Dolgo planiran vikend ob morju nama je dobro del. Sončno in toplo vreme je blagodejno vplivalo na najino počutje in stres je kmalu splahnel. Prepuščala sva se sončnim žarkom in uživala v danih trenutkih. Ker sva tip človeka, ki na dopustu išče odklop od civilizacije sva se tudi tokrat obljudenim plažam izmikala. Vedno naju vleče nekam na divje. Namreč totalno me rajcajo skriti kotički primerni za golo sončenje ali kopanje. Tudi pogled z malo sreče včasih ujame kakšno sočno deklino, ki se predaja soncu.

Moj tič postane na soncu spodobnih mer in dimenzij zato se z njim rad šopirim. Razkazujem napete žile in se koračim proti soncu, da mi ga še bolj ogreje. Zaradi napol nabreklega stanja mi na soncu kurac počrni in takega še kako rad na plaži gledam. Gledam ga kako mi utripa in kako se mi polnijo ter praznijo žile. Samo šepet na uho moje ljubljene je dovolj, da iz napol nabreklega stanja postane trda batina.

Ko sva bila že dobro ogreta in je svojo pičko veselo razkazovala soncu toliko časa, da so se češpline žnable močno razširile in je iz notranjosti pokukalo roza pizdovje sem se komaj brzdal, da nisem podivjal. Seveda je dobro vedela , da me njeno koračenje totalno rajca zato se je znova in znova širila proti meni in občasno božala po gladki pičkici. Ko volk, ki tuli v luno sem pogledoval proti njenemu že mokremu mednožju in si mencal kurca dokler ni dejala »pofukaj me, potrebna sem«.

O pizda, a tukaj, zdaj?
Ja tukaj!

Najprej sem pomisli, da ima vsako drevo svoje ušesa in oči, ki so uperjena proti nama, nato pa sem brez oklevanja počasi legel za njo. Privzdignila je nogo in jo polžila na mojo tako, da sem imel od zadaj odprto pot do njenega kraljestva. Z nabreklim kurcem, ki je kar pokal od potrebe sem jo začel drsati po pički gor in dol, da bi že tako razrajcano še bolj obnorel. S prsti sem jo od spredaj dražil po žnablih in ščegiju. Igral sem se z njeno luknjico in ji ga iz minute v minuto ponujal centimeter za centimetrom ven pa noter, dokler nisem kurca v šusu porinil globoko v njeno notranjost.

Zabijal sem celega do jajc, da je ječala in prosila še, ko sem obmiroval ter jo dražil. Na soncu sva se igračkala in uživala v svoji pregrehi, a ji položaj kmalu ni več ustrezal, saj je hotela imeti oblast v svojih rokah. Prevrnila me je na hrbet in me zajahala.

Predhodni strah pred opazovalci je spuhtel in v bližini zasidrani čoln naju takrat ni več motil. Počasi in z užitkom se mi je natikala na orodje ter mešala tako, da sem čutil kako mi kurčeva glavina drsa ob njeno maternico. Z desnim sredincem sem božal njen anus in počasi prodiral v notranjost. Vse skupaj je bilo preveč, da ji je kmalu v kratkih sunkih prišlo. Njena pička je v krčih pričela ožemati mojo žilasto batino dokler ni obležala na meni. Kot malo nebogljeno dete sem jo z očmi prosil naj me zdrka do konca. Na srečo je tiča le prijela v roko in mi ga drkala, da sem v pišu vetra in v prekrasnem razgledu na golo žensko tudi sam špricnil v zrak in po trebuhu.

V očeh je nastala slika, ki mi bo za vedno ostala v spominu. Potešena sva obležala na soncu in uživala do večera. Naslednji dan sva vajo še enkrat ponovila a le v malo drugačnem vrstnem redu ampak vedno na plaži.

I love sex on the beach! Do You too?

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!