Bilo je najino zadnje snidenje. Za tem se je on vrnil k njej, jaz pa naprej po svojih čudnih poteh.

Prišel me je iskat z avtom na avtobusno postajo, ko sem prišla tja, je že čakal. Ko sem vstopila v avto, sem prepoznala znan vonj, vonj po njegovi usnjeni jakni zmešan z njegovim osebnim vonjem. Vedno so mi bili všeč osebni vonji moških. Nekaj posebnega so, vsak diši drugače. Ampak njegov je bil najslajši, tak ki te omami v sekundi.

Zapeljala sva se do majhnega gozdička, stran od radovednih pogledov. Ko sva se ustavila, sem ga prvič pogledala. Njegove temne čokoladne oči, v katerih se lahko utopiš, so me gledale. Brez besed sva se gledala kar nekaj časa, nato sem se mu privila v objem. Čutila sem njegov utrip, njegove kosti, mišice. Na čelu sem čutila njegove mehke popolne ustnice, katere te popeljejo v grenko sladkobo.

Nisem se mogla več zadržati, poljubila sem ga. Najprej nežno, potem so se najini poljubi stopnjevali v vedno bolj strastno poljubljanje. Poskušala sm zadržati solze, ampak par mi jih je zdrselo po licu in naprej v najina usta. Odmaknil se je, me prijel za vrat in me pogledal v oči, v dušo. Z drugo roko mi je obrisal solze, nato pa me spet strastno poljubil. Eno roko sem mu zarila v njegove dolge črne lase, nohte na drugi roki zarila v hrbet. On me je grabil po prsih, riti, želim si, da je nikoli ne bi izpustil. Slekla sem mu majico, ga začela poljubljati po vratu navzgor proti ušesu, nazaj dol proti popku in nazaj gor. Odpel mi je bluzo in modrc, spustil na plano moje bujne prsi, katere je oboževal. Poljubljal me je po vratu, po prsih, mi grizljal in sesljal bradavički, prava ekstaza zame. Odpela sem mu hlače in mu ga potegnila ven, polizala od korena do glavice, ga poljubljala in si ga celega vzela v usta. Vlekla sem kakor sem lahko. Povlekel me je k sebi in me ugriznil v ustnico. Počasi sem se usedla nanj in ga zajahala. Dvigala in spuščala sem se počasi, zraven ga gledala v oči. Najini telesi sta se gibali v istem ritmu, najino dihanje je bilo izmenično, drug drugega sva vdihavala. Z rokami mi je nakazoval vedno hitrejši ritem, zraven pa se je ljubil z mojimi prsmi. Začel je dvigovati medenico, bil je že blizu vrhunca. Grabil je po moji riti, grizel moji bradavički in se nekontrolirano gibal, dokler mu ni prišlo. Nežno me je poljubil na ustnice, na veko, čelo in nos ter me umaknil na sedež. Z glavo se je približal stegnoma, me poljubljal po njihovi notranji strani, po trebuhu, prsih in nazaj proti stegnom. Svoj jezik je kar naenkrat zaril v luknjico, stokala sem od užitka, prisesal se mi je na ščegetavček, ga grizljal in dražil z jezikom. S prsti mi je dražil ritno luknjico, občasno potisnil noter prst. Čutila sem, da mi prihaja. Ves ta vonj, vsa ta sladkoba in užitek so me popeljali v ekstazo, katere konca si nisem želela.

Poljubil me je na usta in se stisnil k meni. Oba sva vedela da je to zadnji objem, zadnji najin skupni trenutek. Oblekla sva se in odpeljal me je domov. Še zadnjič sem ga pogledala v njegove čokoladne oči, mu zaželela srečo, ga še zadnjič poljubila in vdihnila njegov zrak, ter izstopila iz avta. V solzah sem pritekla v hišo.

Sayonara amigo

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!