Bilo je toplo jesensko jutro. Skozi okno opazujem gručo ljudi, ki se jim očitno mudi v službo. Sama nimam takšnih problemov, saj sem direktorica lastnega podjetja za odnose z javnostmi in moram povedati, da je kar precej uspešno. Celo tako uspešno, da si lahko vzamem nekaj dodatnega časa za jutranjo kavico. Obožujem vonj po kavi. Ampak po pravi kavi, ne tisti industrijsko zmešani, ki kot vsi vemo v večini primerov je pravo s*anje. Ko smo že pri kavi, vidim, da prihaja novi sexi natakar z mojo sveže zmleto in skuhano kavo.

»Izvolite gospodična.« reče in mi izroči kavo.
»Hvala, ampak ne maram da me kličejo gospodična, zato me raje kličite po imenu. Sem Marie. » se mu malce nasmehnem in pomežiknem.
» No prav, Marie. Jaz pa sem Sašo.« in mi poda roko.
»Me veseli.« mu podam svojo roko in se rokujeva.
»Mene še bolj. Če še kaj potrebuješ mi kar povej.« se mi nasmehne in gre k sosednji mizi po naročilo.

Opa, tale novi natakar je pa prav prekleto sexi, si mislim sama pri sebi. Pijem kavico in opazujem kako odhaja za šank. Tale njegova rit zgleda zelo čvrsta, me prav zanima, če je taka tudi na otip, premišljujem in takrat se zavem. Želim si ga imet. Želim si ga dobro pofukat. Hočem ga!
Vedno sem navajena, da dobim kar hočem. Ko si zastavim cilj, dam vse od sebe da ga dosežem. Sedaj hočem njega in brez skrbi, da ga bom tudi dobila.

Popijem svojo kavico, plačam in se direktno odpravim do natakarja, ki sedi na koncu šanka in bere časopis, saj trenutno ni veliko prometa.
»Hvala za izvrstno kavico. Me veseli, da sem te spoznala.« se mu zapeljivo nasmehnem in podam roko. Vidim, da sem ga rahlo zmedla, kar ni nič novega. Včasih imam tak vpliv na moške.
»Ni kaj. Tudi mene veseli, da sem te spoznal.« se mi iskreno nasmehne in se rokujeva.
»Adijo.« mu rečem in se obrnem, da bi odšla v službo. Ko hodim proti izhodu čutim njegove oči, da me opazujejo. Ko pridem ven rahlo pogledam v kavarno proti njemu in vidim najprej njegov zbegan izraz, nato pa nasmešek, ko do konca prebere moj listek, katerega sem mu podtaknila v roko pri rokovanju. Zadovoljna odidem v službo.

Ko pridem končno domov, skočim naprej pod tuš in se preoblečem, ko pozvoni pri vratih. Glih pravi čas je prišel. Odidem in odprem vrata v samo moji novi sexi spalni srajčki, ki je oblikovana tako, da še pušča domišljiji prosto pot.
»Hai. Sem mislila, da te morda ne bo« kaj je v resnici laž, vedela sem da bo prišel.
»Hei. Ne bi mogel zavrniti tvoje ponudbe in kot vidim mi ni žal da sem jo sprejel.« se mi nasmehne in z prstom gre počasi po moji joški vse do trebuha.
»Všeč mi je kadar ženske dajo pobudo za sex.« mi reče nato pa me že strastno poljubi. Nisem pričakovala takšnega odziva, tako.. pohotnega. S svojim jezikom počasi raziskuje notranjost mojih ust.

Zaloputnem z vrati in sežem počasi z roko v njegove hlače, medtem ko me on poljublja. Kmalu osvobodim njegovega velikega in debelega tiča. V bistvo je res zelo velik in debel. Kdo bi si mislil, da me bo to pričakalo v hlačah. Jaz si nisem. Všeč mi je, da je velik. Počasi se začnem z njim igrati z roko, nato pa ga vzamem v usta. Nežno sesam in se igram z jezičkom. Z roko božam njegove jajčke in jih masiram. Začnem mu ga fejst fafat. Vzamem ga globlje v usta, vse do mojega grla. Mmmm dobrega okusa je. Z zobki grem rahlo po njemu, kar Sašota spravi ob živce, da ga potisne v moja usta vse do konca. Sesam in fafam ga vedno hitreje. To počnem vse dokler mu pride v moja usta.

»Aaaa.« zaječi ko mu pride. Nato pogoltnem spermo, vstanem in se mu poredno nasmehnem. Ne vem kaj, ampak ko tipu pride je zame zelo erotično in postanem še bolj potrebna. Všeč so mi moški, ki vedo, kaj hočejo. Kar naenkrat v njem spet izbruhne strast in me začne spet poljubljati. Njegov tič je spet pokonci in zelo čvrst. Njegova roka seže po moji dojki in mi jo začne gnesti. Druga roka zaide v moje hlačke in se začne igrati z mojo muco. Prijeten občutek, če se bo tako nadaljevalo, ne vem če bova prišla do postelje.

