Bil je zelo dolgočasen dan, z malo padavinami.

Sama nisem vedela kaj bi počela in kam naj se dam, stanovanje je bilo pospravljeno, da niti malo prahu ni bilo videti.. torej, naredila sem vse, pa zdaj?
Usedla sem se na kavč in prižgala televizijo, ko so na sredini filma se začeli tisti podrobni sex prizori… Zaprla sem oči, ter pomislila na mojega kolega, s katerim večkrat sexava. Lahko se zanesem nanj da me bo olajšal…

Vzela sem telefon in napisala sporočilce :

”Mokra sem, si za sex?”
odgovoril je dokaj hitro:
”Čez pol ure bom pri tebi”

Vstala sem in odpeketala v kopalnico da bo moja mokra muca urejena in noge gladke. Oblekla sem njegovo najljubše spodnje perilo. Po pol ure sem že čutila močan prijem moških rok na mojih ramenih, prestrašil me je, saj niti nisem vedela, kdaj je vstopil. Desna roka mu je spolzela proti mojemu pasu in pod hlače, ustnice pa so bile na mojem vratu, ko sem ga v trenutku močno prijela za roko in se obrnila.

Zagledal se je v moj pogled, kar obtičal je tist moment. Rahlo sem se mu nasmejala in ga vodila do postelje. Ulegel se je na hrbet in v istem trenutku sem mu odpenjala pas in zadrgo na hlačah.
”Pa kaj ti je danes?”
”Kaj pa vem, boš ugotovil”

Takrat so bile njegove hlače že slečene in od jajčk do vrha sem mu prelizala njegov kurac. Zraven sem ga prijela z roko in mu ga obenem napol z krožnimi gibi tudi drkala in z usti močno zmočila njegov kurac. Vsakič sem krožila še z jezikom in ga gledala v oči. Slišati je bilo njegove vzdihovanje in kako uživa v tem.
Napenjal je vsako mišico v svojem telesu, vse se je čutilo.Še bolj grobo sem prijela njegov kurac in ga zabila čisto do konca v usta, večkrat sem to storila bolj mu je pasalo. Prijel me je za lase, da glave nisem mogla premikati, in ga močno zabijal v moje grlo. Oči so se mi solzile, solze so mi tekle po licih, a kdo pravi, da mi ni pasalo? Ko je odnehal sem ga še enkrat sama zabila do grla.

Prijel me je in kar naenkrat sem ležala pod njem. Hlače in tangice je strgal z mene in majico prav tako. Močno je razkrečil moje noge, so me mišice v stegnih kar bolele, a se nisem pritoževala. Hitro in močno je drsel po mojem ščegetavčku in ga nekajkrat ugriznil. Spustil je desno nogo, pa sem jo sama še vedno tako držala.. 2 prsta mi je močno zabil v pičko in hkrati lizal ščegetavčka. Močno je zabijal, da sem čutla kosti njegovih drugih členkov kako so me tolkli okoli pičke.

Obrnil me je okoli in pljunil na luknjice. Z njegovim trdim kurcom je drsel od ene do druge luknjice, jaz pa sem kar vzdihovala vsakič ko mi je podrgnil po ščegiju. Čisto sem bla že mokra, kar cedilo se je iz moje muce. Potem pa ga je na hitro zabil do konca notri, pa ne v pičko, v rit. Občutek sem imela, da mi je vse raztrgalo, zakričala sem najbolj pohotno in glasno. Močno me je stiskal za boke in prste ril v kožo ter ga kakor hitro je mogel in kakor je lahko močno zabijal v rito. Desno roko je spustil do ščegija in ga močno drgnil, z levo roko pa me je držal za vrat in mi glavo obračal proti njemu, da je videl, če dovolj trpim, če mi dovolj tečejo solze in če dovolj uživam.

Tresla sem se, hotela sem ga še v pički, hotela sem ga v obeh luknjah, noro je pasalo. Nisem mu povedala a sem enostavno roko stegnila proti njegovemu stegnu in prste močno zarila vanj da se je umaknil. Prevalila sem ga na hrbet in se močno nasadila z pičko na njegov kurac. Točno je vedel kaj mi paše. Z desno roko me je močno lopnil po ritnici da sem imela čisto rdečo, nato pa je tri prste zaril v rit. Ni jih samo pustil notri ampak je prav zabijal z njimi v rit in jih krčil pri členkih. Z pičko pa sem se medtem nasajala in zabijala na njegov kurac, da se je slišalo ploskanje najine kože. Spustila sem se proti njemu in mu grizla uho in vrat. Ko me je hotel poljubiti je to zamenjalo moj ugriz v njegovo polno ustnico.

Ko mi je začelo prihajati sem se začela tresti, vedel ja da mi prihaja in me zanalašč prijel za boke, privzdignil in močno zabijal v pičko dokler ni videl, da ne morem več loviti sape. Takrat me je pornil z njega na kolena me prijel za lase in mi ga spet zabijal vse globje v grlo, ko mu je pa prihajalo ga je prijel in si ga zdrkal v moje usta. Vsako kapljico sem ujela in z zadovoljstvom pogotlnila.

Oblekel se je se nasmehnil in me poljubil.
”Kaj je, a ti je blo všeč?”
”Pridi kmalu nazaj.”

Namenila sva si lepe poglede in nasmehe nato pa se je obrnil in odšel.
Obležala sem na postelji in zaspala…

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 1 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!