»Liži mi kurca, jasno?«

Vedno sem si želel, da mi ga potegneš za volanom. Tam sem ujet in ti ne morem zbežati, tudi kontrolirati te ne morem, lahko samo prosim za še. Prepuščen sem tebi, ti pa si moj dominator.

Vračala sva se iz veselice in dobro razpoložena sva si padala v objem že pred avtomobilom. Malce se nama je mudilo, zato nisva nadaljevala. Med vožnjo moja roka nikakor ni hotela dati miru, zato je drsela in drsela proti mednožju. Ti pa si me mirila naj potrpim do doma.

Ne, ne morem zdržati! Naročil sem ti, da si slečeš hlačke, saj bodo le tako moji prsti imeli prosto pot do tvoje sočne notranjosti. Z malce oklevanja si me le ubogala in žurka za naju se je pričela. Božal sem te po gladki pički in si oblizoval prste. Porival sem ti prste globoko kolikor sem le mogel, ti pa si širila noge, da bi prodrl še globje. Zavijala si z očmi in me prosila naj neham. Vedel sem, da si želiš še in si po tihem hotela da nadaljujem. Uf kako si bila mokra, brusil bi te in ribal…vohal in lizal bi si prste…zarival in mečkal, bi te tam spodaj.

Tudi moj korenjak je postal že krepko napet, zato me je v hlačah pošteno žulil. Hotel sem ga osvoboditi, vendar si korenjaka raje na plano potegnila sama. Liz ali dva in pričela si ga fafati, drkati… Bil je sočen in moker, da se je iz njega kar cedilo. Škoda bi bilo tega soka, da te z njim nebi namazal. Spolzek kurčev sok sem ti namazal na češpljo. Uživala si kot že dolgo ne in najino početje te je očitno vzburjalo. Rajc sva si izmenično delila in uživala v vožnji. Da le nebi minilo!

MORAŠ PREBRATI  Dva na eno

Upočasnil sem vožnjo, saj sem bil zaradi dogajanja totalno omamljen. Svoje čute sem izostril in vozil čisto po šolsko, ti pa si mi goltala tiča. Bil sem čisto na koncu in ti samo iz spoštovanja povedal, da mi bo prišlo. Ampak s početjem nisi in nisi odnehala, kar je bil zame signal, da greš do konca.

Dokler ti nisem ukazal: »Liži mi kurca, jasno?«
»Mhm« je bilo slišati odspodaj.
»Požri mi ves sok, vso spermo, da ne gre nič v franže« sem nadaljeval » A ti je jasno?«
»Mhm« je bilo ponovno slišati odspodaj.
Privzdignil sem rit, da bi ti ponudil vse svoje premoženje, stisnil volan in zaklel: »Pizda ti materna, pooolllliiiiižžžžiii mi kuurrcca do kooonnncccaaaa«, ko sem čutil, da mi prihaja. Treslo me je po vsem telesu, sperma je že brizgala direkt v usta, oči so se meglile… krasnih 30 sekund, 30 sekund vrednih življenja.

Dvignila si se in me vidno zadovoljna namazala s spermo po obrazu, nisem se odmaknil, saj bi mi takrat lahko naredila kar bi hotela. Poljubila sva se in ti si pospermano roko razmazala po pički. Oslinil sem si prste in ti jih ponovno zaril v muco. V luknjico sem ti zarival sredinec in ti božal G točko z dlanjo pa pritiskal na klitoris. Prepustila si se moji roki, moji masaži in počasi sem stopnjeval tempo. Tvoja desnica je bila položena na moji. Bral sem tvoje odzive in gledal kaj ti paše in kako ti paše.

»Še, še tako, prasec« si zajamrala in nato stisnila noge.

Vedel sem, da ti je prišlo. Pustil sem te v tvoji nasladi, v tvojem svetu in te brez besed odpeljal domov. Med tem je moj korenjak, ki je od korenjaka ostal samo še »k« že mirno zlezel v hlače. V zraku je ostal samo še vonj po fukariji, na tleh razmočene hlačke… v glavi spomin, ki traja… večno!

MORAŠ PREBRATI  Roleplay za začetnike

Ljubim te!

Rating: 3.6. From 28 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

7 Comments

 • Nemo says:

  Kaja, šoferju moraš fafat, da te vidi oseba v cestninski postaji, zadaj za temnimi šipami limuzine te ne bo.
  Bi bilo za silo, če greva skozi drive-thru gostilno? Tam so večkrat punce za okencem 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Bi mi pa ti povedal, kako je bilo. Saj znaš 😉

  Si pa dodal še eno avto-fantazijo, tokrat z inkasantom, hehe. Drugače pa tista pot do Karavank ponuja nešteto možnosti, samo pomisli… Recimo na sosedovo limuzino… 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Nemo says:

  Kaja, iz tvojega kota bi bolj slabo videla inkasanta. Sicer pa morava do cestninske postaje vsaj do Karavank ali na Hrvaško …

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Tole z inkasantom bi pa rada videla 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • NoMercy says:

  ima boga in še koga (pisec spisa!), da kaj takega počne 😛
  enkrat sem nekaj podobnega opisal, pa se je našel tipo in mi napel levite o prometni varnosti 🙁
  ko pa so bile še cestninske postaje in plačevanje sem pa malo zgrešil in z bejbo na tiču pripeljal do plačilne postaje — pogled inkasanta je bil neprecenljiv 😛

  No votes yet.
  Please wait...
 • Cookies says:

  Damn, ta naslov. Mal stvari je bolj seksi od direktnega ukazovanja.

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Uf, takole mi je takoj jasno… 😉
  Super!

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *