Privlačijo me dve vrsti moških. Največkrat takšni, ki so bolj športne narave. Vendar ne tisti mišičasti, ki imajo bicebs velik skoraj toliko kot glavo.. O ne. Govorim o dinamičnih, športnih fantih, ki ne sedijo ves čas na riti in pijejo pivo. Takšni, s katerimi se lahko veliko potepam, ki imajo radi raznolike telesne aktivnosti. In seveda, imajo veliko kondicije, ki pride še kako prav tudi ob bolj vročih situacijah. Zelo mi je všeč, če me zagrabi in me potem tako lahkotno dvigne in nasadi nase. Da ne govorim o njihovih napetih športnih ritkah. To me res totalno narajca in težko pogledam stran. Najrajši bi šla kar tja in ga zagrabila, otipavala bi ga do onemoglosti.

Druga vrsta moških, so tisti urejeni v obleki in kravati. Vem, velik preskok, ampak telo se tako odziva in jaz mu ne branim. Torej… lepa obleka, kravata. Vse se ujema. Velikokrat prijetno dišijo. Kravata kliče po tem, da ga zanjo potegnem bližje k sebi in se s svojim ustnicami prisesam na njegove. Potem počasi ali pa hitro (kakor mi takrat ugaja) odpiram gumbe na srajci. Kadar me obnori s svojim omamnim vonjem, gumbi odfrčijo po prostoru in igra v kateri dominiram jaz, se nadaljuje.

Toliko, kar se tiče zunanjega izgleda. Kar se pa tiče karakternih lastnosti… pa kdaj drugič. Ampak med seksom  načeloma ne govoriš ravno veliko. Ali če bolje pomislim, kakor kdo.

Queen

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!