Mrzli zimski dnevi so kot prav nalašč za to, da se lahko pocrkljamo z odejico ali kakšno toplo plišasto blazino. Toda zakaj se nebi raje s čim drugim oz. s kom drugim.
Bila sem eno tistih vaških deklet, ki je bilo vedno doma in ni šlo nikoli iz svojega domačega, varnega gnezdeca. Odkar pa sva se z najboljšo prijateljico odselile v mesto sva končno zaživeli. Doma sva pustili najini strti srci in ušli iz svojih kletk. Skupaj sva že marsikaj doživeli. Toda…
Nekega deževnega decembrskega večera sem mirno sedela za svojim računalnikom in uživala v gledanju svoje najljubše nanizanke ob toplem sadnem čajčku. Bilo je že pozno in začela sem se spraševati kod hodi moja cimra. Ko sem že skoraj do konca pogledala najnovejšo epizodo sem slišala trkanje po vratih…

Vedela sem da je ona. Hitro sem stekla proti vratom in ji odprla. Pred vrati je stala vsa premočena v svojih visokih črnih škornjih z visoko peto, minici in dolgem plašču ter z resnim izrazom na obrazu, saj mi je zaupala da ji današnji kolokvij ni šel ravno od rok. Ampak vseeno sem ob pogledu nanjo bruhnila v smeh, ni bilo dolgo, ko se je začela smejati še ona in že sva se smejali skupaj. Hitro sva se spet zresnili. V zraku sem začutila čudno napetost. Na kar me je brez opozorila poljubila na usta, kar na pragu. Porinila me je v stanovanje, si slekla premočen plašč in majico ter odpela modrček ter pustila vse skupaj kar na tleh. Od začudenja sem obstala. Počasi se mi je približala, ustnice je približala mojim ampak se jih ni dotaknila. Začutila sem njen močan in vlažen izdih na vratu, kar me je še dodatno vznemirilo. Rahlo me je ugriznila vanj in ga obliznila. Zadrhtela sem. Vedela je da mi paše.

Prijela me je za obraz in me strastno poljubila. Najina jezika sta plesala nekakšen divji strastni ples. Dlani sem ji položila na njeni lepo zaobljeni ritnici pod krilo in jih močno stisnila. Slekla mi je majico. Na plan sta poskočili moji bujni dojki, saj doma nisem nikoli v modrčku. Spustila se je nižje in močno obliznila moje nabrekle bradavičke. Od užitka sem se ugriznila v spodnjo ustnico. Potisnila me je ob kavč da sem se obenj spotaknila in padla naravnost nanj. Počepnila je pred mano in mi razkrečila noge. Nisem se upirala. Na glas sem vzdihnila in ji dala vedeti da mi prija…zelo!

Lotila se me je najprej s prstki. Z njimi je nežno razmaknila moje sramne ustnice. Takoj ko je uzrla moj že nabrekli čarobni gumbek se je spravila nanj. Začela ga je počasi masirati, postopoma je stopnjevala tempo ter ga spet zmanjšala, nato se je približala še z usti ter pljunila na mojo vse bolj premočeno luknjico. Začela me je divje nabijati z sredincem, kasneje pa je doda še kazalec in prstanec. Mmmm… Lizala me je in nabijala s prsti, jaz pa sem jo držala za njeno bujno grivo in jo vabila vse globlje in globlje v mojo medeno pičkico. Bila je tako mokra, da sem čutila kako mi moj sok, pomešan z njeno slino mezi po ritnicah in med hlebčki navzdol po špranjici. Slino je razmazala vse do moje ritne luknjice in mi vanjo počasi porinila kazalec. Bil je nor občutek, saj tega nisem še doživela. Nikoli se ni ustavila božati mojega klitorisa, če ga ni božala s prsti, ga je z jezičkom. Prihajalo mi je, to je opazila tudi ona, moje telo se je zvijalo v nasladi. Končala sem z božanskimi krči med nogami ter s prstkom v moji zadnji luknjici. Božansko!
Še zadnjič mi jo je obliznila, se nasmejala, prisedla na kavč poleg mene in mi na uho zašepetala: ”Drugič sem pa jaz na vrsti.”

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!