Spoznala sva se po dolgi prekrokani noči brez spanja. V zgodnjih jutranjih urah smo skupaj odšli na službeno žurko.
Bil ni nič posebnega, a meni neustavljivo privlačen. Od prvega stiska roke sem si ga želela. Želela prisesati nase in nikdar izpustiti. Med vožnjo sva se nekajkrat pogledala. Njegove oči so kar izžarevale strast. In ob vsakem pogledu mi je postajalo bolj vroče. Vedela sem, kaj si želim. Želim si ga začutiti v vsej njegovi veličini.

Nisva govorila, preveč je bilo ljudi okrog. Po kosilu in po nekaj popitih kozarčkih sva se, z buteljko, odpravila en za drugim. V parku sva se usedla na klopco in začel je s pogovorom. Postajala sem vse bolj nestrpna. Moja misel je bila sfokusirana samo nanj, na njegovo telo in užitek. Vedela sem, da bo v trenutku dotika najinih teles eksplodiralo.

Obrnila sem se k njemu, ga poljubila na vrat in mu zašepetala:

»Želim si te!«

Zagrabil me je za nogo, prebrnil nanj, strastno poljubil in dejal: »Kod si hodila do sedaj?«

Vroče sva se poljubljala, najine roke so hitele raziskovati najini telesi. Postajalo je vse bolj vroče in moja sočna pička je postajala vse bolj potrebna. Prijel me je za moji joški, ju trdno stisnil in vzburjenje se je samo še stopnjevalo. Z roko sem mu zlezla pod srajco in grabila njegovo sexy telo. Odpela sem mu srajco, odtegnila pas,.. Dihal je vse bolj globoko. Njegov kurac je bil v trenutku trd. Lizala sva se. Z jezikom sem počasi polzela čez njegove prsi (v vsej toploti je dregetal) in prišla do njegovega bistva. Zaobkrožila sem ga z jezikom in krepko stisnila v roko. Ni mogel verjeti svojim očem. Slišati je bilo samo: »oooo fak«.

Z jezikom sem pobožala glavico in s krožečim jezikom posesala vase polovico njegove batine. Objela sem ga z ustnicami, naredila rahel vakuum ter se začela spuščati gor in dol, vrteče levo in desno, držal me je za lase, grabila sem njegov trebuh, njegovo rit. Neusmiljeno sem nadaljevala, vedno glasneje je stokal a nisem dopustila, da bi mu prišlo, ne še. Spet sem prijela njegovega kurca v roke in z jezikom nežno prelizala njegova jajčka. Tak lep kurac. Nisem si mogla kaj, da ga ne bi takoj začela spet ljubkovat po celotni dolžini in nato ga počasi spet jemat v usta. Krepko sem ga objela z ustnicami, gibala v vse mogoče smeri, vmes dražila z jezikom… Meni je dogajalo, on je bil že skoraj v ekstazi. Vstal je s klopce, a me ni odmaknil s kurca. Zagrabila sem ga za rit in njegovo telo vlekla na svojega. Moji joški so butali ob njegove noge, nabrekle ustnice so divje obdelovale njegovega kurca. Pogledala sem ga in videla, da uživa, uživa kot prasec. Oči je imel priprte in glavo rahlo nagnjeno nazaj. Z roko sem si šla po krilo in občutila mokro v vsej razsežnosti.

V trenutku mu je zastal dih in je izdavil: »blizu sem«. To sem želela! Pustila sem svojo pičko in se povsem posvetila njemu. Začelo ga je rahlo stresati, glavo mi je začel intenzivno nabijati na kurca in kmalu sem začutila, da sunkovito prihaja. Prijela sem ga v roko in s krepkimi gibi drkala ob jezik. Gledala sva se, medtem ko je šprical po mojem jeziku, obrazu in joških. Uživala sem, kot največja kurba tega sveta.

Prišlo mu je, a ostal je potreben in jaz nepotešena.

Nadaljevanje opisa sexualne izkušnje iz tega dne se nadaljuje … če bo zanimanje.
Nisem tako dobra v pisanju, kolikor dobro ga lahko povlečem 😉

TaNiSha

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!