Samozavest nikoli ni bila moja vrlina.

Kot osnovnošolka sem skrivala svoje prevelike prsi v ogromne fantovske majice, da ne bi bila prepogosto tarča posmeha.

Srednješolska leta so po nenavadni zvezi brez seksa prinesla obilico tega. In še večji razcvet – začetek faksa.

Moja samozavest se je začela potrjevati preko seksa. Uživala sem, ko me je nekdo tretiral kot divjo potrebnico, ki ji ni bilo treba dvakrat reči, naj ga da v usta ali pa naj spleza nanj. Všeč so mi bili njihovi vzdihi, obrazi zadovoljstva. Njihove trde batine. Predvsem pa navdušenje nad mojimi prsmi. Všeč mi je bilo, ko me je kdo nežno ugriznil v bradavičko in mi dejal, da imam nore prsi, ki bi jih lahko gnetel cel dan. Saj vem, da je morda kdo skrbno premislil besede, da me je še kdaj dobil. Ali pa so bile to besede sramežljivega lepotca, ki je na festivalu spil že četrto pivo. Pa vendar so tako lepo odzvanjale v glavi, da se nisem več obremenjevala z mislijo, da bi morala izgledati kot Angelina Jolie, da bi si me nekdo želel.

Do pred kratkim.

“A so se ti malo povesile?” mi je rekel fant, ko sem potrebna splezala nanj in mu svoje bradavičke vtaknila v usta.

Turn off.

Pred kratkim sem ponovno začela z daljšimi treningi in malo shujšala. In vsaj zdelo se mi je, da so moje prsi ostale enake. Vsaj glede na odzive mnogih francoskih (očitno prsi nenavajenih) šarmerjev, ki so me dober mesec nazaj tako lepo ogovarjali in me nespretno vabili “na pijačo”.

Morda bi te prsi “preživela”, ko me ne bi prešinila misel, da se mi ponavlja zgodba iz preteklosti. Ne vem, kako mi vedno znova uspe najti partnerje, ki so precej manj divji kot jaz sama.

Se vam je kdaj zgodilo, da bi nekoga skorajda morali prositi, naj vas dobro pofuka? Tisto v smislu “horny sm, a me malo razvajaš” ali pa “a ti kaj dogaja, mokra sem že cel dan”.

Če bo kdo od moških bralcev rekel, da je problem v rutini – zame rutina pri seksu ne obstaja, razen, če je rutina to, da bi lahko seksala 3x na dan. Je problem v tem? Da sem preveč dostopna?

Včasih čakam. Se delam nedostopno. Vsaj dokler zdržim. Povprečno 15 minut. Težko mi je zavrniti seks, če pa ga že tako ne dobim v tolikšni meri, kot bi želela. “Veliko stvari v službi. Utrujen po športu. Malo se pozna, da sem starejši.” Dragi moški, ste res manj divji, ko se bližate 30. letu?

Vam res ni več razburljivo poskusiti dober BJ kje na plaži ali pa se dražiti nekje v parku? Res ne opazite več korzeta in seksi hlačk, ki si jih ženska kupi prav za posebno priložnost in ob tem pridno naštudira še vse prijetne položaja iz kamasutre?

Če druge nima, kot trdi in kot upam, ne vem, kaj delam napak. Okrog sebe imam večinoma moške prijatelje, ki opazijo, kar on ne. Novo majico z dekoltejem. Bolj čvrsto ritko.

Dolgo že nisem slišala tistega: Seksi si. Hočem te.

Vsaj ne od osebe, ki jo ljubim in katere telo obožujem. Pa čeprav ni popolno. Tako kot moje ne.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!