Bilo je pred leti, ko sem bil nadebuden skakač. Nek petek smo ga žurali kot ponavadi, s prijatelji in se nalivali z alkoholom. Ne nalivali, kar pretiravali čez cel vikend. Če se je le dalo, pa sem tudi kakšno zagrabil okoli pasu in se malce zavrtel. Kakor koli, še vedno sem mnenja, da je lažje in hitreje priti do »cilja«, če znaš plesati.
No in tako en petek, ki je dan za metek, spet veselo okrog in seveda končna lokacija na mestu, kjer je tedaj popularni band igral vse vikende, ter se je trlo ljudi. Prevladovale pa so seveda predstavnice nežnejšega spola. Pridemo v lokal na staro mesto ob šanku, ki je bil bolj neuradno rezerviran za nas, ki smo bili stalnica. Že po nekaj kratkih minutah se prikažejo tri dame, dve stari približno kot jaz in ena malce starejša. Kasneje se je izkazalo za celih 17 let.
Ker beseda ni konj, smo jim takoj plačali pijačo in se spustili v klepet. Jaz mali nestrpnež seveda že v naslednjih cca 15 minutah eno povabim na plesišče in privoli. Po nekaj zavrtenih krogih se punca utrudi, zamenjam z drugo in brez pomislekov privoli še ona. Kljub temu, da sem imel dobro plesno kondicijo, mi je vseeno že malo nagajala sapa. Reši me »kratka pavza«. Med pavzo še malo dolijemo in potem je na vrsti še tretja, ta ki je najstarejša. Izkazalo se je, da ima največ kondicije od vseh treh in celo od mene. Ampak se nisem dal in jo vrtel naprej.
Po nekaj popitih kozarcih, se debata razvije že v precej »domače« zadeve in tako počasi začnem malce napeljevati na kurbarijo. Vse so se odzvale, najbolj pa seveda milfica, ki me je občasno spravila do tega, da sem pogoltnil kak »knedelj«.
Ko se je ura že krepko prevesila proti jutru, sem jo povabil ven malo na zrak, seveda z določenim namenom. Gospa privoli in greva. Razno razne debate in vmes vsake toliko časa spustim kakšno vezano na posteljno gimnastiko. Ker se ni upirala, ampak celo kontrirala, sem seveda vse bolj napadal. Končno jo prepričam, da greva do njenega avta. Tam prvič poskusim, ampak na moje presenečenje me je prehitela, ter me skoraj zadušila s svojim jezikom. Zunaj ni bilo ravno vroče, tako da sem jo pregovoril, da greva v avto. Seveda sem navalil kot svinja v buče, ampak je bila vseeno malce bolj prisebna.
Obljubim sem ji, da ji ne težim več, če jo lahko samo malce poližem. Po nekaj minutah ne pretiranega truda je privolila. Tako sem lepo počasi plezal iz njenega vratu, preko lepih prsi in trebuha, do njenih stegen. Že ob prihodu na stegna, se je v zraku čutil žmoht njene češpljice. Najprej se lepo posvetim notranjim delom njenih stegen in počasi plezam proti izviru. Z jezikom najprej preko premočenih hlačk, nato pa rob hlačk počasi odmikam in začnem s konico jezika obdelovati sramne ustnice, ki so bile potopljene v češpljev sok. Ob prvem dotiku jezika, jo je že skoraj razneslo, ko pa sem z jezikom potegnil od vhoda v njen gejzir proti nabreklemu ščegetavčku, pa se je zaslišal glasen stok, ječanje, na moji glavi pa bolečina, ker me je zagrabila za lase in me pritisnila ob njeno češpljo in s stegni stisnila. V istem momentu se je iz nje usulo, da sem mislil, da ji je ušlo – kaj pa 23 letni mulc ve kaj se lahko dogaja dol. Polizal sem vse do zadnje kapljice, čeprav se je poskušala odmakniti na vse mogoče načine.
Potegnila me je k sebi in rekla, da danes še ne grem domov s kolegi. Šel sem noter, vzel najine jakne in povedal kolegu, da se vdimo, da imam drug prevoz. Kolegici sta mi namenili samo lep pogled in me prav prijazno naslovile z »egoističnim prascem«, potem pa sem odšel – nazaj v avto, ki je že čakal pred vhodnimi vrati. Vožnja je trajala cca 10 minut in že sva bila v centru Ljubljane pred blokom. Rekla je, da sem veliko dolžan in da ima časa do ponedeljka zjutraj. Hčerka je bila na vikendu pri bivšem možu. Ko sva stopila v dvigalo in so se vrata zaprla, je že bila na kolenih in mi ga vzela iz hlač, ter strastno vlekla, kot da je to zadnjič v njenem življenju. Ko so se odprla vrata dvigala, sem jo odrinil, kot da je deklica iz cunj. Njena reakcija pa je bila prešern smeh in komentar: »Kdo pa misliš, da bo ob pol petih zjutraj stal pred dvigalom!?!«
Potisne me ven s hlačami na kolenih in takoj v stanovanje. Ko je zaprla vrata in jih zaklenila, sem bil v isti sekundi nag pred njo in slišal besede, da je moja prva naloga, da ji uredim frizurco, kakor hočem, ker je bila čez zimo zapuščena in je pred poletjem skrajni čas, da jo nekdo začne negovat. Dobesedno me odvleče v kopalnico, mi poda škarjice, brivsko peno in klince, ter se usede na rob kadi. Gospa je postala kar malce stroga in ukazovalna. Ko sem zadevo opravil in je ostala samo kratko pristrižena črtica v širini približno enega centimetra, je ona na golo obrila mene in mi ga vmes še konkretno potegnila. Odprla tuš iz stropa in me potisnila v kad, me prijela za vrat in me zalizala. Potem pa me pogledala globoko v oči in mi rekla: »Hočem, da me pofukaš kot majhno nenasitno prasičko«.
