Zbudil sem se tako kot vsako jutro. S trdim kurcem in pohotnimi mislimi.
Stopil sem do okna in dvignil roleto, soseda, mlada mamica je sedela pred hišo in kadila. V kratkih belih hlačkah in oprijeti roza majici. Videla me je in mi pomahala. Pomahal sem ji nazaj … z levico.
V desnici sem namreč tesno držal svojega debelega nabreklega kurca in ga narahlo podrkaval. Stal sem ob oknu in jo gledal, kako se preklada v ležalniku ter drkal. Med drkanjem sem z glavico pritisnil ob hladen radiator, da me je kar zmrazilo. Kako paše, ko imaš vročo glavco in kurac in jajca in vse telo, se prisloniti ob nekaj hladnega.

A raje bi se prislonil ob njeno telo. Ob tisto ritko. Se zakopal z obrazom med njeni joški. Ji špricnil v usta in po obrazu. Fantaziranje me je razvnelo, da sem kar stal pred oknom in drkal, drkal.

Naenkrat me je predramila senca, ki je padla čez sobo. Odprl sem oči in zagledal Tatjano pred oknom. Njen izraz na obrazu je bil čuden. Bila je videti zbegana, bilo ji je nerodno, a je kljub temu potrkala na okno. Odprl sem ga.

“Ži … živjo.” mi je rekla.
“Čao” , sem odvrnil.
“A maš mogoče kaj mleka?”

Čeprav me je skušala gledati v obraz, ji je pogled nehote uhajal dol proti mojemu tiču.

“Mam, daj stopi noter.”

Šel sem ji odpret, vmes sem si nataknil kratke hlače, ki so ležale ob  postelji, a kurac mi je še vedno štrlel in je bilo oteklino še kako videti. Odprl sem ji in jo povabil noter. Nalašč sem stal ob steni v hodniku, da  je morala mimo mojega prepotenega telesa in nabreklega  kurca. Čeprav je bilo prostora za njeno vitko skladno drobno telo dovolj, se je podrgnila ob njega in se me z roko dotaknila. Pogledala me je naravnost v oči.

“Sem te zmotila?” se  mi je nasmehnila.
“Pa niti ne …”
“Saj lahko nadaljuješ … če hočeš …”
“K … kaj?”
” S tistim kar si počel prej ob oknu.”
“A ja?”
“Ja, kar daj …”

Z dlanjo me je pobožala po jajcih in se usedla na kavč. Segel sem v hlače in zgrabil kurca. Drkal sem ga in jo opazoval. Sedela je na kavču s prekrižanimi nogami. Nekaj časa. Potem se je usedla, jih dala narazen ter si segla za hlačke.
Mencala si jo je, jaz pa sem drkal.
Medtem sem hlače slekel in ji uperil tiča naravnost v obraz, kakih deset centimetrov od njenih ust. Pogledovala je dol proti svojim joškom in pičkici, ki jo je vedno bolj divje trla pod svojimi prsti, pa nazaj gor proti mojemu obrazu ki se je potil ob drkanju in vmes zastala z očmi na mojem kurcu, ki ji je stal pred obrazom.
Odprla je usta in hlastnila po moji glavici.
Držala jo je z ustnicami, jaz pa sem ga še vedno drkal in si mel jajca. Prijela me je za zapestje in me stisnila.
Spustil sem tiča, ona pa ga je sesala.
Mmmm, kako ga je fafala.

Vedno bolj sem sopihal in sopel. Izvelek sem ji ga iz ust in jo dvignil na noge. Prižel sem jo k sebi in jo poljubil na njene od fafanja razbeljene ustnice.
“Ne!”, je skoraj zakričala:”Po mleko sem prišla.”

Usedla se je nazaj in ga nesla nazaj v usta.
Sesala mi je glavico, fafala mi je batino in se božala po pičkici. Vse seme sem ji izbrizgal v usta, lakomno ga je požirala in si potiskala prste v svojo mokro mucko.
Ko sem ji končal v usta, mi ga je še malo fafala, potem pa se je naslonila nazaj in dokončala svoje. Zvijala se je, se božala po joških in drkala svojo pičko. Super je bila videti.

Potem je kot iz transa vstala in se namenila k vratom.

“Adijo sosed …”
“Kaj pa mleko?” sem jo vprašal.
“Saj sem ga dobila”, mi je odvrnila, medtem ko je izginila skozi vrata.

 

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.7 / 5. Število glasov: 9

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!