Vsa utrujena in ožeta življenja se vračam domov iz mesta. Bil je naporen dan, a sem srečna, ker se vračam domov k tebi. Po stanovanju se širi prijeten vonj dišečih palčk, ugibam, da se dimi sandalovina. Tvoj topel dah na mojem licu mi pošlje živčni impulz po vsem telesu. Komunicirava s poljubi – veliko se pogovarjava. Danes mi ugaja prav to: zaželim si le kopeli in objemanja s teboj pred spancem. A v tvojih hlačah je že čutiti, kako kipiš, tvoj jezik postaja vse bolj nemiren, roke se razraščajo po mojem telesu in hlastajo za mano.

»Hej, dragi, resnično sem utrujena. Danes bi se rada samo čim prej spravila spat.«

Spustil si me iz objema ter mi podal brisačo. Zlezla sem se v prazno kad in si začela točiti vročo vodo. Med kopeljo se vedno malce poigram še s sabo, a to je bolj iz navade kot iz potrebe. Precej hitro vstanem in se otrem, saj bi drugače zaspala kar tam. S seboj sem pozabila vzeti pižamo, oziroma vsaj spodnjice, da ne bi po stanovanju vihrala gola. Zavila sem se v majhno brisačo in se malce rdeča zaradi vroče vode vrnila k tebi.

Spremljal si športno oddajo na nacionalni televiziji, jaz pa sem si nadela tvojo majico s kratkimi rokavi ter se privila k tebi. Zmanjkalo me je v sekundi.

Zdelo se je, da spim le nekaj minut, ko sem na obrazu začutila nekaj gorečega. Odprla sem oči in te zagledala nad mano na kolenih, kako mi pred usta moliš nabrekel kurac.

»Oprosti, ampak saj sem ti rekla, da danes ne…«

»Sem te mogoče kaj vprašal? Vzemi ga v usta, takoj.  To ni prošnja.«

Tega nisem nemudoma storila, zato si si vzel , kar si mi ukazal. Med priprte zobe si mi zarinil tiča ter me hkrati prijel za glavo, da ti nisem mogla ubežati. Zabil si mi ga do konca in mi tako razprl usta – ter oči. Želela sem ti reči, da prenehaj, kar je s polnimi usti tiča nemogoče storiti. V očeh so se mi nabirale solze, komaj sem dihala, odrivala sem te stran, ti pa nisi prenehal. Ko si ga vzel iz ust, si me z njim še nekajkrat primazal po obrazu. Hkrati si me odvračal in noro vzburjal – nisem vedela, kakšna bo tvoja naslednja poteza.

Še zmeraj na kolenih, si se pomaknil nižje. Z lahkoto si me obrnil na trebuh in me močno tiščal v vzmetnico. Z eno roko si slonel na mojem hrbtu, da se nisem mogla premakniti, z drugo pa me začel šeškati. Če sem se začela pritoževati, si me zagrabil za šop las, mi glavo potegnil k višku ter mi velel, naj utihnem. Na sebi nisem imela spodnjih hlačk, le tvojo majico, kar ti je dalo prost dostop do moje pičke. Ne da bi me poskušal kakorkoli zadovoljiti, si usmeril kurac vanjo in začel suvati, čeprav so bile moje noge popolnoma skupaj. Upirala sem se in upirala, a v boju si zmagal ti. Nisi mi preveč razkrečil nog, ravno toliko, da si bil lahko v meni v celoti.

Nabijal si me kot lutko, kot, da drkaš z mano, me obrnil nazaj na hrbet ter mi z roko pokril usta, saj sem se na trenutke že skorajda drla. Druga roka je pristala na mojem vratu in me sorazmerno s tvojim užitkom vedno bolj dušila.

Prvič sem se pri seksu počutila kot ženska, o katerih moški radi govore – tistih, ki le ležijo kot »hlodi«, ki ne dajo nič življenja od sebe. Bolečina, ki si mi jo zadaljal, je rasla v užitek, a mi nisi pustil, da bi bila bolj aktivna. Nisi želel, da sodelujeva, želel si si me na silo vzeti. Že povsem na robu, si me za lase dvignil v sedeč položaj. Nekaj centimetrov pred obrazom si eksplodiral in prišel po mojih laseh, vratu, tvoji majici… bila sem prekrita s tvojo spermo.

Nekaj časa si samo stal, mislim, da osupel sam nad sabo. Bal si se, kako se bom odzvala zdaj, ko je bilo vsega konec. Spravila sva se nazaj v posteljo, z robčki sem si obrisala obraz ter ti zašepetala: »Še kdaj, dragi, še kdaj…«

 

Slika: E. Schiele, “The Embrace”