Jutro

Zjutraj me je prebudil zvok srnjakov, ki si z rukanjem skušata pridobiti kakšno srno iz bližnjega gozda. Vstanem, oblečem tekaško opravo ter se odpravim na nekaj rutinskih kilometrov. Prav lepo jutro se je naredilo. Le spokojne tišine ni, saj me klic srnjaka sili k razmišljanju. Klic, ki kliče srno k paritvi. Madona jim je lepo. Njim ni do monogamije, nimajo “spisanih norm”, fučka in jebe se jim… Približujem se polovici poti, razmišljam pa o srni, ki je sigurno že nastavila svojo pičko srnjaku.

Hkrati me ponese še k priležnici Sonji, ki mi je pred par dnevi potegnila kurca, kot še nobena doslej. Dobesedno davila in nabijala se je vse do jajc, pri tem pa še neizmerno uživala. Slina ji je tekla iz ust in ozko grlo mi je prav fino stiskalo in božalo glavico kurca. Kot kakšna zelo ozka pičkica, ki še ni videla kurca in ki se je odločila, da bo temu naredila konec.

Nina

Nasproti je pritekla znanka Nina iz sosednje vasi. Oba sva se ustavila, saj se poznava že nekaj let. Davnega leta, sem jo peljal na pijačo ter sladico, a pri tem je tudi ostalo.
“Zdravo, madona je danes soparno in vroče že zdaj”, mi je tako na hitro rekla in pri tem zardela.

“Kaj pa vem, meni se glih ne zdi”, sem ji odgovoril. Njene oči so bile medtem pogosto uperjene, nekam nizko. Še sam pogledam navzdol in zardim. Zagledal sem svojega kurca, ki se je skušal rešiti pretesnih hlač. Razmišljanje o srni in priležnici Sonji ga je prebudilo iz spanja in ga sililo na svetlobo. Jebenti, sem se počutil kot najstnik, ki ga zalotijo pri drkanju. Rdečica mi je silila v obraz kot, da bi se kuhal v piskru. Opazila je mojo zadrego in res nisem vedel kaj naj rečem, kaj naj storim. Preprosto sem se poslovil in odtekel naprej. Pa me je glas iz ozadja ustavil v trenutku.

Pomoč

“Mogoče ti pa lahko kako pomagam?”… V hipu se nisem več počutil kot najstnik. V meni se je nemudoma prebudil srnjak. Živalski nagon, klic paritve me je gnal k njej. Odšla sva do bližnjega mostu čez reko Ščavnico. Reko, ki mi je od otroštva na dosegu roke kot kurac v hlačah.
Pod mostom je Nina v hipu potegnila hlače do kolen in osvobodila curaka, ki je kar zaplesal na svobodi. Prav nič se ni obotavljala. Spretno ga je vzela v roke in mi z jezikom začela obdelovati glavico. Povsem drugače kot priležnica Sonja, pri kateri človek pomisli, da te bo pojedla ali posilila. Jebenti sem srečen človek… ta teden ma že druga mojega tiča v lapah. Ampak Nina je to počela nežno ter z občutkom profesionalke. Njeno drsenje jezika po kurcu je pošiljalo dražljaje po celem telesu. Tega dolgo človek že ne more zdržati, a kot, da bi mi brala misli mi reče:”Daj, pofukaj me, moja piška je mokra, da se mi počasi že meša”.

Kakšna ritka

Naslonila se je z rokami ob zid mostu in napela svojo rito proti meni. Pa kaj si ti nor kakšna lepa, zaobljena ritka se mi je ponujala. Kratkomalo sem z enim potegom spravil tekaške hlače ter spodnjice z njenega telesa. Jebenti, res lepa bela rita, ki to leto še ni videla sonca ter kot žamet mehka in za par odtenkov temnejša pička, iz katere se je že cedilo mazivo, sta se mi prikazali pred očmi. Prekleto, če me kaj na ženski privlači in gane, je to rit. Njena zaobljenost, okroglina mi ponavadi požene kri po telesu do te mere, da mi kurac kar utripa od vzburjenosti.

Nina mi je kar naprej govorila, naj jo že napičim. Seveda sem ji ugodil in ji najprej porinil levo polovico ritke v stran, da je pička kar zazijala, potem pa počasi zarinil tiča vse tja do jajc. Porival sem v istem tempu naprej. Predla in piskala je nežno in tiho. Iz pičke so sokovi dobesedno tekli po mojih jajcih, povzročili pa so tudi, da je špranjica začela prdeti ali kot mi v prlekiji radi rečemo “žorgati”. V taki situaciji malo spremenim kot porivanja in potem prdenje poneha. Tokrat enostavno tega nisem hotel. V svojem tempu sem nadaljeval in pustil da so zrak, sokovi ter prdenje povzročali neverjetne vibracije na mojem kurcu in njeni pičkici. Z vsakim sunkom je bilo vibracij več, sramne ustnice pa so dobesedno poplesavale po kurcu. Nini je to tako godilo, da je začela skoraj vriskati. Ponudil sem ji prst pred usta, in s tem sem jo s tem vsaj malo utišal. Njeno telo je postajalo vse bolj nemirno, dihanje vse hitrejše… A kar nenkrat se je snela s kurca in dobesedno padla na vse štiri. Dihala je kot parna lokomotiva in zvijala se je v krčih.

Pusti me pri miru

Hotel sem jo objeti in poljubiti, pa mi je zabrusila naj jo naslednjih par minut pustim pri miru, drugače me bo ubila. Jebenti, ji je prišlo. Čisto sesuta se je počasi le dvignila ter mi rekla, da bo mojega curaka zvečer osrečila, na prav poseben način. Takoj sem se strinjal, saj sem vedel, da s tem fukom ne bo konec dogodivščin. Mater je dobra baba…. Mogoče pa je moja “beshert” (usoda,sorodna duša). Mogoče mi bo zadišalo še po monogamiji.
Nekaj sms-sov čez dan, in v meni znova in znova prebuja srnjakovo slo. Sem poln pričakovanj in čakam na sončni zahod ter večer… Ampak to bo pa že druga zgodba 😉