Nisem bil čisto prepričan, ali sanjam ali bo potrebno počasi opustiti alkohol, ampak vse je bilo bolj podobno porniču, ki bi ga sam režiral. Začel sem jo zopet obdelovati z jezikom. Ko sem prišel do njene pičkice sem ji med lizanjem potisnil vanjo dva prsta in jih rahlo potisnil proti sebi, da se je cela zakrivila. Po zelo kratkem času me je potegnila za lase nazaj gor, se obrnila s hrbtom proti meni, se naslonila z obrazom na ploščice, me prijela za kurca in si ga nastavila pred pičko in se nasadila nanj. Z eno roko sem jo zagrabil za vrat, z drugo za joške, ona pa je stokala, kot da bo zdaj zdaj umrla. Prijela me je za jajca in jih potegnila do svojega ščegetavčka in se drgnila z njimi. Sicer jih je držala, da me je bolelo, ampak se nisem pritoževal. Kdo pa bi se, če bi kot mlad mulc doživljal svoj sanjski fuk. Preden mi je prišlo, se je umaknila in ga vzela v svoja požrešna usta, ter poskrbela, da je vsaka kapljica končala v njih in jo tudi pogoltnila, kot najboljšo sladico na svetu.
Počasi je vstala, vzela brisačo, naju obrisala in me odpeljala v kuhinjo. Med brezveznim pogovorom sem opazil, da se je začelo daniti in sem boječe omenil, da bo počasi treba proti domu. Pogledala me je z rahlo priprtimi očmi, me prestrelila in rekla: »sem ti povedala – do ponedeljka zjutraj!«
Pripravila je zajtrk, jaz pa sem sedel za mizo, se delal da jo poslušam, sam v sebi pa mlel različne scenarije, od tega kaj in kako bi še lahko priletno gospo zadovoljil, ali ji pobegnil. Po zajtrku sva spila še kavo in se zleknila na kavč. Po cca 5 minutah me je pogledala in vprašala, če sem si že opomogel, ker bi bil čas, da nadaljujem. Debelo sem jo pogledal, v istem momentu pa ga je že drkala in me gledala globoko v oči. Seveda se je takoj dvignil in ji polnil usta. S prsti sem ji počasi šel po hrbtu, preko riti do češpljice, ki se očitno sploh ni posušila. Po nekaj sunkih s prstom v njeno notranjost me je zajahala in se iz počasnega nasajanja spustila v galop, vmes me je grizla po šesih, mi gnetla jajca. Naenkrat se je ustavila in začela vsa drgetat in zaviijati z očmi, tako hudo, da sem se ustrašil, da je dobila epileptični napad. Še dobro, da je spet spustila iz sebe enormno količino svojega soka in me zalila. Ko je minilo, je zopet hotela, da jo nabijam od zadaj. Na široko je pokleknila na kavč, se naslonila na naslonjalo in mi spet ukazovalno rekla naj jo nabijam, da jo bo razneslo. Vmes se je sama dražila po ščegetavčku in ko ji je še dvakrat v zelo kratkem času prišlo, me je vprašala če je kaj narobe, ker meni še ni. Odgovoril sem ji da ne, v istem trenutku pa je rekla, saj ti bo zelo hitro. Obliznila si je prst, da ga dala še meni v usta, da sem ga oslinil in med tem, ko sem ji ga še vedno serviral v njeno vročo ozko pičkico, si je ta prst počasi vtaknila v ritko. Mene pa skoraj kap, po drugi strani pa sem si dejal sam pri sebi, da je to to. Ko sem začutil na svoji glavici še njen prst v riti, se mi je v trenutku začelo mešati in seveda so se njene besede uresničile. Snela se mi je s tiča in ga zopet sesajoč pogoltnila celega, da slučajno nebi kakšna kapljica sperme šla v »nič«.
Ves iz sebe sem se ulegel na kavč in jo gledal, kot da je privid. Zasmejala se je in mi rekla, da bo še dolg vikend in da me bo morala še kaj naučiti. Potem sva zaspala objeta.
Zbudila sva se po kar dolgem času, saj je bila ura že krepko popoldan. Odšla sva na kosilo in potem zopet v stanovanje. Vikend je bil res dolg in ponedeljka nisem dočakal, ker me je v nedeljo zvečer odpeljala nazaj domov. Razlog je bil, da sem od bolečin že hodil težko. Po pravici povedano, se še »scat« nisem upal več iti, ker je bil ves zatečen in izmozgan, da o jajcih ne govorim, ker sem imel občutek, da so velika kot kokosovi orehi.
V tem vikendu sem izkusil, kaj pomeni ženska, ki ve kaj hoče in je za to pripravljena narediti vse. Naučila me je kako in kaj se streže ženski v seksu. Vbistvu sem imel malo šolo seksa, vse, od orale, do anale. To ni bil zadnji vikend z njo. Potem sva se kar redno dobivala skoraj celo leto in me je izpilila po svojih željah. Moram priznati, da tudi po željah celotne populacije ženskega spola, vsaj na kasnejše izkušnje, ki sem jih imel z drugimi predstavnicami nežnejšega spola. Je tudi razlog, da so v bodoče mlajše odpadle iz mojega seznama.

Mali Satan

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!