Erotična zgodba – priprave na mašo

Gledam ga skozi okno, kako s krpo drsi po plehu.. Ob vsakem koraku, premiku roke se mu lepo napnejo mišice.. Rada ga opazujem.. Videti je tko božanski.. Uhh.. Zaželim si, da bi se ob meni napela, še meni najljubša njegova mišica.. Stopim mu za hrbet.. Dlan mu pritisnem na tisto sexy ritko.. Mmm.. Na uho mu šepnem “Nadaljuj miško, ampak bolj počasi.”

Majčko ima mokro, primem jo za spodnji rob in mu jo potegnem gor.. Dvigne roki, da mu jo slečem.. Jaz brez majčke.. Le v modrčku.. Pritisnem se nanj.. Koža ob kožo.. Uh, tko dober občutek je to.. Nežno ga poljubim na vrat ..” Mmm.. Tako lepo dišiš, miško moj ” rečem.. Zaprem oči..

Prsti drsijo čez gladek trebušček.. Z nohti zarišem rob boksaric.. Slišim njegovo dihanje.. postaja globoko, hitro.. Narahlo zdrsim preko boksaric.. Jaa, miško.. Pod nohti čutim njegovo željo.. S prsti druge roke mu grem skozi lase in mu nežno potegnem glavo nazaj.. Istočasno mu sežem v boksarice.. S konico jezika drsim po vratu.. Vprašam ga “Komu služiš?”.. odgovori “Samo vam , gospodarica moja.” Rečem ” Hočem, da mi poližeš muco.. Ker le ti me znaš zadovoljiti! Pridi!”

Usedem se na ležalnik.. Pogrnem mu brisačo na tla in mu ukažem na kolena.. Pobožam ga po licu, po laseh, poljubim ga..

sex-tablete

Strastno se mi odzove.. Jezika se lovita, prepletata.. Ta sladek njegov poljub.. Zgrabim ga za lase in mu potisnem glavo na muco.. Uležem se.. Zaprem oči.. Začutim njegovo sapo.. Uff.. Obotavlja se in me dela še bolj željno njegovega dotika.. Počasi začutim dotik jezika na hlačkah.. Tko hudo sem zrajcana.. On pa še vedno v prvi prestavi.. “Umakni hlačke in začni! Drugače se ti bo maščevala ta počasnost!” Z rokama me boža po stegnih..

Končno začutim konico jezika.. Uffff.. Nato poliže od ritke do gumbka.. “Jaa, miško.. Poliži me.. Do konca..” Sploh ne rabim veliko, zaradi predhodnega večurnega rajcanja, sem čisto na koncu.. Ko mi potisne še prste v muco, se mi pa odpelje.. Fakk, jaa..

Očitno sem morala biti glasna, saj skozi bolj redko posajene ciprese, vidim soseda, kako naju opazuje.. In seveda ne bi bil moški, če nebi v roki držal tiča in ga drkal.. Prizor me še dodatno podžge.. Prav hudo me rajca, da naju opazuje.. “Sleci boksarice, nato sedi na tla za ograjo in dvigni roke!” ukažem mojemu srčku. Z lisicami ga priklenem na ograjo.. S hrbtom se obrnem proti njemu, tako da gledam soseda.. S pogledom se srečava, nasmehnem se mu..

sex-tablete

Slečem si hlačke.. Primem za tiča, ga malo podrkam.. Počasi z glavico drsim po mokri muci.. Sedem nanj.. Vedno tko hudo trd.. Jaa, miško.. S prsti krožim po ščegetavčku.. Fakk.. Kmalu za tem doživim orgazem.. Ohh, jaa.. Zaslišim soseda, da stoka.. Očitno spada med glasnejše.. Kar mi je zelo všeč.. Takrat postane tudi miško glasnejši..

Rečem “Naj ti pride vame.. Jaa.. Ker si moj.. In vse tvoje je le moje! “

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.6 / 5. Število glasov: 14

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!