjo, midva pa kot da se ne bi nič zgodilo nadaljevala. Seksala sva v vseh mogočih položajih, počasi, hitro, nežno, grobo, vse ob publiki, ki je dajala jasne znake, da naju sliši, a se nisva pustila motiti. Fak, kako me rajca občutek ‘nedovoljenega seksa’, ko lahko počneš vse perverzije tega sveta, le da te nekdo ne sliši, kako bi kričala takrat!

Ko sem bila že drugič na vrhuncu, sem ga nagradila z najboljšim fafanjem njegovega življenja. In, ko je bil on blizu vrhunca me je ponovno zagrabil za lase in pričel narekovati tempo, zraven pa ukazovalno mrmral, naj mu pride v mojo pičko. Tega zadovoljstva mu nisem pustila, saj vem kako rad ima svojo spermo na mojemu obrazu. Prišlo mu je bolj kot kadarkoli prej, spermo sem imela polna usta in povsod okoli njih.
Ulegla sva se v vso najino umazanijo in pričela gledat film do naslednje postaje.

Do konca sta bili še dve, v tem času pa se je napolnilo stanovanje. Ko sva zaključila, sva šla ostale na hitro pozdravit in v trenutku sem lahko prebrala iz njihovih obrazov, da bi me tudi oni nabijali do onemoglosti, jaz pa sem začela fantazirati, kateri bi me najbolje.

Ne morem iz svoje kože, seksala bi v vsakem trenutku prostega časa, a kaj, ko ga imava bolj malo.

Čebela

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!