Živjo blogerji in blogerke! Sem nova pri vas, no ne tako zelo – zgodbice berem že od samega začetka in ob tem dolgočasnem večeru mi je prišlo na misel, zakaj pa nebi tudi jaz dodala kakšne zgodbice…  Zaželeni so komentarji, da vidim če imam potencial…

Sedaj sva skupaj že skoraj 1 leto, pohotnost pa med nama ni še niti slučajno izginila. Z vsakim dnem me rajcaš bolj in bolj, vsak fuk je bolj slasten, bolj nor, bolj umazan…

Bila je dolgočasna, deževna nedelja… Odločila sva se, da greva pečt muffine. Že med mešanjem testa sem na moji ritki ujela tisti tvoj pogled, ki ga ni mogoče spregledat… V očeh ti piše “fuku bi te do onemoglosti!” Vendar moja pokvarjena stran se je odločila da te malo muči, delala sem se kot da nič ne vidim, tu pa tam pobrala kaj iz spodnjega predala, obliznila čokolado iz prsta… Jooj kako zabavno te je gledat in ti delat lušte! Hja kaj čes, malo pa sem poredne narave.

Muffini so pečeni, tebi stoji, moja pička pa je že itak cela premočena. Prijela sem te za roko in odpeljala do kopalnice. Slekla sem ti hlače vama pa je pogledal tvoj trd kurac. Prijela sem ga, nežno obliznila in ga začela počasi požirat, vem da ti je všeč ko ga počasi obdelujem, grizeš si usnico, globoko vzdihuješ… Nato se začnem nabijati na njega, zarijem si ga do grla, in ga fafam kot da me bo konec.

Kmalu ne zdržiš več, potegneš me k sebi, globoko zaližeš, obrneš, dvigneš eno nogo na umivalnik in si me vzameš celo. Nabijal si me do jajc, čutila sem tvoj kurac globoko v sebi in to obožujem. Ta filing, ko me fukaš na hard in mi ga daješ celega…

Ko mi je prvič prišlo, si ga izvlekel iz mene in mi jo pričel lizat. Od ritke do pičke, lizal si oboje, tvoji prsti so bili povsod v meni, obnorel si me. Ko mi je prišlo že drugič, si me odpeljal do postelje, se ulegel in mi ukazal naj se nasadim na tvoj kurac.

Usedla sem se in zapredla od užitka, “mmm obožujem tvoj kurac!” sem mu rekla on pa me je pogledal in rekel “ga imaš rada v sebi,a prasička!?” Malo me je privzdignil in spet začel nabijat v mojo mokro pičko, kar teklo je od mene.

Ko je obema prišlo, sem se obrisala, se ulegla poleg njega, nato pa sva gola in oba prekleto dobro potešeno zaspala v objemu.

Je še kaj boljšega?

-Upam da ste uživali, če vam je bilo všeč, dobite še kakšno! 😉

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 5

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!