Za ves vikend sva najela kočo na Veliki planini. Poleg hrane in pijače sem imel s seboj še masažno olje z vonjem po vrtnicah, prav tako pa sem imel v nahrbtniku tudi lisice, saj sem vedel, da jo bo zagotovo ob pogledu nanje prijelo, da bi me vklenila in me mrcvarila, kot je ona temu rekla.

Ko sva prišla do koče, sva ugotovila, da je koča precej večja kot sva sprva mislila. Nič zato. Vstopila sva in odložila prtljago. Jaz sem razpakiral in zlagal hrano v hladilnik ona pa se je spravila pripravljati palačinke.

Opazoval sem jo kako se suče ob pultu ter meša jajca in mleko in moko. Bila je v sivi oprijeti trenirki, svetlo modri majčki, ki ji je na eni strani ves čas razgaljala ramo ter belo modrih supergih. Tudi kratki črni lasje so ji imenitno pristajali.

Poljubil sem jo na ramo, jo malce ugriznil v mečico ušesa in jo obliznil po vratu za ušesom. Medtem sem ji bil že segel z roko pod majico in se prebil pod modrc. Zgrabil sem jo za joško, polno dlan sem imel, s kazalcem in palcem pa sem se igral z bradavičko.

»Neeehaj zdaj«, me je z nazaj naslonjeno glavo in priprtimi očmi skušala odvrniti od mojih namenov. Z rahlo odprtimi usti je bila naslonjena na moje telo, jaz pa sem še vedno držal njeno joško in božal njeno vedno bolj trdo bradavičko.

Zalizal sem jo. Odzvala se je takoj. Kratek čas sva se poljubljala, nakar me je kar na lepem vprašala:« Jih boš z nutello?«
Stal mi je in prav nič mi ni bilo do palačink.Pogledal sem pripravljeno maso na kuhinjskem pultu in lonček nutelle ob njej.

Odvrnil sem ji:» Tebe bom z nutello…«, jo prijel okrog pasu in usmeril proti veliki masivni mizi na sredini prostora, ter pograbil lonček. Posadil sem jo na mizo in ji slekel trenirko. Naslonjena na roke v sami majčki, tangicah, visokih belih športnih nogavicah in športnih copatih, z ritjo na robu mize se mi je zdela čudovita. Joški so se ji dvigali in spuščali ob dihanju, ona pa me je nagajivo gledala s svojimi zelenimi očmi skozi dolge trepalnice.

Odvijal sem pokrov z lončka in ji, brez da bi jo pogledal, rekel:« Dol si daj modrček…«
Začela si je slačiti majico.
» Ne!« sem skoraj zakričal:« majčko pust’!«
Zadaj si ga je odpela, ga potegnila skozi rokav in ga zalučala vame.

To odstranjevanje modrca, brez da bi si slekla majico se mi je zdelo kot kak čarovniški trik. Če ga še stokrat vidim, bom še stokrat začaran.

Naslonila se je nazaj češ:« No … in zdaj?«
Sedaj se mi je zdela še bolj privlačna kot prej. Bradavičke so ji štrlele in njeni joški so bili videti krasni skozi napeto majico. Gledal sem jo naravnost v oči, s prstom pa sem predrl folijo na lončku, da se mi je pogreznil v čokoladni namaz.

Stopil sem do nje in ji ga pomolil pred obraz. Primaknila se je k njemu, odprla usta in počasi obliznila čokolado z njega, ter ga še naprej sesljala.

»Boš še?«
»Aha…«

Odpel sem si pas in slekel hlače ona pa mi je že slačila majico. Hotela je sleči tudi svojo, a ji nisem pustil. Tako sexy je bila v tej opravi.

Medtem je zlezla z mize in z razkrečenimi nogami sedela na stolu, jaz pa sem stal ob mizi. Prijela je za boksarce in me potegnila k sebi. Slekla mi jih je in me počasi obliznila po stegnu, do jajc ter mi rahlo posesljala levo modo. Lonček z nutello je stal na mizi. Prijel sem ga in vtaknil kurac vanj.

