Ha, zanimivo. Odkar sem pokometirala par prispevkov, polajkala par slikic. Neverjetno število dregljajov in zasebnih sporočil od oseb, s katerimi nimam skupnega nič drugega kot Blog 69.

Naj razjasnim zadevo. Rada imam fuk in vse kar je z njim povezanega. Ker sem po horoskopu oven, je ta ljubezen še dodatno potencirana. Ne poznam tabujev, čeprav pri določenih zadevah potegnem mejo. Rada ga ližem, sesam, jaham … obožujem kurca … rada dam, večkrat na dan, če je le možno … ampak vse to počnem s svojim fantom. Obožujem tale vaš blog, ker je poln tega, od katerega mi zavre kri v žilah in zaščemi med nogami. Ja, brez fuka mi živeti ni.

No, in me tejle dregljaji in zasebna sporočila tipo: rad bi, da se spoznava, ker se mi zdiš res zanimiva punca, prav nič ne fascinerajo. Prej mi gredo na živce.
Upala sem, da prispevke bere več tistih, ki enostavno obožujejo fuk in manj tistih, ki fuk fehtajo prek takih in drugačnih portalov, ker ga, reveži, drugače ne dobijo… ampak ja, jaz bom v vaših prispevkih še naprej uživala … kar se pa bodočih morebitnih dregljajov in ZS tiče pa … nimam kaj … vedno so bili in vedno bodo fuk fekterji!

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!