Show time! Črne lateks rokavice začnem počasi natikati na svoje nežne roke, medtem ko opazujem svojo hudo opravo v ogledalu, me moja vloga začne še bolj vznemirjati in vse bolj in bolj se vživljam v njo. Vau, kater občutek moči. Vse na meni je tesno in me že skoraj duši, vendar mi je to všeč, da sem stisnjena v to uniformo, ki se mi tako prokleto dobro prilega. Za piko na i si nadanem hude škornje z ubijalsko peto s katero bi z lahkoto prebila tla, naredila luknjo ali pa ubila kakšno nadležno podgano, ki mi ne da miru ponoči. Mogoče bi se z njo malo poigravala, tako kot se ona z mano, kadar ji zapaše igra. Mučila bi jo dokler ne bi omagala in z zadnjimi močmi dvignila belo zastavico. Podgana nadležna!

Manjka še živo rdeča šminka, da napolni moje tanke ustnice in jih naredi poželjive. Tako, sedaj sem pripravljena na vse borbe in nič, prav nič me ne more ustaviti! Vse vajeti so v mojih nežnih rokah, v katerih je moč, ki jo nihčne ne premaga. Odločna, samozavestna ženska stoji pred tem ogledalom.

Čas je. Na koncu dolgega hodnika so velika in težka vrata. Premajhna sem za njih, počutim se ko Alice v čudežni deželi, ko pridem do njih in pogledam navzgor, da bom prijela kljuko. Odprem jih, počasi, ker hitreje ne gre. V škripajočem zvoku se odprejo, da vstopim v tiho temo ter nadaljujem po kamenih stopnicah. Vsak korak, ki ga naredim, odmeva daleč naokrog. Se bojim? Ne. Vse to me še bolj vzburja, ker točno vem, kaj me čaka in kako bom stvar izpeljala do konca. Želim si to, želim imeti vso moč in gledati nemoč v tujih očeh. Tu sem. Prižgem luč in pogledam naokoli. Kakšen lep pogled na te neverjetne naprave in pripomočke za mojo igro, kot da sanjam. Naredim nekaj korakov, da vidim če je vse na mestu in se narahlo dotaknem biča, ter ga primem v roko. »Podgana, podgana, kje si, kam si se mi skrila? Si se me sedaj ustrašila in zbežala v svojo luknjo?« Pred mano nihčne ne more zbežati in tudi ti mi ne boš, niti ne boš hotela. Vem, da si želiš to igro in zdaj jo dobiš …

Se nadaljuje …

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 1 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!