Ja, zares poseben občutek je, ko se kar naenkrat znajdeš v družbi svetovno znanih porno starlet, še posebej, zato, ker (no shit) nimajo ne hlačk, ne majčke, ki bi karkoli skila, pa je veliko za skriti, če me štekate :). “A lahko samo mal?”, slišim za menoj in se takoj umaknem dvema potrebnima mladenkama na stran in seveda, še preden se zavem, sta natanko sedem centimetrov pred mojim nosom dve lepo stoječi bradavički artistke, ki bo čez 18 minut lizala ritko svoji še bolj hudi kolegici. Ja nekako tako, polno veselja, novih dogodivščin, deja vu trenutkov iz porničev, hudo izklesanih teleščk, mokrih muc, velikih tičev… če jih še niste videli v živo, kar pogumno v nakup kart, ne boste edini, ki boste imeli oči na pecljih 🙂 Upajmo, da samo oči:)  

 

Si želite brezplačno vstopnico za najbolj vroč erotični sejem v letu?

Na našem Facebook profilu ta trenutek (31.10. – 24.11.) poteka nagradna igra, kjer si lahko z malo kreativnosti prislužite 3x po 2 vstopnici – za vas, in vašo boljšo polovico.

KLIKNI TUKAJ: ******SODELUJ V NAGRADNI IGRI******

Pogoji nagradne igre so dostopni na: https://blog69.si/wp-content/uploads/2018/10/Pravila-nagradne-igre-Blog69.si_.pdf

Za kaj v resnici gre na in zakaj tega ne gre zamuditi?

Tančica skrivnosti, ki ovija erotični sejem sLOVErotika, se vsako leto v knežjem mestu odkrije več kot 11.000 obiskovalcem, med katerimi se ne najde mnogo takšnih, ki sejma ne zapustijo ravnodušni. Že 11 let zapored sLOVErotika predstavlja osrednji sejemski dogodek na področju zabavne industrije za odrasle pri nas.

Razblinajnje tabujev o spolnosti je največje poslantvo erotičnega sejma sLOVErotika. Skozi večdnevni program predstavlja najbolj vroče, najintimnejše in najzabavnejše trenutke, ki vas bodo, kot sladek spomin, spremljali skozi celo življenje. Tabuji izginjajo z vsako sekundo na sejmu, a žal kljub temu v družbi še vedno obstajajo številni zadržki, ki nam onemogočajo, da bi spolnost doživljali v vsej svoji popolnosti.

sLOVErotika nagovarja prav VSE, da v soju odrskih luči spoznajo različne odtenke erotike. Med sproščenim umetniškim programom in estetskimi artističnimi točkami se program stopnjuje v show, ki na velikem odru ponuja trdoerotični program V ŽIVO. Zadovoljijo se fantazije vseh in prav vsakdo bo iz sejma odšel s prebujeno domišlijo in idejami, ki jih bo lahko zlahka preslikal v domačo ali sosedovo spalnico.

Izjemno bogat program na odru, bodo do vrhunca dopolnile še izbrane najintimnejše izkušnje, ki jih omogočajo mini teatri – edinstveni showi, ki s teatralno sceno pričarajo nepozabno erotično izkušnjo.

Popostritev spolnega življenja je ena izmed najpomembnejših misij sejma. Prav iz tega razloga vam sLOVErotika predstavlja odlično priložnost, da se dodobra seznanite s tržnimi novostmi za popestritev spolnega življenja. Na enem mestu so namreč zbrani ključni ponudniki erotičnih igračk, zapeljivega spodnjega perila in spolnih pripomočkov, ki jih boste lahko na sejmu tudi kupili (in če ne bo šlo drugače 🙂 ) v avtu na parkirišču pred sejmom po koncu dogodka tudi preizkusili 🙂

Ne pozabite!

Z vstopom na sLOVErotiko se razblinijo vsi predsodki. Če vam to prestavlja težavo, se morda se o tem predhodno pogovorite s svojim zdravnikom, farmacevtom ali ljubico, ki jo boste vzeli s seboj:)  Organizator sejma sLOVErotika zagotavlja, da bo 11. različica mednarodnega erotičnega sejma, navdušila tudi najbolj sramežljive ljubitelje spolnosti. Torej se vidimo tam:)

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!