Bil je en tistih dni, ko nisem več vedela, kam se bi dala. Zjutraj takoj sem šla teči predno je sonce začelo nabijat, pa pripravila si zajtrk, in nato bila odločitev; Portorož ali savna, da se malo prekuham. Nikoli nisem hodila poleti v savno, dokler nisem prebrala da je za vročino primerna tudi poleti, da je lažje prenašati vroče okolje.

Poklicala sem par prijateljic, katera se mi pridruži, in kmalu je Mia bila zato da greva v Atlantis se malo sončit, in nastavljat tipčkom. Naj povem, da sem 31-letna samska, in vedno pripravljena za akcijo in provokacije. No, ne samo za provokacije. Imela sem 7 let fanta in z njim sem doživela vse, prav vse. Z njim sem tudi postala naturalistka in avanturistka. Mia je bila 4 leta mlajša od mene. Spoznali sva se preko posla in od takrat se družili. Bila je še bolj nora in ona je v bistvu vedno začela s provokacijami in zaradi tega mi je bilo vedno zanimivo v njeni družbi. Obe sva bili črnolaski, postavni, s postavo, ki nama jo je vsaka zavidala.

Hitro sem šla v kopalnico in obrila noge (in ostalo) in bila sem res ponosna nase. Trikrat tedensko aerobika je mojo rit oblikovala tako, da sem jo imela kot vsaka najstnica. Dobili sva se pri meni, in hitro sva že leteli proti kopališču. Mia je predlagala, da bi šli tokrat mešati glave starejšim moškim. To je vedno pomenilo, da so pogosto hodili vsi v WC, in nazaj vsi nasmejani 😉

Tam je bilo ravno prav ljudi, da ni bilo pretirane gužve. Hitro v parno savno in že sva zunaj ležali na ležalnikih. Obe sva ležali tako, da so imeli vsi na naju iz bazena lep pogled in vedno več ljudi ”se je hladilo v vodi”, ven pa vsi hodili z nabreklimi udi. Kmalu mi je Mia namignila, da je en par, kjer je on bistveno starejši od nje in da greva njega malo zajebavat. In res sem se sprehodila popolnoma gola mimo njunih ležalnikov, in to tako da je očitno bilo, da ga želim zmesti. Dala sem mu vedeti s pogledom, da naj gre kasneje za menoj. Boga njegova punčka, niti sanjalo se ji ni kaj se mu dogaja, na lepem je le brisačo vlekel na svoj ud, ki se je vedno bolj debelil. In imel je res ud, kateri je zavidanja vreden.

Ko mu ni stal, je bil en največjih, kar sem jih videla, saj je bil dolgi sigurno krepko čez 10cm. Mogoče pa je to njegovi mladi deklici ugajalo. Saj imam sama slabe izkušnje s tipi, ko niso imeli kaj pokazati. Manj kot 10 cm, pa razrajcani do konca. Kmalu sem namignila ponovno, da odhajam v notranjost. Moški, ki sem ga zapeljevala je hitro stopil za menoj, njegova deklica pa se je veselo nastavljala sončku, očitno je želela biti lepo zagorela, saj se je ves čas mazala s kokosovim oljem za porjavitev.

Šla sem zgoraj pod tuš, da si sperem kremo za sončenje, in sploh se nisem zavedala dobro kaj se dogaja, ko sem na svojem hrbtu začutila dve roki, ki sta me močno stisnili za bok … Bil je seveda gospod . V tistem trenutku sem na ritnici čutila njegovega korenjaka, želela sem se obrniti, da bi mu videla le tega v vsej velikosti, a sem obnemela. Nisem vedela ali je kdo prisoten, in nisem želela da bi mi pobegnil … Odrinila sem ga s komolcem, kot da mi ni mar, pograbila brisačo in šla ponovno proti parni savni. Tam sem obešala brisačo in čakala da vidim če se mi pridruži, a ga kar ni bilo izpod tuša. Šla sem notri, in celo savno močno s hladno vodo sprala, tako da je močno začela nastajati megla od pare. Kmalu nisem popolnoma nič videla. Ulegla sem se na zgornjo stopnico, in kmalu je vstopil v savno za menoj moj neznanec. Še vedno ni spregovoril niti besede z menoj, tiho se je usedel pri mojih stopalih, in me začel masirati. Masiral, pritiskal mi je točke po stopalih, moral je biti kiropraktik, saj sem začela doživljati orgazem. Tega še nikoli poprej in vse do danes nisem doživela …

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!