»Kaj pa delaš, ti pacon?«
Vrh penisa je bil ves čokoladen. Vzela ga je v usta in sesala čokolado z njega. Ko je polizala vso čokolado, sem jo prijel in jo dvignil s stola.

Nagnil sem jo čez tisto ogromno mizo, ji slekel hlačke in ji ga od zadaj vtaknil v mokro pičko. Suval sem vanjo in jo medtem držal za joške, ona pa se je oklenila robu mize.

Odkar si je postrigla dolge blond lase in se pobarvala na črno, se mi je zdelo kot da jo varam, a sem ji povsem zvest. Kot bi fukal neko tretjo žensko. Za povrh pa me je v tisti majici, nogavicah in supergih tako rajcala, da sem se bal, da mi bo vsak čas prišlo, zato sem ga brž vzel ven in za trenutek zastal.

Obrnila se je in sedla pokonci. Slekla si je majico in izpod nje sta se prikazali njeni dojki. Bradavičke je imela skoraj tako trde kot sem imel jaz trdega tiča.
Čisto malo čokolade sem ji nanesel na bradavički in jo zgolj z enim lizom polizal z njih.

»Daj,poliži mi jo …« je skoraj proseče zamomljala.
Nemudoma sem se spravil nadnjo. Rad ližem pičko. Rad gledam kako se zvija, me skuša prijeti za glavo in me, ko ji uspe, tišči v škrlatno meso. Kot da bi me bilo treba. Vedno sem se zakopal v pičko, da se mi je včasih zdelo, kot  da jo obdelujem s celim obrazom in ne le z jezikom. Rad imam, ko se zvija v krčih, se ščipa v bradavičke in grize ustnice.
Sedela je na mizi, jaz pa sem ji lizal pičko kot obseden.

Slišal sem kako se oblizuje in mljaska z jezikom, dvignil sem se in jo prijel za glavo ter zalizal. Strastno me je poljubila, me prijela za tiča in mi ga malo podrgnila, a ker sem bil od lizanja povsem razvnet, sem se umaknil.
Potisnila mi je glavo dol :«Daj mi jo popapaj, daaaj …«

Ponovno sem se lotil lizanja. Povsem mokro je imela. Slastna je bila.
»Aaaa,aaaa, aaaa, aaaa,aaaa, ja,ja,ja,ja,daj,daj,daj, aaaaaa, uuu, mmmh!…« je končala.
Čeprav ji je prišlo, sem še vedno lizal njeno prekrasno pičkico, jo med lizanjem gledal in se čudil, kako smo moški – ali pa vsaj jaz – nori na lizanje pičke. Če bi mi bilo kdaj dano na izbiro ali sex ali pa zgolj kunilingus bi zagotovo izbral slednje.

Ves sem se zakopal vanjo, jo lizal, grizljal ščegetavček, ril z jezikom kolikor globoko sem pač mogel, potem pa sem jo slišal:« Ne, ne, ne, nehaj, nehaj.«
Nitina misel mi ni prišlo. Čutil sem njene nohte zapičene v moj vrat in hrbet, a se nisem pustil motiti.

Spet je začela vzdihovati:« Aaaa, aaaa …« A tokrat bolj milo kot prej.
Tako sem bil nakurjen, da sem bil prepričan, da bo prišlo tudi meni. Vstal sem in ujel njen zaboden pogled, ki je kazal na njeno presenečenje, kako da sem mogel odnehati ravno sedaj.

Z vso močjo sem ga vtaknil vanjo. Bila je tako spolzka, da ga je potegnilo kot v vrtinec in s po dveh, treh minutah sva oba tulila kot mučenika in prihajalo nama je skoraj istočasno.
Vedno kadar ji je prišlo, je imela ustnice kot omrtvičene in tedaj sem jo najraje poljubljal.
Poljubljal sem njene ustnice, božal njene joške z eno roko, z drugo pa sem šel dol po njenem trebuhu, po boku do riti.

Rit!
Niti dotaknil se je še nisem. Pa saj sva bila komaj slabo uro sama in še dva cela dneva sta bila pred nama. Bo že še prišla na vrsto …

 

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.5 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!