Že vožnja proti hotelu je bila napeta. Tako kot tvoj kurac, ki je otrdel takoj, ko sem se usedla v tvoj avto. Namesto na cesto, si gledal mene, me požiral z očmi. Kot da bi razmišljal kje se me boš lotil, kako obdelal. Božal si me po nogi in vedno bolj postajal nestrpen.

»Ustavil bom, kar tu, sredi ceste, in te pofukal, ne zdržim več. Ne bom zdržal do hotela. Tu bom obstal in ti ga potisnil v tvojo pizdo.«
»No, pa ne bodi tako neučakan, bo kasneje boljše, na postelji, ne pa tu v avtu, sredi dneva.«

Z roko si mi segel v hlačke, da si začutil mojo mokro, sočno muco, jaz pa sem se ti samo smejala. Grobo si me prijel za roko, ga dal na svoje mednožje in prav glasno rekel, da naj občutim tvojo potrebo, naj občutim, kako trpiš…

Prišla sva do najinega hotela, do končne postaje, sobe 308. Vstopila sva in se obrnila eden proti drugemu. Končno sem se dotaknila tvojih ustnic s svojimi in te vroče poljubila. Čutila sem, kako si vzburjen, da boš eksplodiral od potrebe.

Začel si me slačiti in hkrati še sebe. Hotela sem se še malo poigrati s tabo, preden se konkretno lotiva eden drugega. Šla sem do zaves, jih zagrnila, da je bilo malo temneje.

Približala sem se ti, se usedla na posteljo ter v usta vzela tvoje vzburjeno orodje. Komaj sem ga začela cuziti in lizati, si me prijel za ramo in me potisnil nazaj, da sem padla na vzmetnico. Skočil si name in me začel lizati. Po vratu, po joških. Z jezikom si se igral z mojimi bradavicami, jih vlekel in grizljal. Zlezel si nižje. In ko si se zarinil v mojo muco sem zastokala, saj sem tudi jaz končno dočakala tisto kar imam najraje. Čutila sem tvoj jezik, kako raziskuje območje moje špranjice. Ščegetavček je postal nabrekel, ko si potisnil vame svoj jezik, ter me z njim začel fukati. Nadaljeval si s prsti, sam pa si zlezel navzgor ter mi v usta porinil prste premočene z mojim sokom. Polizala sem jih in v istem trenutku začutila, kako si jo porinil vame, svojo trdo korenino.

Zibala sva se v hitrem ritmu. Uživala. Se gledala v oči, poljubljala. Dokler nisva zaslišala čudne zvoke. Škrtanje je prihajalo s hodnika. Sobarica je bila zunaj. Nadaljevala sva z aktom, ko so se naenkrat odprla vrata v najino sobo. V vsej tej vnemi, nenormalni potrebi in želji po sexu, sva pozabila zakleniti vrata in obesiti obvestilo, naj naju nihče ne moti. V predsobo je vstopila sobarica in s kotičkom očesa zagledala naju, predvsem tebe in tvojo golo rit. Takoj ko te je zagledala, se je opravičila in izginila skozi vrata. Midva pa sva se le spogledala in se začela smejati.

Nekaj sekund za tem sva nadaljevala, nisva se pustila preveč motiti. Preko obraza si mi držal blazino, da je zadušilo moje krike, ko mi je prihajalo. Nisem si mogla pomagati, saj je bil občutek imeti tebe v sebi preprosto nadnaraven.

Doživela sem nekaj orgazmov, potem pa sva se premaknila na rob postelje, ko si mi ga dal v usta. Prišlo ti je tako močno, da sem morala dvakrat pogoltniti tvoje seme…

Ta zgodba je namenjena tebi, ljubimec moj. Najinemu koncu in vsem spominom v katerih si neskončno moj.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.8 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!