Spet me začne poljubljati.
»Mmmmm, tako si sladka. Želim si te.« mi šepne na uho in kar naenkrat mi strga spalno srajčko in jo odvrže na tla, tako da stojim pred njim še samo v čipkastih hlačkah. Pritisne me ob steno, moji roki da nad mojo glavo in me začne poljubljati. Najprej na usta, nato po vratu, naprej po prsih vse do trebuha. Tako zelo me spravlja ob živce a hkrati mi je zeloo všeč kar mi počne. Nato mi sleče hlačke in me poljubi na mojo muco. Potisne me na mizico v bližini, tako da sedem nanjo. Kmalu mi razširi noge in me začne poljubljat po stegnih vse do moje pičke.

»Mmmmmm kako paše.« rečem in ko ga pogledam navzdol ima na sebi tak poreden pogled. Z jezičkom se začne igrati po moji sramni ustnici vse do ščegetavčka. Liže mi muco, vmes se igra z njo s prstki in z drugo roko mi boža bradavičko. Najprej počasi, nato pa ko vidi, da sem pripravljena liže vedno hitreje. To počne vse dokler me popelje do vrhunca. Nato vstane in se mi nasmehne. Prime me za bedra in me vzdigne, ter potisne ob steno. Spet se zaliževa in svojega korenjaka počasi zarije v mene. Od vsega tega užitka zaječim. Še bolj me pritisne ob steno in še bolj se zarije vame. Omg, kako mi to paše. Točno ve kaj mora početi in to me naredi še bolj mokro in potrebno.
»Zelo mi je všeč ko si tako mokra.« mi šepne na uho, ko me začne fukat. Fuka me najprej počasi, nato pa hitreje, kar mi veliko bolj paše in prav uživam.
»Ja, to mi delaj, Sašo.« mu rečem in kot bi ga to še dodatno spodbudilo me začne še hitreje fukat. Z roko drži mojo bedro, z drugo pa se igra z mojo joško, vmes pa me poljublja. Svojega tiča poriva v mojo mokro pičko. Suva vame, jaz pa počasi zgubljam glavo. Ful me fuka. Gre vedno hitreje in hitreje in hitreje in globlje dokler mi ne pride.

»Si pa prava porednica« mi reče in se mi nasmehne. Še vedno ga ima v meni.
»Si še za eno rudno?« ga vprašam, ko pridem do sape.
»Seveda, kje je splanica?«
»Pridi.« mu rečem, ko me spusti na tla in ga odpeljem v spalnico. Ko prideva ga potisnem na posteljo in počasi zlezem na njega. Nasadim se na njegovega korenjaka in začnem zibat boke. Najprej zibam boke počasi, nato pa hitreje in hitreje, dokler njegovega tiča začnem jahat. Njegova roka seže do moje riti in me čvrsto stisne. Neverjetno se počutim. Tako potrebna sem njegovega tiča in dobrega fuka. Jaham ga divje in noro, dokler nama skupaj pride. Orgazem me ponese v višave in me čez sekundo postavi spet na tla.

»Pizda si dobra.« mi reče, ko se uležem zraven njega, kjer oba loviva sapo.
»Hvala, očitno znam jahat tudi kaj druzga kot pa konja.« se mu nasmehnem in ga pogledam v oči.
»Očitno res, porednica mala.« se zasmeji.
»Sicer si pa ti tudi dober v fukanju.« mu rečem in opazim nek ponos na njegovem obrazu.
»Hvala.« mi reče in se začne počasi oblačiti.

»Moram iti, ker sem zmenjen z prijatelji. Zelo sem užival danes. Če še boš hotela kdaj, pa mi sporoči.« se rahlo sramežljivo nasmehne in mi poda listek s številko mobija.
»Tudi jaz sem se lepo imela. Jutri med kosilom pridi v mojo pisarno še na dodatno rundo.« se mu poredno nasmehnem in mu podam svojo vizitko, na kateri je naslov mojega podjetja.
Vzame mojo vizitko in z resničnim nasmehom (takšnim kot imajo majhni otroci, na božično jutro, ko odpirajo darila za katere so pisali božičku in ta jim prinese) reče »Bom. Z veseljem. Se vidiva jutri. Bay.«
»Adijo.« mu rečem ko se obleče do konca, nato mi pošlje poljub in zapre vrata. Sama še vedno ležim v postelji in razmišljam kakšen bo sex z njim jutri. Pridem do zaključka da bo prekleto dober in kar naenkrat padem v globok spanec.

Marie

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!