Ženske so si zelo različne, a obstaja nekaj stvari, ki vam jih ne bodo povedale kar tako. Mogoče so preveč sramežljive, preveč vljudne ali jih je preveč strah, da bi prizadela tvoja čustva. Zato smo prosili več 100 deklet, da se nam malce odprejo, seveda anonimno. Brzdajte se in se pripravite, da se boste v nadaljevanju veliko naučili od strokovnjakinj 🙂 Potem pa to s pridom uporabite in naredite seks za njo nepozaben. Zahvalila se vam bo 🙂

1. Želi si bolj “na grobo”

Podrejanje in ​​dominacija so zelo pogoste in skupne obema spoloma, poroča Journal of Sexual Medicine. Dejstvo je, da 65% žensk želi biti spolno dominirana. »Hočem, da mi grabi za lase«, je rekla ena izmed žensk, medtek ko je druga dejala; »Nabijaj me bolj grobo!«

Morda se bo slišalo klišejsko, ampak predlagajte ji Petdeset odtenkov sive za filmski večer, pravi seksualni terapevt Holly Richmond. Med filmom ji za zabavo recite: “Tole bi rad probal na tebi” 🙂

2. Fantazira o ženskah

Ena fantazija, ki jo dejansko lahko privošči, bez slabe vesti: seks z žensko. Več kot polovica žensk je priznala, da jih prizori »dekle na dekle« iz erotičnih filmov močno vzburjajo.  Na drugi strani pa menda kar 58 moških želi trojčka s svojo soprogo in še eno žensko.

»Povejte ji, da vas misel na to, da bi se ona ljubila z drugo žensko vzburja« pravi seks učiteljica Tina Horn. Oglejte si lezbično orgijo z njo za začetek, nato pa se pogovrita še o trojčku 🙂 A previdno!

lezbijki

 

3. Hoče, da jo več poljubljaš

V anketi se je 63 odstotkov žensk želelo, da bi jo več poljubljal. “Res mi gre na živce, ker se ne mara lizat”, je potarnala ena izmed vprašanih. “To bo naredil le če mu rečem, pa še takrat ne uporablja jezika. Hočem, da me zgrabi in poljubi, hočem čutiti, da to tako tudi misli.”

Globoko poljubljanje se ponavadi zgodi samo v predigri, kar je res velika škoda.

Poskusite naslednje; poljubljajte jo dve minuti. To je dovolj dolgo, da živčni receptorji na ustnicah signalizirajo sproščanje občutljivih nevrotransmiterjev. Poveča se tudi raven testosterona, kar povečuje spolno energijo in libido.

 

4. Fantazira tudi o drugih moških

»Fantaziranje o nekom drugem je normalno«, pravi Richmond. Naj vas to ne zmoti, kajti misli so eno in resničnost drugo. Ti si tisti, ki si ga želi v sebi. Enako velja za vaše misli, zato spustite to krivdo in uživajte v njih.

 

5. S svojimi erotičnimi igračkami se rada igra tudi sama

Mnoge ženske so nam povedale, da skrivaj uživajo v pogostem »Baterijskem užitku«.  23 odstotkov jih je izjavilo, da skrivajo igrače pred svojim partnerjem. (Škoda – moški radi gledajo.) “Imam veliko večjo spolno slo kot on, zato moram poskrbeti zase večkrat, kot si on misli,” je priznala ena izmed žena. Predlagajte zabavni shopping erotičnih pripomočkov, lahko v trgovini ali pa si doma nalijta kozarec vinčka in se zabavajta ob brskanju po novih igračkah, ki so na voljo online. Obstaja veliko pripomočkov, ki so namenjeni za pare. 🙂

6. Hlini. Pogosto

To priznava več kot štiri od 10 žensk. “Hlinila sem skoraj vsak drug orgazem v preteklem letu,” je rekla ena ženska.

Ne nasprotujte ji, namesto tega jo raje vprašajte, kaj ji je všeč, ali kako lahko naredite stvari še bolje. Recite: “Rad bi te gledal, medtem ko se sama božaš – to bi bilo tako vroče in še pomagalo bi mi, da se naučim kaj te najbolj vzburja.”

Medtem ko masturbira, ji poljubi vrat, se dotakni njenih bradavic in ji poliži notranjo stran stegen. Opazuj kaj si dela, ko ji prihaja in nato skušaj ponoviti to tehniko. Sprašuj jo le enostavna vprašanja, da lahko ostane v tistem pravem potrebnem »mood-u« , pravi psiholog Eric Marchand.

 

7. Morda se v njej skrivaj nekaj divjega

Sedem od desetih žensk si želi poskusiti nekaj novega. Veliko ženske so odgovorilo, da bi rade preizkusile rimming in kakšne nore nove položaje. Ja pa naj vam preližejo rit, kar bo tudi za vas zadetek na lotu 🙂

Izdelate lahko spolne semafor 🙂  in si tako zapišete barvo ob položaju ali vrsti seksa in sicer: rada bi preizkusila (zelena luč), radovedna amapk malce nervozna (rumeni) in pa izven meja okusnega (rdeča). Potem izbereš eno zeleno in eno rumeno iz seznama. Zna biti zelo zabavno.

V času mobilne telefonije si lahko pomagate tudi s seks aplikacijami, ki bodo namesto vas predlagale položaje in prostore, v katerih  boste te izvedli.

 

8. Morda želi seksati bolj pogosto

Ne predvidevajte,  da ni v mood-u za seks. Sedem od desetih žensk nam je zaupalo, da želijo seks pogosteje in z več romantike. »Želela bi seks pogosteje, če ne bi bil tako rutinski«, se je pritoževala ena izmed deklet. Richmond predlaga uporabo romantičnih (in hkrati umazanih) besed preko celega dneva . “Predigra  naj traja ves dan,” pravi. Zvečer, ko ne boste več zdržali pa le sprostite in se zabavajte, pri tem pa glejte, da ohranjate romantično vzdušje. Sveče in glasba za seks bodo defnitivno pomagali…

 

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!