Nekega lepega dne sva se z ljubico odpravila v savno v neki savna center v Ljubljani, katerega imena si na žalost ali na srečo nisem niti zapomnil.

V glavnem rezerviral sem savno za dve osebi, za tri urice. Plačal sem 80 EUR in ponudba je vključevala uporabo finske savne, jacuzzija in postelje z šampanjcem.

Seveda sva bila oba v velikem pričakovanju erotične vročine, vodnih mehurčkov in posteljne erotike začinjene s šampanjcem.

Pustimo ob strani, da je šlo za majceno savno, majcenim in ozkim jacuzzijem, kjer sva se komajda zrinila notri, ampak postelja je bila pa prava zakonska postelja s svežimi rjuhami.

V glavnem erotika je bila že od začetku na dosti visokem nivoju. Najprej pod tuš in potem veselo v vročo finsko savno. Dama je bila seveda zelo sexy z lepimi oblinami in urejeno muco.

Ob vročini finske savne je meni pričel delati adrenalin na polno. Pri meni se to pozna na močni trdi in vroči erekciji, kar je razveselilo mojo damo, na katero je očitno pozitivno delovala vročina in se je kar takoj lotila »posla«.

Dama je fantastično obvladala erotično sceno. Moram priznati, da ko se spomnim na njo, mi gredo kar kocine in še kaj drugega pokonci.

Z rokami se je počasi igrala z mojih trdim in vročim penisom in glavico željno zajela z usti, se spustila nižje po korenu navzdol in z rokami grabila moja jajčka.

Ob tem sva oba zadovoljno predla.

Dama je resnično obvladala oralni sex, da se mi je kar mešalo, zagrabila me je za jajčka, jih prijetno gnetla in potiskala moj vroči penis do grla.

Seveda tudi jaz nisem sedel križanih rok in tako je nastala 69-ka.

Njena muca je bila vroča, željna tako, da je neizmerno uživala, ko sem se z jezičkom sprehajal po njej. Ščegetavček je bil vroč, trd in izbokel, tako, da sem ga z lahkoto prijel z usti in ga sesal, kot bradavičke na prsih.

Vročina je naredila svoje, tako da sva bila oba polna adrenalina in pohote.

Sedel sem na vroče razbeljene deske v savni in vsa vroča in željna se mi je usedla na vroči penis in odplavala sva v svet naslade. Prijel sem jo za vroče prsi, bradavičke so bile popolnoma trde, napete in njih sesljajoč sem jo odpeljal do kričečega vrhunca.

Odšla sva pod tuš in se odpravila v majcen in ozek jacuzzi. Sedel sem spodaj in jo objemal, ko je sedela pred menoj obrnjena s hrbtom proti meni.

Ker sem bil še nepotešen se je božanje prelevilo v strast. Zaradi ozkega jacuzzija sex ni bil mogoč drugače, kot tako, da je sedla name.

Kakšen čudovit občutek. Sex v vodi je fantastičen, tako za moškega kot za žensko. Ko ti zatesni je noro dobro. Skupaj sva končala v »doggy stylu«.

Ponovno sva odšla v savno, se še malo preznojila in v zgornjem nadstropju naju je čakala velika čista postelja in šampanjec.

Na veliki čisti beli postelji se sprostiva. Vzamem šampanjec, ga nalijem v kozarca in nazdraviva.

Ledeno hladen šampanjec steče po vročem grlu. Naredim še en požirek, šampanjec zadržim v ustih, se sklonim nad njene vroče prsi in požirek šampanjca se razlije po njenih prsih vse do popka. Srkam šampanjec iz popka in se počasi z jezikom dvigam proti njenim prsim. Okus je čaroben. Z usti zagrabim bradavičke in jih nežno sesam.

Ona ječi od naslade : »Prosim te, hočem ga imeti v sebi, sedaj, takoj, hočem. Obrnem jo na trebuh, z jezikom ji obliznem muco. Penis je napet, trd, vroč, pripravljen.

Počasi ji ga dajem, zelo počasi, z vsem svojim bitjem se izgubi v vroči nasladi.

Prosi me : »hočem ga, hočem ga celega vročega«.

V ritmu se gibljeva, na začetku zelo počasi, potem pa čedalje hitreje, višje, močneje. Ona uživa v zadovoljstvu in ječeči ji pride, trese se od užitka. Jaz sem še v njej, nabijam v ritmu, tik pred zdajci ga izvlečem, obrne se k meni, odpre vroča usta in izlijem v njo, ves tresoč in ječeč. Posrka mi ga do zadnje kapljice, tako, da me od užitka kar boli.

Spijeva še vsak po en kozarček šampanjca in se odpraviva pod tuš.

Objemava in poljubljava se pod tušem. Izredno me privlači, božam jo po telesu, jo nežno masiram, po hrbtu, voda nežno pada na naju, paše nama, obrnjena je proti steni, primem jo za ritko, stoji mi
pokončno, znova vroč in trd, dvignem ji ritko, ona dvigne roke na steno, uživa, počasi prodrem vanjo, oba sva mokra, vlažni telesi se v ritmu pozibavata, užitku ni konca, čutim, ko se trese, ko ji znova prihaja, želim, da nama pride skupaj v ritmu, še malo, še, še in še…

Mike1968