Nikoli nisem razumela predsodka v družbi, da je moškim v spolnosti dovoljeno več kot ženskam. Nikoli ga nisem sprejela, pa čeprav sem kar nekaj časa živela v njem. In morda ravno zaradi predsodka, da je njim dovoljeno več kot nam, sem takrat spoznala njega – na novo.

Že nekaj let sva se poznala, ampak do bolj seksualnih tem ni nikoli prišlo. Nato pa sva se enkrat po telefonu zadebatirala o predsodkih, mejah in fantazijah.

Ob naslednjem srečanju mi je ponudil kavo in cigaret, vendar za spremembo rituala nisva izvedla v njegovi študentsko opremljeni dnevni sobi, pač pa je sledilo povabilo v spalnico.
Najina jezika sta se naenkrat prepletla, v telesu sem začutila poželenje, ki ga prej nihče ni uspel prebuditi v meni. Njegove roke so me osvobodile oblačil, in sklonil se je k meni, njegovi dotiki so iz nežnih postajali vse bolj grobi, njegovi poljubi pa so se spremenili v ugrize. Besede so šle iz mene pred razumskim razmišljanjem in naenkrat sem ga rotila, naj me pofuka. Deloval je, kot da ga nastala situacija neskončno zabava in odločil se je igrati z mano. Prijel me je za lase in znašla sem se pred njim na kolenih. Občutek njega v ustih, njegov dotik na mojih laseh in njegova strast, in vedno bolj sem si ga želela. Biti njegova, na kakršen koli način. Njegovi hitri premiki so mi naznanili, da je blizu orgazma. Vrgel me je nazaj na posteljo, začutila sem kako prodira v mene, prične me vleči za lase, ko obrnem glavo proti njemu pade klofuta po mojem obrazu. Sprva sem zgrožena, ampak občutek ki premami celo telo je močnejši od vsega. Prepustim se njegovi igri. Vzame si me na vse načine in pozabim šteti svoje orgazme. Končava na steni.

Oblekla sva se, in popila sem kavo ter pokadila cigaret. V torbici sem poiskala puder, čeprav ga ponavadi ne uporabljam, da sem prekrila ugrize na svojem vratu. Pogovarjala sva se kot da se ni zgodilo nič, kot da je ena navadna pijača. Zvezana sem ob njem občutila največjo svobodo in ko sem odšla, mi je viselo dol za vse možne predsodke.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!