Huh, jebemti!
Pred dobrim letom sem povsem po naključju naletel na blog69 in v njem prepoznal medij, kjer bi lahko brez cenzure, brez olepševanj in brez odvečne cenene romantične navlake, lahko nemoteno objavljal svoje pohujšljivosti in poltenosti, saj so mi na blogerski skupnosti, kjer sem do takrat objavljal prispevke, po pritožbi bogsigavedi katerega preklemanskega čistuna, eno od zgodb gladko vrgli dol.

‘To bi znalo biti to’, sem si rekel, ko sem videl, da iščejo ljudi brez dlake na jeziku, ki bi bili pripravljeni biti del ekipe ter še isti dan sklofal skupaj svoj prvi prispevek.
’69 do konca!’ ga je naslovil urednik. Nagovorjena in oblajana je bila Maycheee, ki se je kmalu po objavi oglasila s svojim odzivom na spisano in takrat sem vedel, da je to to!

‘Prasička mala’, sem si mislil in se prav nagajivo nasmihal ob slehernem komentarju, ki sva ga izmenjala pod enim ali drugim blogom.

Iniciacija je povsem uspela.
Mic je skoraj vsako poslano reč pospremil s kratkim komentarjem ‘Top!’, je bila pa zato s svojimi konstruktivnimi kritikami neizprosna naša priljubljena ustvarjalka galerij, ki pa je še kako vešča tudi pisanja, a se kar ne loti, pizda!

Daj spiši kaj, jebemti, drugače ti en dan uletim in te našeškam po tisti bohotni riti, da boš potem lahko v solzah pisala, krščenduš!

Tako ona, kot tudi ve drage mucke, in vi spoštovani mačkoni, ki berete pisarije na tem blogu ste zaslužni, da nastajajo nove in nove zgodbe.
Nastajajo zaradi tega, ker jih berete!

Ker se nanje odzivate, ker se vam dvigajo tiči, medijo pičkice, ker komentirate objave, ker si z menoj dopisujete na facebooku, ker mi tiste bolj pogumne pošljete tudi kako fotografijo, najbolj predrzne in drzne pa si celo upate izmenjati številko in se kasneje celo dobiti z menoj!

Nekatere izmed vas ste, ko ste ugotovile, da se za BoneR – jem skriva dokaj normalen tip, ki ni le kurac na dveh nogah in ne govori le o fuku in pičkah, temveč zna povedati tudi še kaj drugega, postale moje prijateljice.

Hvala Mic za dano priložnost in za povsem proste roke pri objavah.
Hvala Maycheee za tvoja iskrena, mestoma brutalno realna mnenja in spodbudo k temu, da se trudim biti še boljši. Veste, kako skovanko je sestavila za tiste zgodbe, ki se ji zdijo res dobre!?
‘BoneRlicious’
Gotta love her!

Hvala vsem!
Hvala za inspiracijo, hvala za fotografije vaših riti, jošk in pičkic!
Hvala za zaupanje(ne bodo se znašle na 4chanu, obljubim).
Hvala tistima posebnima dekletoma za lepe trenutke polne strasti.
Hvala za poljube, objeme in izmenjavo fluidov. Hvala za ljubezen in toplino. Hvala za obuditev čustev …
Hvala za odkrivanje novih razsežnosti, premikanje meja in drugačno dojemanje sveta.

Ladies – keep lovin’! Haters – keep hatin’!

Oboji mi dajete zagona za nova pisanja, tako enim in drugim pa lahko mirno ponudim kurac ali pa sredinca, nedvomno veste, kaj lahko s ponujenim storite.

Mwaaaa na mucke,
vaš BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!