Malo več športne aktivnosti na prostem me je dokaj ohladilo in po domačem tuširanju sem še še vedno čutil sledi mraza. Konec tedna je bil in vsi so se nekam odpravljali. Sedel sem v avto in naravnost v toplice.
Prvič sem bil v takšnem okolju in iskal informacije od blagajnika naprej, ki me je vprašal a grem v termalno vodo ali v navadno. Seveda sem izbral termalno in vprašal za smer garderobe ter bazena. Poseben vonj verjetne vode in toplina sta mi budila radovednost. In potem zagledam bazen. Temna voda, ljudje ob robu stojijo in vidim napis, ki je prepovedoval plavanje in skakanje. Pravo nasprotje mojih idej. Takoj, že ob stopnicah v bazen je stalo nekaj starejših ženičk, mimo katerih sem krenil v večjo globino, kjer sem se postavil za zadnjimi ljudmi.
Zadnja dva sta bila moški in ženska, verjetno že blizu petdesetih, ki sem ju pozdravil in pokimal z glavo. Oči so se mi kar ustavile na kopalki in tudi njene poteze na obrazu so se raztegnile v nasmeh. Kopalec se mi je predstavil in podal roko. Tudi kopalka mi je ponudila roko in jo prijela z obema rokama. Vprašal sem ali sta domačina in povedala, da sta le enodnevna gosta. Nadaljevali smo o vsakdanjem življenju, cenah, vremenu, športu in še in še. Kopalke so mi postale tesne in mimogrede sem se sicer nehote z roko dotaknil stegna kopalke. Trznila je, svojo roko sem pa kar zadržal na njenem stegnu. Pridružila se mi je njena roka. Nagnila se je proti možu in nekaj zašepetala. Mož se je nasmehnil in ji nekaj povedal. Njena roka je zdrsnila pod mojo in me podrezala s prstom po dlani, jaz pa njeno, saj nisem vedel kaj naj bi to pomenilo. Takoj za tem, je njena roka že slonela na mojih kopalkah in začela božati zatrdlino. Z roko sem sem težko zlezel pod njene enodelne kopalke, da sem poiskal G struno. Prijela me je za roko in jo položila na zunanjo stran kopalk, kjer sem jo počasi premikal v smer večjega vznemirjenj.

Potem pa presenečenje. Mojo roko je prijela, odmaknila in mi v oprijem porinila drugo roko. Bil je njen mož. Stisnila je najini roki v stilu rokovanja in sklenjeni roki pritisnila na svoje mednožje, kjer sva ju skupno prislonila tesneje na njene kopalke. Kopalec me je pogledal in se nasmehnil. Pojdimo v WC je predlagala. Šla je naprej, midva v razdalji za njo. Postala sva na hodniku, tako, da sva videla kam gre. Drugih ljudi ni bilo in ko je izginila za vrati, sva stopila za njo. Kopalke je že slekla in rekla, gost ima prednost, mi potegnila kopalke do kolen in stopila na straniščni pokrov. Levo nogo je dvignila in mi jo položila na ramo, da se je rahlo odprlo njeno razkošje med stegni. Premamilo me je in pobožal se po žemlji pod dlakami, nato pa z jezikom drezal vršiček in v razpoko. Mokrota je bila obilna, zato sem jo prijel in postavil na tla. Takoj je vlekla mojo cigaro. Samo parkrat, njen mož je otepal svojega tiča, da bi ga zbudil, obrnila se je in se ponudila z zadnje strani. Vtaknil sem ga in počasi a energično sem telovadil. Sklonila se je k moževemu tiču in z ustnicami objela najprej le njegovo glavo. Moji gibi so jo zvabili v isti ritem in glavica tiča je morala vse globje v njena usta. Vedno bolj je trepetala in se končno drhteče toliko zravnala, da se je z ustnicami lotila moževih prsnih bradavic. Kar omahnila je v možev objem. Zasukala ga je in sedel je na straniščni pokrov z bolj stegnjenimi nogami. S hrbtom obrnjena proti možu je sedla na tiča, mojega je držala v roki in me potegnila k sebi, da ga je lahko vtaknila v usta. Hupkala je z zadnjico in vsakič globje posesala mojega tiča. Kopalcu je moralo hitro priti, kar je nakazala z napetim natikom. Pohtel sem še sam in izlil nekaj v njena usta, nekaj po obrazu in nekaj po oprsju.
Pejmo v bazen je predlagal kopalec, saj jo tudi tam lahko zasilno draživa, bolj rokami kot z usti, spodaj se pa itak ne opazi. In smo šli. Opazil sem, da obstajajo tudi druge, ki zvedavo gledajo naokoli. Dobro sem bil ogret.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 23

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!