Jebemti. Zdaj imamo že dva tutoriala. Kako posesati kajlo in kako polizati špranjo. S čimer konec koncev ni nič narobe. Razen tega, da kaj takega niti ne bi bilo potrebno, če bi si znali prisluhniti. Da pa nekomu sploh lahko prisluhneš, mora oni kaj blekniti.

»To, tako ga sesaj! Všeč, mi je ko mi cuzaš le glavico!«
Ali karkoli že je tisto kar ti sede, kaj pa jaz vem.  Pa ne rabiš govoriti meni – njej povej, ona ti ga fafa, ne jaz! Sploh pa posesati tiča ni tako kot razcepiti atom. Večkrat, ko ga boš vzela v usta, bolje ti bo šlo od rok. Ust. Sprosti se in fafaj! Ne glej pa kot psica, ki je ravnokar stekla skozi gosto grmovje, blatno lužo in dva metra visoko travo, da bi prinesla nazaj zalučano palico. Pofafala si mi kurac, nisi mi rešila življenja!

A naj zatulim kot kapetan Ahab:«There she blows!«, pokličem National Geographic, da pridejo posnet reportažo?

»Poglejte jo, kako ga fafa in to čisto sama!«

Nikar zdaj dobit solznih učk, če ti ne gre in se ti kurac v ustih gabi. Saj Ricette, ena od treh hčera Tereze, ki je vse tri vzgojila v prvovrstne kurbe, tudi ni znala lizati do svojega petnajstega leta. Res, da je bila v posmeh svojima sestrama, ki sta znali prvovrstno ožeti tiča in si ga izprazniti v grlo,  a naj te to ne gane.
Kasneje se je naučila piti močefit in lizati jajca in celo rada je to storila. Tako, da obstaja upanje tudi zate.

Če si pa ena tistih, ki se ji kar milo stori že ob sami misli, da bi morala – joj, prejoj – goltati tisto čudno mesnato palico z glavico in pljuvajočo luknjico, imam predlog.

Zagotovo imaš kako prijateljico, ki bi ti znala pokazati, kako se stvari streže, poprosi jo, naj ti pokaže. Če te pa potem ne prime, da bi ga nesla v usta … Aja, to pa ne? No boš že sama nagruntala. Je pa menda vse v glavi. Predstavljaj si, da je sladoled. Aja , ni mrzel. Vdam se.

Lizanje pičke. Nemarno opravilo. Vsa tista vlaga, tekočina, sokovi in slina, znojenje, bolečina v jeziku in čeljusti, tisti klavstrofobičen občutek, ko te potisne v svojo pičkico, ko te uklešči z nogami. Obožujem ga.

Večkrat, ko jo poližeš, bolj ti je znano področje. Večkrat, ko jo poližeš isti ženski, bolj ti je jasno kaj ji sede, kako in kdaj ji sede.
Nikakor pa ne sede vsem enak pristop in četudi bi jim, jim ne paše vsakič isto. Enkra jim prija, počasi in nežno, kot bi ljubkoval njeno mucico z drobnimi poljubčki, drugič jim paše, da jo počiš po pički, prasico nemarno, ji jo oblizneš, kot bi jo le rad poskusil, potem pa ji pljuneš nanjo ter šavsneš v celo pizdo naenkrat.
Da pa veš kaj,  kdaj, kako in koliko česa, pa mora preteči nekaj močefita in nekaj soka po njenih stegnih.

Rutina je jebena reč. Če te ima po desetem pizdolizu že tako naštudiranega, da ve, da ji boš potem, ko si se s klitorisa odmaknil proč, izplazil cel jezik, ga namočil v vulvo, ter VE, da jo boš sedaj malce dobrohotno usekal po vagini, si pač učbeniški fukač brez domišljije in še dobro, da so naše nagajivke napisale vodič po pički, ker drugače bi lizali češpljo kot uslužbenec pošte znamke.

Brez žara, brez volje, brez strasti.

Prepričan sem, da je bilo tisto dihanje s toplo sapo mišljeno kar najbolje, a si nisem mogel pomagati, da si ne bi predstavljal Harry Potter lookalike-a, ki piha v pizdovje, kot bi sredi januarja ob pol drugi uri zjutraj, čakal na zadnjo trolo in si grel dlani.

Ne se pa zdaj, pizda, nazaj držat, pa sapo zadrževat, boš omedlel. Dihaj, liži in spremljaj. Ti pa zini kaj.

Ne rabiš zavijat z očmi, češ wtf ta dela tam doli, ampak povej! Ti pa upoštevaj. Ne bodi užaljen, če dobiš napotek od dekleta, ki te je sprejela med svoja bedra. Bodi dec in ji ustrezi. Nič manj te ne bo zaradi tega. Obojestransko zadovoljstvo zajamčeno.

Ko- mu-ni- fakin- kacija!

 

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.8 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!