Velik penis pri moškem garancija za dober sex?!

Vprašanje za dekleta.

Ali je katera že kdaj bila v zvezi s fantom, ki je imel preprosto premajhnega?

O vsem drugem se da pogovorit, vse drugo se da zaobit, natrenirat, privzgojit, tega pa preprosto ne … In kakor sem ljubila vse svoje fante, in tudi seks je bil večinoma dober (razen pač tega volumenskega primanjkljaja), me pogled na kakšnega ogromnega kurca povsem prevzame; hočem ga čutit, hočem ga imet.

In nekako mi uspeva, da si za bolj dolgoročne zveze vedno najdem fante, ki jih s tega stališča nekaj manjka. Ali je premajhen, premalo trd, pretanek, … Pa vsi so se vedno trudili in me tudi zadovoljili, pa vseeno …

S 13-15 cm črvom si pač ŽAL ne morem NIČ pomagati …

Nekoč sem imela nekajmesečno afero s fantom, ki je imel res velikega; bil je navdušen nad tem, kako “paševa” eden na drugega. Naletel je na mnogo deklet, s katerimi se ni mogel sprostiti in one ne z njim, ker jih je kar naprej nekaj bolelo in je moral kar naprej nekaj pazit. Midva sva se pa ujela v vsem – razen morda, da je bil malo hiter in da je takoj za tem prižgal čik. Imela sem občutek, da me je napolnil, in prihajalo mi je rekordno hitro (hvala bogu, ker tudi on ni bil ravno maratonec; pravil je, da zato, ker je tako tesno ;)). In vse od takrat si želim spet čutit to polnost, tisto sladko skoraj bolečino, ko me nabija … fucking my brains out.

Zato sprašujem vsa dekleta, ki to berejo, ki so se kdaj soočile s podobno težavo, kaj mi je storiti? In vse fante, vem, da ni lahko javno priznavat – ampak vem, da je marsikdo z majhnim na tem svetu, ki uspe povsem zadovoljiti svoje dekle … ?

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.6 / 5. Število glasov: 10

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!